FIV la Sibiu (20)
Raspunsuri - Pagina 12
crudiutalida spune:
La multi ani tuturor Mihaelelor si Gabrielelor, tuturor celor care isi sarbatoresc ziua numelui azi!
yarrina spune:
Ylari eu am mers pana la 30 de saptamani la servici. Apoi am intrat in prenatal ca au inceput insomniile si adormeam dimineata deci cam greu sa ajung la servici. E din ce in ce mai greu dar ce sa facem...tre sa mai rezistam un pic.
fericita!! 35+ si
danaisa20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui llary Melisa , Mona mult noroc! yarrina cum te simti cu2?poti merge la serv?ai putut merge? daisa tu ai reusit cu FIV sau IA?cum luati ceia de cretisoara? cat?de cand? pana cand?....... eu vreau ceva ptr mai multi foliculi mari........ si sanatosi. dar extract de salcie,homeopata mi-a dat ptr ovulatie? |
Ilary, eu am reusit cu fiv (de fapt FET), dupa 7 IA nereusite!
Ceaiul de cretisoara il beam pt endometru (cam 1-1,5 litri pe zi), iar pt foliculi grasani si de calitate am luat Multi MAca si Laptisor de Matca de la Forever.
Ceaiul de cretisoara il preparam (parca) 1 lingurita de planta la o cana de apa. SCrie pe prospect. SI plecam dimineata cu butelcuta la serviciu. Eu am baut si in timpul sarcinii din cand in cand, fiind bun pt fixare (nu pt implantare).
De extractul de salcie pt ovulatie nu am auzit . o sa ma documentez...
dana, mamica fericita de gargaritza Mara
danaisa20 spune:
citat din mesajul lui llary Melisa , Mona mult noroc! yarrina cum te simti cu2?poti merge la serv?ai putut merge? daisa tu ai reusit cu FIV sau IA?cum luati ceia de cretisoara? cat?de cand? pana cand?....... eu vreau ceva ptr mai multi foliculi mari........ si sanatosi. dar extract de salcie,homeopata mi-a dat ptr ovulatie? |
...tot pt foliculi am mai luat tinctura de coada soricelului si tinctura de branca ursului. astea pana la punctie.
uite la ce e buna salvia :
Amenoree, dismenoree , hiperexcitabilitate sexuala sau eretism genital, colica uterina, dureri pelviene, sindrom premenstrual ,
sterilitate cu hipoestrogenie, tulburari de menopauza , nimfomanie, ejaculare precoce , spermatoree .
Nu stiu ce sa zic! Pt ce ti-a recomandat-o dr...Care e de fapt pb voastra de infertilitate?
dana, mamica fericita de gargaritza Mara
llary spune:
Mi-a dat extract de amenti de salcie
ptr faptul ca nu reusim sa avem copii,el are nr variabil,la inceput sub 5 mil,apoi a fost 60 mil, apoi15 mil.....si lui i-a dat ceva extracte......cel putin s-a linistit
bubu30 spune:
citat din mesajul lui yarrina E din ce in ce mai greu dar ce sa facem...tre sa mai rezistam un pic. fericita!! 35+ si |
Felicitari pt ce vad la semnatura
Nu mai e mult pana la 37.
Ce greutate au puiutii tai acum ?
MariaIrina28 spune:
citat din mesajul lui ciuripica Salut, fetelor, eu imi tot fac ganduri: daca mai am 2 blasto inghetati, ce sanse voi avea sa pot pune macar unul in burtica la FET? Cum a decurs protocolul vostru pentru FET? Cand ati inceput? A mai fost cineva doar cu 2 blasto la pastrare? Ce trebuie sa facem ca sa reusim? Oare avem un sistem imunitar prea agresiv? Aceste intrebari X 100 altele, imi trec prin cap de cateva zile. Voua v-a raspuns dr. I cand i-ati scris pe mail ca nu ati reusit si ce trebuie facut in continuare? Mie inca nu, desi au cam trecut cateva zile de cand i-am scris. |
ciuripica eu am avut 2 la pastrare, dar din pacate la decongelare unul nu a reusit; transferat 1 sarcina 0.
MariaIrina28 spune:
ciuripicadaca ai scris si nu-ti raspund la msg, suna-i tu. Iti spun din experienta.