Nov-dec2010-HAI GENIUS, BEATRICE & SIMONA!!!(148)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Asa e, mai e putin si preluam oficial stafeta. Repede a trecut timpul si chiar mai repede va trece si de acum incolo.

Nasteri usoare dragi burtici, felicitari celor care au devenit deja mamici Sa ne ajute Dumnezeu sa ne tinem toate bebelusii sanatosi in brate.

Victoria, mami de Anna Sofia, 37+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Am intrat si eu de pe tel sa fac galerie fetelor care urmeaza sa nasca maine. HAI GENIUS!!! HAI BEATRICE!!!! HAI SIMONA!!!! Nastere usoara, refacere rapida, bb-i sanatosi si mancaciosi.
Bine ai venit acasa ANA_O!!!
Beatrice, din ce-am vz eu cand am nascut, e mult spus reanimare la sala in care sunt duse mamicile cu cezariana imediat dupa operatie. E o sala cu 3 paturi fara nimic special. M-au dus si pe mine acolo cateva min dupa ce am nascut pana s-a eliberat un loc in salon si am vz 2 fete operate de vreo 2 ore care se simteau bine, vorbeau, povesteau etc si urma sa le duca duca si pe ele in salon. Poate cobor si eu maine pe la 12 acolo sa ma uit dupa tine :).
In schimb, din ce am auzit, nu are nimeni copilul in salon aici. Nu stiu in rezerve, dar in salon nu ti-l dau. Cand am vb cu Claudia aseara, nici ei nu i-l dadusera.
Va pup

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Dana, l-am vazut pe Lucinel. E scump ca o papusica si ce pantofiori are

FELICITARI DOURA SI RATUSKA !!! SA VA TRAIASCA PUIUTII !!!

Raluca cu Ioanna , Georgios si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Anymona, dar de ce nu? Ei si la cursuri si peste tot, pe site, isi fac reclama cu "rooming-in-ul". E o reclama mincinoasa?

38+

Mergi la inceput

"Beneficiile rooming-in: la cererea mamei, fiecare salon poate gazdui si mama si copilul, in sistem Rooming-in. Sistemul Rooming-in ajuta ca adaptarea copilului la mediul extern sa fie mai usoara. "

http://www.spitalulfilantropia.ro/sectie_neonatologie.html

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

buna seara fetelor

FELICITARI DOURA, BINE AI VENIT BEBE MAYSAA !!!

HAI SIMONA, HAI BEATRICE, HAI GENIUS !!
SA AVETI NASTERI USOARE, REFACERI RAPIDE, BEBEI SANATOSI, MANCACIOSI SI NECOLICOSI !!

Lore 33 + &

Mergi la inceput

Vai, fetelor!!!VESTE MAAAREEEEEEE!!!

tOCMAI AM PRIMIT SMS DE LA gENIUSSAMB:

"Mi s-a rupt apa scriindu-ti un pm hahahahahaha. suntem pe drum spre spital ca icica e mai bine sa fiu acolo.......sotul este mort de panica. Va pup!"

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Fetelor am intrat inca odata sa va urez bafta maine si o cezariana cat mai " suportabila" !

Din ce descrieti voi ( de ex experienta Andreei), asa a fost si la mine, singura chestie " inimaginabila" sa zic asa este legatul de maini de pat.... Asta chiar ca aud pt prima data! Altfel e bine daca sotul poate asista, langa anestezist, se pare ca astia din Olanda accepta, in Franta unde am nascut nu i-au dat voie sotului sa stea.
La reanimare intr-adevar esti ok, dai telefoane si anunti pe toata lumea! Sotul langa tine, bebe in brate si....astepti sa treaca alea 2 ore sa mergi in salon.

Eva ehe, am vazut si eu la stiri "ploicicile" din sudul Fr....ei lasa ca la cat soare au, se mai intampla si cate un " deluge" ca doar nu o fi locul perfect din lume ( desi dupa mine este ).
Asa tarzior se culca Luca? VAd ca Ratatuille e difuzat acum seara la TV. Noi ne culcam la 8h30 ( deh, cu scoala), insa suntem si noi fani pub dar si desene. Asa ca trebuie sa rationalizez totul....cu multa rabdare si diplomatie! In general desenele sunt sambata si duminica dimineata, serile are voie sa faca puzzle sau memo pe ipad.

Fetelor dati-mi idei de ce filme sa imi iau la spital? S-ar putea sa ma interneze de maine seara si mi-e ca ma plictisesc!

Alina (39 sapt + 1 zi) si Amalia 17.11.2005

AMR 2 zile

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Pai pana la urma ramane sa nasc singura maine? Banuiesc ca Simona e cu bebe in brate, iar Ana (geniusamb)naste in noaptea aceasta. Da, stiu ar trebui sa ma culc, dar nu pot! Adevarul este ca ma inteapa rau in vagin, imi vine sa merg rascacarataca asa simt o presiune acolo jos!!!!Dar la mine n-are ce dop sa cada daca placenta acopera Oci.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

"Beneficiile rooming-in: la cererea mamei, fiecare salon poate gazdui si mama si copilul, in sistem Rooming-in. Sistemul Rooming-in ajuta ca adaptarea copilului la mediul extern sa fie mai usoara. "

http://www.spitalulfilantropia.ro/sectie_neonatologie.html

38+

asa scrie pe site-ul lor si chiar si pe usile saloanelor. Dar realitatea nu e chiar asa se pare. L-a mine nu s-a pus problema pt ca e prematur, dar in cazul bb-ilor normo-ponderali nu stiu de ce nu aplica rooming in dc tot ii fac reclama. Stiu ca urma sa se intereseze Claudia de treaba asta, dar nu stiu ce a rezolvat ca nu am mai vb cu ea dupa....

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput