Nov-dec2010-HAI GENIUS, BEATRICE & SIMONA!!!(148)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mari_paun/mari_paun.jpg)
mari_paun spune:
va doresc nastere usoara si bebelusi sanatosi, si sa ne vedem cu bine la urmatorul capitol povestind despre dezvoltarea copiilor.
NUMAI BINE
BAZAR GENERAL PE DC[/green]
ajutati la terapia pentru Ema pe DC[/i]
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_alinus Sugubina imi facusi pofta de ciorba si m-am pus pe facut. Sotu' nici nu stie ce e aia deci nici o sansa sa se propuna, asa ca prestez singurica tarandu-mi balonul prin bucatarie. Fac una ciorbita ardeleneasca de cartofi cu afumatura ( lasata de mama in congelator cred ca de asta primavara) dreasa cu smantanica. In desert placinta cu iaurt ( ca am citit ca are putine calorii). Cred ca de maine dupa amiaza nu mai am voie sa mananc bunatati.... asa ca ma pregatesc:) Alina (39 sapt + 1 zi) si Amalia 17.11.2005 AMR 2 zile www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi. Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas. |
![](pofticios.gif)
Victoria, mami de
![](hippi.gif)
![](gravida.gif)
David Lloyd George
Joy21 spune:
citat din mesajul lui mari_paun va doresc nastere usoara si bebelusi sanatosi, si sa ne vedem cu bine la urmatorul capitol povestind despre dezvoltarea copiilor. NUMAI BINE ![]() BAZAR GENERAL PE DC[/green] ![]() ajutati la terapia pentru Ema pe DC ![]() ![]() ![]() Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG Mari, mami de baietel dulce ![]() |
Multumim!
![](japonez.gif)
Victoria, mami de
![](hippi.gif)
![](gravida.gif)
David Lloyd George
bb_alinus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Joy21
![]() Victoria, mami de ![]() ![]() "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
E francez ca de aia nu stie ce e aia ciorba. Daca era olandez stia....sa deschida cutii sau pungi cu ciorbe cu siguranta!
De acrit o sa pun putina lamaie in smantana. Insa am reperat si aici un magazin care vinde bors ( dar acum nu am in casa recunosc). Am gasit si caltabos fix ca la mama acasa....insa nu are nici un farmec sa mananc singura. Alor mei nu le plac chestiile astea ale noastre.
Alina (39 sapt + 1 zi) si Amalia 17.11.2005
AMR 2 zile
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
inacat spune:
mirunam wrap-ul l-ai luat cumva de pe www.wrap.ro cu sediul in Bucuresti?
si pe mine ma intereseaza asa ca astept parerea ta.
Ana bine ai venit cu bebe David acasa. Refacere rapida
Motate pentru Simona, Geniusa si Beatice 36+
beatrice75 spune:
Miruna, da nasc maineSi de maine stai cu tel la ureche
Ca Ana acum e busy cu bebe David, Ratusca e in spital....
Nu-mi vine sa cred ca motatele acelea sunt si pt mine. A venit si randul meu! 38+
geniusamb spune:
Doamne, cum au trecut 39 de saptamani.. Parca ieri intram pt prima data la odisee si le intrebam pe fete daca testul e pozitiv (nu se vedea ff clar a doua liniuta)
Am invatat multe de aici.. Si o sa mai invat, sunt sigura
Ma iau emotiile si bebe s-a gasit sa stea linistit tocmai azi
Oare Simona ce face? a sunat cineva?
Ana, felicitari pt sosirea acasa ma bucur ca David e cumintel
Ana, 38+
Matei
Cat mai e pana luni 1.11?
mirunam spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Miruna, da nasc maine ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](wow.gif)
...neuronul nu mai face fata!!!... credeam ca mergi la control
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
HAI BEATRICE!!!
HAI SIMONA!!!
HAI GENIUS!!!
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 38 +
![](treintje.gif)
![](clown.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/EvaF/EvaF.jpg)
EvaF spune:
citat din mesajul lui bb_alinus E francez ca de aia nu stie ce e aia ciorba. Daca era olandez stia....sa deschida cutii sau pungi cu ciorbe cu siguranta! De acrit o sa pun putina lamaie in smantana. Insa am reperat si aici un magazin care vinde bors ( dar acum nu am in casa recunosc). Am gasit si caltabos fix ca la mama acasa....insa nu are nici un farmec sa mananc singura. Alor mei nu le plac chestiile astea ale noastre. Alina (39 sapt + 1 zi) si Amalia 17.11.2005 AMR 2 zile www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi. Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas. |
Mai, ia sa imi pun si eu coada in apa sa vad daca prind un bors ceva, daca ai gasit pe acolo eu de ce nu as gasi un magazin pe aici care vinde bors, ca m-ati capiat cu ciorbele voastre. Balesc pe aici de mor...
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
Eva & Luca (08.09.2008) acum
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)