Nov-dec2010-HAI GENIUS, BEATRICE & SIMONA!!!(148)
Raspunsuri - Pagina 22
Joy21 spune:
Emotionant mesajul
Multumim dragi mamici de sept-oct si asteptam sa ne reintalnim cu bine la "primele 365 zile din viata unei comori"
Victoria, mami de Anna Sofia, 37+ cu inimioara
David Lloyd George
Joy21 spune:
Geniusamb, te-a cam fentat bebe. Se tine de shotii de pe acum F bine ca ai plecat la spital, nu e bine sa stai mult cu memebranele rupte, creste riscul de infectie.
Victoria, mami de Anna Sofia, 37+ cu inimioara
David Lloyd George
zozela spune:
Nastere usoara, de Noiembrie-Decembrie,laptic mult,bebelusi sanatosi tun si-un inceput de viata-MINUNAT-in 2,3,4!!
Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!
danaint spune:
Seara buna! Intru si eu pe noapte sa fac galerie lui Beatrice si Genius . inteleg ca genius are bebe grabit si neinteresat de programarile facute
Eu azi am petrecut toata ziua cu lucas in rezerva-ne-am cunoscut mai bine grea meseria de mama. Am stat pe capul asistentelor, si mi-au mai aratat una alta, dar ma simt total neputincioasa cand ma gandesc la ziua de maine acasa
s38 Lucas Petru
ana_vio87 spune:
Bebe de ana-geniusamb, 3,560 kg, 51 cm, apgar 10, ceza, vladareanu, elias!!!!
pupici pe burtici :*:*:* 32+
ana_vio87 spune:
Am pus poza cu ursuletul pe picasa!!!
FELICITARI ANA!!!
ana_vio87 spune:
Fetelor!!! unde umblati? De ce dormiti la ora asta? avem un nou ursulet Apropo... Felicitari anei si pentru rapiditate. Cred ca a fost cea mai rapida nastere de pana acum... daca tin eu bine minte...
Oricum FELICITARI Anei si Bun venit ursuletului nostru Matei, primul de nov (cred ca am fixul pe primul de nov neronul de gravi cred ca e de vina)
fluturasha23 spune:
Felicitari genius! Bun venit Matei! Sa ai parte de multa sanatate si noroc!
Mami fericita si implinita de Iulia si 34+
amelia_ilie spune:
Buna dimineata si bun inceput nasterilor din odisee!!!
FELICITARI GENIUSAMB! BEBE SANATOS, VOIOS SI PAPACIOS!
Beatrice, asteptam vesti calde! Nastere usoara si bebe sanatos si papacios!
Am plans cat am citit mesajul de predare a stafetei. Of, ce mi-ati facut mamici dragi de oct-nov ! Voi ati trecut deja la etapa urmatoare, ne asteapta si pe noi acum... Multumim pentru cuvintele absolut minunate! Va urez sa va creasca bebelusii sanatosi si sa aveti numai bucurii alaturi de ei !
Sunt treaza de pe la ora 2, dar abia acum am intrat pe net. Si am gasit asa vesti bune si mesaje de m-am pus pe plans. Da' imi trece mie!
Ma duc sa-mi fac o , va astept si pe voi!
33+