Nov-dec2010-HAI GENIUS, BEATRICE & SIMONA!!!(148)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Dragi burtici,

Nastere usoara va urez si eu, ma rog sa fie bine si usor pentru fiecare dintre voi, si in curand... o sa tineti minunile la piept! Nimic mai frumos! V-am pupacit, nasteri usoare si iubire maxima .

Sabina, mami (a.k.a. boob lady) de Nicklas (12-09-2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

neatza!

Felicitari Doura si geniusamb!! Multa sanatate pruncusorilor vostri, sa fie cuminti si mancaciosi, si sa va vedem rapid cu bine acasa.

beatrice ma gandesc la tine si iti tin pumnii! curaj! greul a trecut si in f scurta vreme o sa ai o mica minune in brate. Hai beatrice!

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata si de la noi!!!

Speram sa aflu ceva despre Simona si cand colo naste Genius... nu mai inteleg nimic . Nu imi vine sa cred ca urmeaza inca 3 ursuleti

Ana, abia astept sa primesc wrap-ul. Cum soseste iti dau de veste.

Ina, scuze dar neuronul a uitat sa raspunda. Da, wrap-ul este de la wrap.ro, azi ar trebui sa trimita pachetul. Am optat pentru posta asa ca va dura cam 2-3 zile. De luat de la ei e prea departe iar la mine in camp nu ajunge curierul... speram sa il vad mai repede dar nu merge.

ma duc sa mai strang una alta de plictiseala mai mult

Cum am ceva vesti de la Beatrice va anunt.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 38 + : AMR 2 SAPTAMANI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

NEATA!!!

FELICITARI ANA!!!! refacere usoara si multa sanatate.
BINE AI VENIT BB MATEI!!!!

fac capitol nou

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

capitolul 148

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput