Ghiocei de martie-aprilie 2009***271***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei
Anamariame, bun venit in lumea mea! Asta-i ora standard de trezit la noi, acum cu ora noua, testam si ora 6, culcat de la ora 21.

Daaa... Adela cred ca si-a dat ceasul invers, ca se trezeste din ce in ce mai devreme... Azi ne-am trezit la 5:30. Sper sa revina la sentimente mai bune, ca noi ne culcam deobicei la 12-1... Bineinteles ca azi a fost maraita toata ziua si a cazut lata la 8... si parca vad ca maine dimineata o luam de la capat.

Vazut pozici cu domnisoara Luana.

Am pierdut pozele cu Sophiphi... Vreau si io linkul inca o data.

Vaaaaaaaiiiiiiiiiii!!! Ana este super-dulce cu coditze si mutritza de pisicutza!

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

cu ocazia chitaielilor si hlizelilor din wk am reusit si eu sa mai descopar 2 maselute sus (poate avem si jos mai multe dar nu am reusit sa ma uit) asa ca spalam de zor si cu 'oaresce' scandal 8 dintisori+4 canini+6 maselute (certe)

Noi nu suntem asa mobilati, adik din eshalonul 2 de maselutze nu rasarit nika, si acum se ivesc 2 canini (de sus).

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Seara buna!

GAZA, am bagat si noi banii in cont.

NOVUS, vorbim maine ca a aparut ceva. Stiti ca noi facem dansuri de vreo 2 luni (eu imi doream de f mult timp, dar mereu am gasit scuze, acum desi lipsim 2 seri pe saptamana ma simt f bine ca am reusit sa ne mobilizam). Ma entuziasmasem f tare ca se organizeaza concurs de dans cu petrecere de mos si ne si inscrisesem, desi data nu era inca stabilita. Astazi s-a stabilit data: 17 decembrie. Imi vine sa mor de nervi, nu vreau sa fiu nevoita sa aleg intre doua evenimente asa de dragi mie.
Scuzati-mi plansetele si vaicarerile, dar e recenta treaba si sunt necajita

Mai incolo va pun pozele cu aranjamentele.

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Novus, a virat si H. banii azi.

Pisik, nici nu vreau sa ma gandesc ca n-o sa vii la Moeciu.

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Novuselu am vazut sms de la tine, dar trebuie sa-l prind pe Cristi liber. Poate il conving in seara asta sa plateasca avansul. Cati banuti erau de tot, 180?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Pisik ce neplacute sunt situatiile de genul acesta Eu zic sa votati. Ana sigur voteaza pentru Moeciu, asa ca mai ramane sa votati voi 2

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Anamariame, bun venit la raport !!
La mine sa nu ies din casa o zi nu mi s-a mai intamplat tareeee demult, eu sunt umblareata din fire si daca nu ies la aer ma vestejesc
Asa ca fie vant sau ploaie noi iesim la plimbare, cu sau fara tati ca el nu e asa plimbaret ca noi !!

Si apropos de skinny jeans, Alexandra pe unde mergem si e cu ei da gata publicul, unii chiar sunt ironici dar na' cred ca-s invidiosi doar

Alexandra doarme deja de la 21 adica 22 ora veche, i-am respectat programul ei de somn si cred ca e f bine sa se culce de acum la ora asta, oricum se intuneca mai repede acum

Anaan, jucarii faine si eu am gasit tot la Metro !! Cizmele de unde le-ai targuit ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Da, si noi sintem umblareti, zilele astea cand era frig si ploaie se mirau vecinii ca eu scot copilul la plimbare Sambata am stat cu Ianis la un loc de joaca, iar cand a venit tati am mers in Herestrau la alt loc de joaca, dupa aceea shopping, am ajuns pe la 23 acasa. Duminica am plecat dimineata si ne-am intors la 20:30, a picat Ianis lat, la 21 sforaia Mie-mi convine ora noua, se culca mai devreme si se scoala mai devreme.

Chato, superba locatia din sec.19, de fapt eu cand ma gandesc la tine, ma gandesc cum stai tu intr-un romantic castel medieval la riviera unei paduri si strabati campiile "calare" pe bicicleta. Chiar daca nu-i adevarat, mie asa-mi place sa mi te imaginez, caci tu mereu ai fost non-conformista si ne-ai "shocat" cu poze frumoase si relatari interesante.

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Hello fetele! eu sunt rupta de oboseala ca de joi tot alerg si ma trezesc la ore ff mici. Cel mai rau e ca ma si cul tarziu. Mereu imi propun sa ma culc mai devreme dar nu stiu cum se face si tot dupa ora 1 ajung in pat.

Ms fetelor pt avans. Am luat un extras de cont pt ziua de vineri: Denisa, Simonapro si Turcanu Elena (care cred ca e Gigelica). Azi la ora 2 aveam doua depuneri, nu le-am verificat, o sa verific maine cand si extrag banutii sa platesc avansul.

Ela poate banutii de la tine figureaza luni, daca ati depus mai pe seara. Verific maine. Speram sa nu fie vre-o problema si sa fi incurcat astia conturile.

Pisik Legat de Serbare nu stiu daca e cazul de bunici si matusi pt ca pana la urma nu e chiar o serbare ci o intalnire intr-un loc de joaca unde la sfarsit va veni Mosul. Ei nici nu prea au multe locuri (ma refer la mese) pt adulti. Si eu m-am gandit sa o iau pe mama dar am renuntat ca nu cred ca e cazul. Oricum o sa intreb acolo daca vin mai multi adulti cum sa procedam: sa-i includa in pachetul acela de 10 RON de persoana sau cei veniti in plus sa-si plateasca ce consuma. O sa vorbesc acolo pt ca stiu ca tipul nu e obisnuit cu multi adulti. La inceput cand am facut rezervarea si am zis 10 familii el a trecut 10 adulti pt ca la locul de joaca de obicei copii vin cu 1 parinte. L-am corectat eu.
Legat de dansuri, nu ma pronunt, stiu ca e o alegere grea. Si noi am facut dansuri iar la concursul de la safarsit a fost suuuper mai ales ca am castigat cu 10 pe linie.

Mai vroiam sa raspund cuiva dar am uitat. Pup si multumesc inca o data fetelor, pt promptitudinea cu care au livrat avansul.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Neata!

Super tare filmuletul! cu Vladimir si catelul la mare, iar rasul lui Vladimir e contagios, incepuse si Ianis sa rada

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

astazi a fost o zi de plansu'-rasu'; mai intai a venit o idioata de asistenta la mami si i-a zis ca i-a iesit o analiza nasoala si ca are rinichii afectati de boala; evident ca ne-a terminat nervos mama pe toti in urmatoarele 2 ore, de plangeam toti si nu mai stiam ce sa mai facem cu ea, ca se uita in gura unei asistente care habar nu are ce zice (ca sa nu mai zic ca nu e de competenta ei sa-si dea cu parerea, ca si acum 2 zile i-a povestit lu' mami ce cazuri de tineri a avut ea care i-au murit in 2-3 saptamani de boala asta si vaaaaaaai, cum a fost!!!)... ea s-a suparat.... ca toti dracii a fost, era un plans general!!!!!!!!!
asta pana cand a venit intr-un final si dr la care trebuia sa ajunga (dar care a fost plecata din tara pana azi) si in juma' de ora a linistit-o complet ; a bibilit-o pe toate partile si a zis ca a avut o evolutie uimitoare in cele 4 zile cat a stat in spital, asa ca diagnosticul initial este.... in discutie; ultimul set de analize mami este suuuuuper bun, aproape normal, asa ca se pare ca totusi este discutabila boala... sa fie-sa nu fie...., asta pentru ca nu avea cum sa aiba o asemenea evolutie daca era diagnosticul initial- (pana si noi am ramas socate cum au putut analizele sa-i revina la normal in 3 zile..... credeti-ma ca erau varza putin spus la internare, si la fel la cele facut de noi cu o saptamana ianinte de internare)- sau oricum, si daca este, e o forma atat de usoara incat chiar nu o sa puna cine stie ce probleme; in concluzie, boala nu a reusit sa-i afecteze nimic, pneumonia pare sa fie totusi bacteriana, iar mami arata de milioane azi, si se simte la fel!!!
acuma avem mult de lucrat cu ea la capitolul alintat si vaitat!!! ca le-a turbat pe toate asistentele, ca auu, asta doare rau, of, iar schimbam branula, aoleu acuma ce-mi mai faceti.... iar pe noi ne-a distrus nervos legandu-se de orice nimic neimportant din analize sau tratament medical, toate terminandu-se cu fraza: din asta o sa mor!!!!!!!
habar nu am ce sa-i mai zic, azi l-a turbat rau si pe tati, se suparase si el, eu m-am certat cu amandoi ca se poarta ca niste scolari certareti si ofticosi si eu chiar nu mai am resurse sa ma mai bag intre ei, asa ca pe principiul "pace pace intre 2.... certareti!!!" i-am pus sa se sune si sa vorbeasca si sa termine cu nebuniile astea ca altfel ii iau eu in primire si nu le convine!!!!
uf, ce bine e acum ca am avut cui sa-i "povestesc"

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

of, GAZA am uitat complet de avans; de cate ori vedeam calculatorul ziceam ca iau banii la mine si-i depun cand vin de la spital.... si evident ca am uitat; maine promiiiiit sa nu mai uit; mii de scuzeeeeeee; merit acuma....

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE

Mergi la inceput