FIV la Sibiu (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Gabi eu am cerut singura de la dr sa-mi dea sa fac din cauza ca la odiseea mea eram vreo 5 gravidute cu gemeni si toate au nascut...am mai ramas eu. Se fac pe la sapt 32, eu am facut 4 doze de 1,5 ml la 12 ore. Nu stiu nimic ca ar intarzia dezvoltarea bebeluslui, eu le-am facut sa ma asigur ca vor respira singurei daca va fi sa nasc prematur.
Mona tu mai ai un pui acasa...deci se fac tot 2.
Maria eu n-am repetat decat o data Beta...sa ma asigur ca-i in evolutie. Dar la valoarea asta mare stai linistita ca bebe se dezvolta...vedem maine cati.

fericita!! 35+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hypnotic1978 spune:

MariaIrina, vroiam sa iti mai spun ca imi pare rau ptr nereusita ta, am citit un pic din urma povestea ta. din cate am inteles nu mai ai embrioni congelati, nu? trebuie sa o iei de la capat cu tratamentul....offff, si eu daca nu reusesc fet-ul trebuie sa o iau de la 0.
tu ce probleme ai, de ce ai apelat la fiv?
capul sus si Doamne ajuta sa fie bine pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuripica spune:

salut fetelor,
hypnotic1978, te rog sa nu te panichezi. Hai sa gandim pozitiv. Avem 2 daca nu rezista amandoi, atunci unul va rezista si va fi invingator!

Mergi la inceput

Mariairina, nu te supara, stiu ca e mai usor sa spui decat sa faci, dar trebuie sa treci si peste impasul acesta. Nu a fost sa fie!
Acum umple-te de energie pozitiva si spune-ti cu convingere: acum voi reusi! Si cu ajutorul lui D-zeu vei invinge toate obstacolele si iti vei tine si tu comoara in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MYHAT spune:

Missipi ,sarcina usoara si la termen , ce simptome ai ? Tu esti cu o saptamana mai mare decat mine , asa , ca pot sa primesc sfaturi de la tine . Pe mine ma mai doare burta din cand in cand ,foarte putin sanii si rar greturi usoare in timpul zilei.

Cu drag myha

Mergi la inceput

myhat, tu ai ramas la ET sau la FET? Cati blasto ai avut la pastrare si cati ai transferat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

hypnotic la primul FET am avut pachet de 2 si au rezistat amnadoi , dar nu s-au prins..acul la al 2 lea FET am avut pachet de 2 , dar a rezistat numai 1..si mai am un pachet de 3..toti 4cei dezghetati) au fost blasto..si ceilalti 3 tot blasto sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui valy27

si pe mine ma intereseaza plante pt endometru si pt foliculi .
cretisoara ai luat-o dupa ovulatie?si maca si laptisorul pana in ovulatie?
eu cam asa am citit pe net despre ele.
poate ma lamuresti tu(danaisa20).am citit multe pareri impartite.
mersi

Da Valy, multi maca si royal jelly am luat pana in ovulatie (si A Beta Care), dar cretisoara am baut in permanenta. si inainte si dupa. ti-am zis ca am baut si in sarcina o perioada

dana, mamica fericita de gargaritza Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Va urmaresc cum vb parca toate de gemeni si nimeni nu se plange.Chiar asa nu e greu?
Mersi Daisa si sa auzim de la restul totvesti bune.
ptr restul trebuie sa gandim pozitiv.

fetelor care aveti gemeni, sunt identici sau nu?????!!!!!!!
scuze ptr intrebari tampite,dar imi vin.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Ai nostri obtinuti prin FIV nu sunt identici. Sau cel putin foarte rar. Sunt gemeni fraternali, de cele mai multe ori de sex diferit.

fericita!! 35+ si

Mergi la inceput