Nov-dec2010-HAI GENIUS, BEATRICE & SIMONA!!!(148)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

FELICITARI RATUSCA!!! FELICITARI ALEXA!!!

BINE AI VENIT ANA MARIA!! BINE AI VENIT MAYSAA!!!

fetelor iar am avut o noapte horror din cauza racelii, nu am putut sa dorm...ba imi era cald, ba frig, nasul infundat, nu puteam respiraa

Mami Andreea 37+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...teoretic 2 sapt....practic oricand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Felicitari ioana, misticgirl si ratusca!

Multumesc fetelor pentru raspunsul referitor la adeverinta pt cele 10 zile libere.

anya am vazut ca o sa nasti la cf2 in curand. Te rog daca poti sa-mi povestesti despre nasterea la cf2 (eventual intr-un pm in caz ca nu mai intereseaza pe nimeni de pe aici). Am o prietena care urmeaza sa nasca acolo si ar vrea cateva informatii proaspete. Multumesc mult.

Shashenka te-ai hotarat unde nasti?

O seara frumoasa tuturor!

Mami fericita si implinita de Iulia si 34+

maine ma duc la doctor si hotaram tot. eu vreau la elias ptr ca sincer nu am de unde sa scot 3000 eur sa ma duc la privat acum. uff am niste emotii si cand m-o vedea si racita cobza

Mami Andreea 37+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...teoretic 2 sapt....practic oricand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineata burtici,

In primul rand vreau sa felicit proaspetele mamici:

FELICITARI ALEXA!!!!!
FELICITARI RATZUSCA!!!!!

Kamik felicitari pentru cuztul tau. Locul 3 e foarte bine pentru primul concursc zic eu.

Dana esti o scumpa cujm povestesti tu de Lucas. E un bebe tare frumos iar tu esti o optimista si o curajoasa. la ce camera il asteapta pe Lucas, cred si eu ca nu mai are rabdare. ma bucur ca ai lapte si poti sa il hranesti de la san.

34+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Miruna,Fluturasa.Am avut contractii toata noaptea, dar au fost cand regulate...cand neregulateDureroase..cam ca la ciclu,plus durere de spate jos.Nu stiu ce sa cred.Acum 4 minute am pierdut dop,adica o scurgere sangerie,cred ca e dop,pt ca eu nu am avut nimmic sangvinolent toata sarcina...
Fetelor,nu stiu ce sa fac, nu imi vine sa cred ca nasc
DE pe la 6 tot imi monitorizez contractiile si starile, si ii spun sotului sa mai asteptam sa vedem ce se intampla.Nu vreau sa alertez medicul si sa fie alarma falsa...
ma gandesc ca eu trebuie sa fac si cezariana ( cu cele 2 opratii de hernie de disc ale mele) si ,poate ,ar trebui sa fiu mai din timp la spital..offff...mai stau un pic sa vad "ce se mai intampla"
Kamic, felicitari pt succesul patrupedului
Pup .Revin...eu sau sotul,depinde "de ce se mai intampla"
Simona + 40 cu Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Da fetelor.... in noaptea asta avem petrecere. Trecem in odiseea noastra!!!!

34+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Imi invat sotul sa va scrie eventualele stiri
Simona +40 cu Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Fetelor imi pare rau pentru noaptea grea. Si eu am fost mai mult pe drumuri la baie, cu pisi muscacios si apoi cu dureri de spate de abia ma miscam in pat. Si a sunat si ceasul la 5.45, ca am uitat sa-l opresc aseara.

Simona-Maris, asteptam vesti!

Sashenka, sanatate multa! Si de la tine asteptam vesti!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_Alacran spune:

Hai Simona, am impresia ca vrei sa fii prima mami de Nov

Incepem cu tine odiseea noastra?

Kami, felicitari pentru locul pe podium!!!!

Mergi la inceput

Multumesc pt motate, dar parca nu indraznesc sa cred ca ar fi timpul.Cred ca sunt inconstienta
Contractii tot neregulate...suportabil-dureroase...
Oricum sunt cu voi, va spun daca plec la spital NU nasc fara voi,suntem unite si organizate,da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

FELICITARI ALEXA!!!!

BINE AI VENIT MAYSAA!!!!!

HAI SIMONA!!!!

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput