Nov-dec2010-HAI GENIUS, BEATRICE & SIMONA!!!(148)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Pai nici nu aveam cum sa va sar cu galeria pentru ca am notat toate fetele care s'au anuntat cand nasc... asa ca ce am apucat sa notez o sa aibe cu o seara inainte garantat galerie.
chiar ma gandeam la voi cele care aveti programate cezariana si stiti exact data, si aprox ora cand veti naste, cat de emotionant poate sa fie... fie... acum la mine mari emotii sunt de ex in sesiune inainte de examen, stiu ca e stupida comparatia dar fiecare cu emotiile varstei lui, la mine aici au ajuns. so... ma gandeam ca nu se pot compara sub nici o forma si sigur nici eu n'as putea pune geana pe geana, cu toate ca teoretic ar trebuii sa ma odihnesc sa prind forte, sau mai bine zis sa va odihniti cat puteti cel putin.

pupici pe burtici :*:*:* 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl
Patrick cred ca are puseu de crestere. Parca e puseu la 2 sapt, nu? Sta agatat de mine Sunt zombi

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Hehe, dragul de el. Corina, Luca a fost in puseu un an jumate, era numai la si acum parca e in puseu ca tot lipit de mine sta desi am terminat cu

Inainte sa uit, intreba cineva de atestatul de puericultura pentru tatici, care da tatalui dreptul la 10 zile lucratoare acasa. Eu am atestatul tip, am fost cu el completat la medicul de familie care doar l-a semnat, nu a cerut nimic, bani, atentii, a zis ca face orice sa stea sotzul meu acasa. Asta acum 2 ani cand am nascut in Ro.
Dar trebuie sa fie de acord medicul de familie, al meu a zis da fara ezitare.

Va dau formularul de completat.

ATESTAT
de absolvire a cursului de puericultură

Dl. ........., posesor al actului de identitate Serie....Nr...., eliberat de, la data de, CNP ...domiciliat in, incadrat la societatea......, asigurat la Casa de Asigurări de Sanatate a Municipiului ..., a insusit temeinic notiunile elementare, teoretice si practice necesare in vederea ingrijirii copilului mic, necesare participării efective a tatălui la ingrijirea copilului nou-născut, prezentate in cadrul cursului de puericultură tinut la cabinetul medicului de familie.
Prezentul atestat se eliberează pentru a-i servi asiguratului la acordarea concediului paternal, in conditiile prevederilor art.4 alin.(1) din Legea nr.210/1999 privind concediul paternal si art.7 din Hotărarea Guvernului nr. 244/2000 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii concediului paternal nr.210/1999.

Data
Semnătura si parafa medicului de familie

Eva & Luca (08.09.2008) acum 31+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Motzatele au fost in pauza de redbull dar revin in forta

Hai Beatrice!

Hai Geniusamb

Victoria, mami de Anna Sofia, 37+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetele, va iubesc!

Ana, ai PM

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Beatrice, din ce am aflat eu, practica la Filantropia e alta, desi se spune ca se poate sta fara probleme cu bb in camera.

Imi inchipui ca te duci cu inima plina maine dimineata, mai ales cu atatea incurajari.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Da, sunt putin sado, nu te ridici din pat, nu-ti aduc bb, ci doar sa-l mai vezi din cd in cd. Dar tu nu-ti fa probl, ca nasti natural.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

HAI BEATRICE!!!!
HAI GENIUSAMB !!!!
HAI SIMONA!!!!

Mult curaj si nastere cat mai usoara !

34+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Ana bine ai revenit acasa. Te asteptam sa ne povestesti mai multe si cu poze cu bebe David.

34+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Beatrice, nu puteam sa te ratez la galerie. Relaxeaza-te totul o sa fie bine. Maine esti mamica.

Geniusa si Simona, va tin pumnii si voua.

Hai fetelor, maine aveti cea mai speciala intalnire. Nastere usoara si bebei frumosi ssi cuminti sa aveti.

Despre mine nu am noutati, totul este calm, la medic merg abia pe 16 nov.Am recuperat putin si din urma, fug sa mai citesc.

Felicitarinoilor mamici si bebei voinici.Refacere rapida si bebei cuminti sa aveti.

Syl, mami de Ati si acum 31+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Buna seara mamici si burtici!
Din noaptea asta se intra oficial in odiseea noastra si vroiam sa va urez tuturor nasteri usoare, refacere rapida si bebei sanatosi!

HAI SIMONA!!!
HAI BEATRICE!!!
HAI GENIUSAMB!!!

Sper sa gasesc cat de curand timp sa povestesc mai multe. Deocamdata suntem inca in perioada de acomodare. Nu e usor... dar e frumos.
Va pup!

Cris mami de Teodora si Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput