Nov-dec2010-HAI GENIUS, BEATRICE & SIMONA!!!(148)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
ana_vio87 spune:
Buna seara dragi burtici si mamici
so... ne pregatim cu motate pt beatrice si geniusamb asa ca ma duc acum sa le scot... sa apuce si fetele vizate sa se bucure de ele
de simona stie cineva, ceva? ca parca m'am uitat in contul comun si parca nu avea nr de tel... nu are nimeni nr ei?
miruna la cei de pe wrap.ro ma gandeam sa apelez si eu... ca macar daca nu ma intelegeam cu minunatia sa nu regret ca am dat o groaza de bani. Asa ca acum o sa astept cu mare interes parerea ta despre wrapul lor
pupici pe burtici :*:*:*
32+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ana_vio87 spune:
*......
....
............
...
...
.......
...
*.....................
...................
....
...
...
.......
...
*...
...
...........
...
..
...
...
.......
...
*..........
...
...................
.....
...
...
.......
..................
*.
.
....
....
............
...
...
...
32+
ana_vio87 spune:
.
.
.
.....
..............
.........
..
.
.......
..
..
....
..
.....................
.
...........
.......
....
....
..
............
......
.............
.
.
........
.......
........
..
............
....
..
...............
.............
.....
.......
...
.....
..
............
.
.....
..
...................
..
.......
......
..
..
..
.
.
32+
beatrice75 spune:
Vio, nu m-ai uitat!Mai tii minte ca te rugasem sa-mi faci si mie asa galerie?
Vasari, la Filantropia daca tu vrei rooming-in, ai aceasta posibiliate in orice salon te-ai afla. Acum depinde cat ma va tine la Reanimare. Si cat de repede voi face primii pasi. 38+
vmadelain spune:
Buna Burtici,
Lipsesc putin si vad ca maine se anunta 3 nasteri!!! HAI SIMONA!!
HAI BEATRICE!!
HAI GENIUSAMB!!
Nastere usoara, refacere curanda, laptic din belsug, bebei sanatosi si mancaciosi si necolicosi!
Madalina35+
geniusamb spune:
Ana, multumim pt galerieeeeeeee
Maine tie cred ca iti dau sms cu info Am luat nr deja
Ahh nici urma de somn, presimt ca e noapte alba
Ana, 38+
Matei
Cat mai e pana luni 1.11?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ukume24 Amelia maine e prima ta zi de stat acasuca asa-i?? cum te simti?? nu te simti relacxata ca nu trebuie sa te gandesti ca maine ii luni?? Eu duminica trecuta ma simteam in al noulea cer la gandul ca a doua zi nu mergeam la lucru. ![]() ![]() S-a intamplat minunea mult asteptata! |
Da,prima zi de stat acasica. Am calculat cu sefa mea zilele libere pe care le am si abia din 3 decembrie intru in co de 2010 (32 de zile), in cazul in care nu vine bebelina pana atunci.
E asa de bine sa nu ma gandesc la ce imbrac maine si la ce imi iau de pachet... am facut planul numai pentru sotul meu, ca na, el merge oricum, deci de trezit ma trezesc la aceeasi ora sa-l pregatesc pe el, dar macar sunt eu linistita pentru mine. Cel mai dezorientat va fi motanila, ca ma va vedea tot acasa
![](icon_smile_big.gif)
Si de maine am program de curatenie generala, macar sa mai tai ceva de pe lista. Incep si eu usor-usor, sa nu dau in branci sa ma obosesc, dar sa le si termin cumva.
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
amelia_ilie spune:
citat din mesajul lui geniusamb Ana, multumim pt galerieeeeeeee ![]() ![]() Maine tie cred ca iti dau sms cu info ![]() ![]() Ahh nici urma de somn, presimt ca e noapte alba ![]() Ana, ![]() ![]() Cat mai e pana luni 1.11? |
Nu-i bine noapte alba, fetelor incercati sa va odihniti macar putin, mai e putin si o sa tot stati treze. Stiu, emotiile sunt cat casa, nici nu vreau sa ma gandesc cum voi fi eu, dar trebuie sa dormiti un piculet
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
BraveGirl spune:
BEATRICE!!!
GENIUS!!!
Patrick cred ca are puseu de crestere. Parca e puseu la 2 sapt, nu? Sta agatat de mine Sunt zombi
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/EvaF/EvaF.jpg)
EvaF spune:
citat din mesajul lui bb_alinus Eva nu vreau sa fiu pesimista, insa in Fr nu am gasit niciodata bors. Poate tu in Paris unde ai mai multe oportunitati ( vezi magazinele turcesti, romanesti, etc) sa ai mai multe sanse. Aici gasesc la un supermarket bio ! ![]() Sper ca a avut mult soare sotul la Nisa:)) Alina (39 sapt + 1 zi) si Amalia 17.11.2005 |
Alina, si eu ma indoiesc ca voi gasi vreun magazin Ro in Paris dar sa vedem...
A avut, a avut soaaaaare mult si ceva vant, s-au plimbat si cu vaporul, au facut si chef toata nopatea, genul de team building à la française, munca pe branci ziua si chef ca la nebuni noaptea
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
citat din mesajul lui Joy21 Mai Eva, tot n-ai facut rost, de asta vara? Daca te hotarasti, da-mi adresa ta pe PM si merg la posta si iti trimit un bors la plic, macar sa-ti faci pofta. ![]() Victoria, mami de ![]() ![]() "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
Mai Victoria, nici macar nu am cautat sistematic, cum trebuie, decat la mine in arondissemnt unde nu exista. Nici macar frunze de vitza la traiteur-ii greci nu exista.
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Noi tocmai am urmarit filmul " Gainsbourg". Fff taaaare, il recomand. Tare omul asta, si acum ascult Gainsbourg, bineinteles, "Je t'aime, moi non plus" si " Initials BB"
![](icon_smile_big.gif)
Si ne pregatim sa ne uitam la "Ratatouille" in familie.
![](icon_smile_big.gif)
Eva & Luca (08.09.2008) acum
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)