FIV la Sibiu (20)
Raspunsuri - Pagina 13
yarrina spune:
Bubu. Acum o saptamana aveau 2300 gr. Intre ultimile eco au luat aproape 500 gr deci evolueaza bine. Daca trecem de 2500 sunt linistita. Am facut si niste injectii cu dexa pentru linistea mea desi nu dau semne ca vor sa iasa...colul este lung si inchis...contractii nema. Doar ca-s mari si cand se pun pe miscat...mi-au terminat tot inauntru. Abia mai respir si mai mananc. Tu cum ai facut fata in ultima luna?
fericita!! 35+ si
bubu30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yarrina Bubu. Acum o saptamana aveau 2300 gr. Intre ultimile eco au luat aproape 500 gr deci evolueaza bine. Daca trecem de 2500 sunt linistita. Am facut si niste injectii cu dexa pentru linistea mea desi nu dau semne ca vor sa iasa...colul este lung si inchis...contractii nema. Doar ca-s mari si cand se pun pe miscat...mi-au terminat tot inauntru. Abia mai respir si mai mananc. Tu cum ai facut fata in ultima luna? fericita!! 35+ si |
Si eu am facut injectiile cu dexa (eu i le-am cerut dr-ului pe la 31 sapt. ca nasteau cunostinte in jurul meu prematuri pe banda) si cred ca a contat mult ca ai mei nu au avut deloc nevoie de incubator si oxigen.
Si noi aveam la 35 sapt 2200 gr (+ si - 50 gr) si peste o sapt si ceva am nascut cu 2350 gr , deci la mine ecograful nu a dat asa erori, da am avut niste emotii ca tot timpul imi scadeam din greutatea citita la eco cate 500 gr cat e eroarea maxima
Am avut 2 colege la odisee care aveau gemeni si saracile au avut erori mari la eco (cate 500-700 gr mai putin la nastere) dar asta se cam intampla la gemeni identici rezultati pe cale naturala, care impart aceeasi placenta ca cei bicoriali cresc mult mai bine.
Oricum cred ca acum stai mai mult in pat nu?
Eu la 35 sapt nu puteam parasi patul decat pt a merge la baie
Contractiile nasterii nici eu nu le-am cunoscut, mie mi s-a rupt apa stand in pat si uitandu-ma la tv si fara nici o durere.
Bine eu sunt si micuta si ma mir ca am dus si atat ca ei saracii cred ca nu mai aveau loc acolo.
Le-ai pregatit camera, le-ai cumparat tot ce le trebuie sau esti superstitioasa ?
valy27 spune:
si pe mine ma intereseaza plante pt endometru si pt foliculi .
cretisoara ai luat-o dupa ovulatie?si maca si laptisorul pana in ovulatie?
eu cam asa am citit pe net despre ele.
poate ma lamuresti tu(danaisa20).am citit multe pareri impartite.
mersi
yarrina spune:
Si eu tot la pat sunt...mi s-a tabacit fundul. Am mai iesit asa cate un pic dar cu masina. Am cumparat de toate...nu sunt deloc superstitioasa. Si ma bucur ca am facut asta pentru ca sunt niste cheltuieli considerabile si daca le lasam pentru acum cred ca o luam razna. Plus ca am luat tot ce mi-a placut mie...nu dupa gusturile mamei...soacrei...sau mai stiu eu ale cui. Cu siguranta mai sunt chestii la care nu m-am gandit dar in general ce tine de farmacie...
Ma chinui de ceva timp sa ma hotarasc la niste scoici auto si nu reusesc. Stiu ca tu ai carutul ala fain de la Jane...si eu sunt topita dupa ala doar ca inca nu s-au gasit finante pentru el. As vrea sa iau deocamdata scoici in care sa-i car...nu neaparat pentru masina. Tu ce ma sfatuiesti?
fericita!! 35+ si
misspii spune:
Mona - bafta multa si sper sa fie o BETA MARE!!!!!
eu am repeta Beta astazi ,asa a zis medicul din orasul meu,si valoarea este de 37353,85.Nu stiu sa interpretez - stiti cat este valoarea Beta pentru saptamana 5?
Nu stiu ce sa zic,prima data cand am vazut am crezut ca este ceva gresit si nu vad eu bine virgula dar atat este.Prima beta 117,dupa 48 ore a fost 327 si dupa 12 zile valoare de sus.
Clar sunt in evolutie dar maine vedem si cati sunt...
Va pupacesc pe toate.
Yarri - un pic mai ai,sa ai grija de tine si un milion de
bubu30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yarrina Si eu tot la pat sunt...mi s-a tabacit fundul. Am mai iesit asa cate un pic dar cu masina. Am cumparat de toate...nu sunt deloc superstitioasa. Si ma bucur ca am facut asta pentru ca sunt niste cheltuieli considerabile si daca le lasam pentru acum cred ca o luam razna. Plus ca am luat tot ce mi-a placut mie...nu dupa gusturile mamei...soacrei...sau mai stiu eu ale cui. Cu siguranta mai sunt chestii la care nu m-am gandit dar in general ce tine de farmacie... Ma chinui de ceva timp sa ma hotarasc la niste scoici auto si nu reusesc. Stiu ca tu ai carutul ala fain de la Jane...si eu sunt topita dupa ala doar ca inca nu s-au gasit finante pentru el. As vrea sa iau deocamdata scoici in care sa-i car...nu neaparat pentru masina. Tu ce ma sfatuiesti? fericita!! 35+ si |
Eu intotdeauna am pus siguranta pe primul loc.
Stii ca acel carut care il avem noi are landourile care se iau de pe carut jos si se folosesc ca si scoica si eu alea le-am folosit tot timpul, altceva nu am luat.
Acum abia astept sa scapam de ele si sa trecem la scaunele auto unde sta bebe in fund ca deja saracii incap la fix in lungime in scoica si nici nu se pot misca stanga dreapta, misca doar ochii .
Cand erau micuti si mergeam cu masina ii puneam in scoica si le trageam fermoarul si nu le mai puneam centurile de la scoica, asta asa doar prin oras, dar am realizat ce mare prostie faceam si acum nu as mai merge nici 10 metri cu masina fara centuri.
Acum nu am inteles f. bine tu ai vrea sa iei ceva gen cosulet cu toarta care nu se prinde in centuri si doar se pune pe bancheta ?
Eu te-as sfatui sa iei pt masina neaparat scoica pe care sa o prinzi in centurile masinii si sa aiba la randul ei centuri pt bebe, chiar daca nu iei cine stie ce firma, sa aiba un pret rezonabil ca am vazut la noi ca avem 6 luni si peste putin timp renuntam la ele deci nu prea merita investitie mare.
monaramona spune:
bubu si yarrina ce ma incanta sa citesc despre minunatiile voastre..mi-asi dori si eu 2 dar daca am numai un embrion in burta asta e..ma bucur de el ..sper ca mai e acolo
yarrina spune:
Nu, vreau o scoica normala care se prinde cu centura dar fara baza, sa pot umbla cu ea ca o poseta. Acum care imi plac mie sunt in jur de 800 ron si asta ma gandesc ca x 2...si daca nu le folosesc decat vreo 6 luni nu stiu cat merita. Vorba ta, prefer pe cele de la urmatoarea grupa sa fie mai bune ca in alea ii porti mai mult timp...vine caldura si mergem si noi in calatorii. Acu ma gandesc ca e greu de purtat pe brate ca altfel nu as lua. Asa daca plec doar eu cu sotul ii pun in scoica si gata...asa fara scoica trebuiesc 2 oameni sa-i tina in brate. Off...greu tare!
fericita!! 35+ si
Gabi_B spune:
fetelor gravidute, cum e cu injectiile cu dexa pt maturitatea pulmonara a bebeilor?
voi cum le-ati facut, la cate saptamani, cate o fiola de 8 mg, intramuscular, la ce interval?
e adevarat ca inatrzie dezvoltarea bebeilor?
eu sint abia in sapt 19, dar din cauza unei placente puse prost, din cate am citit, e f posibil sa nasc prematur (asta daca reusesc sa ajung pana intr-o sapt de sarcina acceptabila!)
V-a recomandar dr gineco sau ati aflat voi ce si cum?
Puup
Gabi+19
placenta previa centrala
hypnotic1978 spune:
mariairina, deci este posibil ca la dezghetare sa nu reziste amandoi? si eu tot 2 mai am inghetati. la asta nu m-am gandit
tu ce embrioni ai avut la pastrare, de 3 sau de 5 zile? erau de calitate buna? scz de atatea intrebari dar m-am speriat putin de ceea ce am citit.
mona, bafta multa la beta maine, tu ai transferat 2, nu? ai avut 2 inghetati si au rezistat amandoi la dezghetare si i-ai transferat, nu?