FIV la Sibiu (20)
Raspunsuri - Pagina 19
misspii spune:
Yarry - este si normal sa ia emotii ...Dar stii cum ziceai cand o sa avem burtici o sa uitam de FIV si eu cred cand o sa vedem BB o sa uitam de toate.
Cum nasti ? cezariana?
O sa fie bine ca doar esti o invingatoare!!!!! tu esti optimista pana si la mine norul de deasupra capului mai pleca din cand in cand - doar stii ce pesimista sunt...dar acum parca sunt alt om.
bonsai spune:
fetelor,
lansez aici intrebarea mea ,ca voi sunteti si informate si trecute prin toate incercarile....
prietenei mele,cu sarcina 30 sapt,i s-a descoperit,doar acum o aritmie cardiaca semnificativa la bebe,desi e" super urmarita" de 2 medici buni .
cam ce ar putea fi?ati auzit de cazuri asemanatoare?
10+
bubu30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bonsai fetelor, lansez aici intrebarea mea ,ca voi sunteti si informate si trecute prin toate incercarile.... prietenei mele,cu sarcina 30 sapt,i s-a descoperit,doar acum o aritmie cardiaca semnificativa la bebe,desi e" super urmarita" de 2 medici buni . cam ce ar putea fi?ati auzit de cazuri asemanatoare? 10+ |
Ce vrei sa spui prin ”semnificativa” ???
Alexandru al meu are o aritmie extrasistolica ventriculara, dar nu a fost descoperita intrauterin.
La controlul de 1 luna si de 3 luni nu s-a auzit nimic dar la cel de 6 luni s-a auzit un suflu sistolic, asa ca am fost trimisi la eco cord si EKG.
Asa ca de vreo 2 sapt de cand i s-a descoperit am tot citit si m-am informat, dar daca nu stii sa imi spui de care extrasistole are atriale, ventriculare daca sunt repetitive sau izolate nu pot sa iti dau un raspuns.
Oricum sa stii ca f multi copii si bebei au suflu sistolic si extrasistole.
De cele mai multe ori nu este ceva grav (cica au 4 din 5 persoane si nici nu stiu ) nu este patologic , este ceva functional si traiesti toata viata cu aceste extrasistole fara sa fie un pericol pt sanatate atata timp cat nu exista o boala cardiaca asociata.
La bebe poate aparea datorita faptului ca nu s-au inchis inca peretii interatriali sau interventriculari si apare acel foramen ovale patent care se poate inchide pana la un an.
Nici la Alexandru nu s-a inchis inca si e de 2 mm.
Eu zic sa nu se streseze prietena ta ca nu ii face bine acum in sarcina.
bonsai spune:
ce a inteles ea pe moment:ca inimioara lui bate cu 160_180 apoi frecventa scade brusc in jur de 100 ceea ce nu e prea indicat la un fat de 30 sapt.
oricum e clar ceva mai deosebit, ca amandoi medicii sau alarmat!
Oanamares spune:
Fetelor,va rog spuneti-mi si mie ce fel de protocol de Fiv dau cei de la Sibiu? Inhiba inainte ovarele,iar dupa le forteaza ovulatia? Sau dau protocol scurt?
danaisa20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Oanamares Fetelor,va rog spuneti-mi si mie ce fel de protocol de Fiv dau cei de la Sibiu? Inhiba inainte ovarele,iar dupa le forteaza ovulatia? Sau dau protocol scurt? |
Oana, depinde de la caz la caz - sunt fete care au facut protocol scurt si altele care au avut protocol lung. Asta stabileste medicul in fct de analize etc.
dana, mamica fericita de gargaritza Mara
MYHAT spune:
Dragele mele , scuze ptr. intarziere cu vestile .Sunt foarte fericita ca am un BB in burtica ,dar de luni de la eco parca durerile de burta s-au intetit si mi-au aparut si niste scurgeri rozalii ,nu foarte abundente .DR. C mi-a recomandat repaus total la pat , dar parca nu vad nici o ameliorare .Am citit pe net. ca se mai intampla .Daca a mai patit cineva asa ceva va rog sa-mi spuneti ce ati facut ptr. atenuarea simptomelor .Joia viitoare am iarasi programare la eco .Va pup si va tin la curent.
Yarina iti doresc o sarcina usoara .
Cu drag Myha