FIV la Sibiu (20)
Raspunsuri - Pagina 5
lemurica spune:
Dragele mele,
Nu am mai intrat pt ca am avut niste zile rele tare , adik la 4 zile de la primul Beta am inceput sa am scurgeri rozalii, iar dupa inca alte 2 zile scurgeri rosii - un fel de ciclu, care a durat cam 3 zile. Azi s-a oprit.
Am repetat Beta, valoarea a crescut, dar nu suficient. Mai astept inca un rezultat zilele astea, sa vedem...
MariaIrina28 spune:
Fetelor am si eu cateva nelamuriri poate voi aveti raspunsuri ca eu nu ... Sunt in ziua 19 de la FET. Nu am facut beta ca nu am unde. Nu am avut nici un fel de scurgeri, testul de urina e prea devreme sa-l fac, am usoare stari de greata si somnolenta. Credeti ca ar trebui sa sper sau ...
Grea e asteptarea asta
ysa26 spune:
Buna fetelor! Felicitari proaspetelor mamici si tin pumnii pt aspirante!
Doresc sa fac inseminare sau fiv la Polisano Sb si nu sunt decisa ce medic sa aleg.Poate ma puteti sfatui voi! V-as fi foarte recunoscatoare!
De maine incep sa-mi fac analizele, as vrea sa ma duc cu ele gata facute la prima consultatie.
In cat timp te programeaza pt consultatie?
O zi buna!
MariaIrina28 spune:
Ysa eu sunt la dr.Chicea, insa este foarte ocupat si ajungi greu la o prima consultatie. Am sunat ptr.programare in ian. si abia pe 8 martie am ajuns la Sibiu. Oricum lucreaza in echipa si spun asta din propria experienta. Am auzit lucruri foarte bune si despre dr. Ispasoiu, insa nu cunosc paciente si pareri despre dr. Mutuliga.
Ideea este ca toti sunt medici buni si lucreaza ca o echipa.
Sper ca ti-am fost de folos.
yarrina spune:
Maria da, am facut testul de urina in Z8 si beta in Z9 pentru confirmare. Mie mi-a iesit slab pozitiv dar daca nu iese il mai repeti...ca poate se pozitiveaza mai greu.
Isa eu am mers la dr Ispasoiu si-l recomand din toata inima. Intr-adevar cel mai ocupat este dr Chicea...tre sa te inarmezi cu multa rabdare si pentru primul control si dupa. La dr Ispasoiu acum un an m-a programat repede...la o saptamana. Acum s-a mai aglomerat si el ca i s-a dus vestea. E f bine sa ai toate analizele facute ca poate treci deja la schema de tratament. Poti suna sa intrebi cam cat dureaza o programare. Te poti programa cu ce analize ai si daca mai sunt de facut le poti trimite mai tarziu pe mail si dr iti va raspunde instant. Acum cum crezi tu...
fericita!! 34+ si
essperantza spune:
Eu am fost la dr. Ispasoiu .
Am fost foarte multumita deoarece este un tip calm, poti sa-l intrebi orice doresti si cel mai important inainte de toete este optimismul, curajul pe care ti-l insufla pentru a merge mai departe si a depasi problema. Este un om extraordinar, pe care il recomand DIN TOATA INIMA.