Nov-dec2010-HAI GENIUS, BEATRICE & SIMONA!!!(148)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Nu mai stiu cine intreba - la Elias e nevoie de haine de BB numai la externare. In rest ii infasa ei.. sarmalutze din cate am vaz. In rest, pt BB: Betadina, Bepanthene, Baneocin pudra, pampers, serv umede.

Incep pe la seara sa mi fac bagajelul.. inca n am emotii. Cre'ca maine cand ajung in fata spitalului o sa mi vina sa fac stanga mprejur.. Sa l mai tin vreo 3-4 luni; o sa mi fie dor sa l simt in burtica si sa fie numai al meu..

Ana, 38+ Matei

Cat mai e pana luni 1.11?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Are cineva nr de tel al Simonei??stiti ceva de ea?? o fi vb cu medicu?

Ana bine ai revenit printre noi, bine ai venit aksa in noua formula.
asteptam noi poze cu bb David

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ana, esti programata la prima ora? Si eu la fel. De Iris stii ceva?

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

la 7, teoretic. tre sa fiu acolo la 6 deci treaza de la 5.. macar n are timp sa mi se faca foame.. de Iris nu stiu nimic.. la ce ora intri? am luat nr tau d p mail.. ;) ne mai vaitam seara poate

Ana, 38+ Matei

Cat mai e pana luni 1.11?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mie mi-a zis sa fiu la 7.30 acolo. Iti dai seama ca nu voi dormi in noaptea aceasta.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Eheiiiiii a nascut Doura! Bravo mami si bun venit Maysaa!!!!!

Ana bine ai revenit acasa!

Beatrice, Geniusa tinem pumnii pt maine dimineata! Noi o sa urmam marti! Gata odiseea incepe.....euhhhh adica continua !

Hai Simona nastere usoara!!!!!!!!!!!

Eu tocmai realizez ca nu am destule pijamale pt bb....Cred ca m-am incurcat in socoteli, si pur si simplu pt prima luna am doar....3. Iar eu imi facusem socoteala sa iau cel putin 5 pt cele 4 zile cat stau la spital....Bine ca sunt servita la capitolul bodyuri dar pt pijamele trebuie sa dau rapid un raid prin magazine....maine

Alina (39 sapt fix) si Amalia 17.11.2005

AMR 3 zile

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Am uitat sa updatez semnatura!

Alina (39 sapt + 1 zi) si Amalia 17.11.2005

AMR 2 zile

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Eva i-am lasat firul de par pentru ca am ramas paralizata cant tot el a tipat la mine ca nu e traba mea daca merge cu doua caruturi in paralel iar nevasta-sa, car abia se mai tinea pe picioare nu a putut decat sa ii spuna "Lasa draga, mergi ca e nebuna". Respect enorm batranii dar unii au senzatia ca le datoram mai mult decat respectul.

Ana te asteptam cu drag cu detalii si povestiri si desigur cu pozici cu bebe David . Imi pare tare rau ca ai avut probleme si dupa, ti-am spus ca esti o mamica curajoasa

AnaVio, am comandat wrap. In 3-4 zile soseste si iti spun cum este daca te mai intereseaza. L-am luat de pe Babywrap.ro. Nu stiu cum va reactiona colana mea si am preferat cea mai ieftina varianta. Oricum pare ok.

Ca maine naste Genius am inteles, pregatim galeria... dar Beatrice, tu nasti tot maine??? Sigur? Eu credeam ca mergi doar la control. Nu de alta sa stiu ce motate scot

Asa ca... temporar...

HAI GENIUS!!! HAI SIMONAAAA!!!

Fug ca avem invitati la gratar si stau pe forum .

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 38 + : AMR 2 SAPTAMANI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Felicitari Doura ! Sa ai o bebelina sanatoasa si papacioasa !
Ana , bine ati venit acasa !
Deci pregatim motatele pentru Simona, Geniusa si Beatice !!! Wou...bafta fetele !!!!
Shasenka, sanatate multa !

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Fetele salutare din nou de la o ciorba facuta de Pufi. E de vacootza. F buna. Sunt singurica azi cateva ore pan la 16 da sed cuminte. Pana si ciorba mi-a lasat-o deja in castron pt ca sa nu car eu uala din frigi.

sugubina 34+ cu Puficele

Sugubina imi facusi pofta de ciorba si m-am pus pe facut. Sotu' nici nu stie ce e aia deci nici o sansa sa se propuna, asa ca prestez singurica tarandu-mi balonul prin bucatarie. Fac una ciorbita ardeleneasca de cartofi cu afumatura ( lasata de mama in congelator cred ca de asta primavara) dreasa cu smantanica.
In desert placinta cu iaurt ( ca am citit ca are putine calorii).

Cred ca de maine dupa amiaza nu mai am voie sa mananc bunatati.... asa ca ma pregatesc:)

Alina (39 sapt + 1 zi) si Amalia 17.11.2005

AMR 2 zile

Mergi la inceput