Ghiocei de martie-aprilie 2009***271***
Raspunsuri - Pagina 16
olishka spune:
Pikka ce urat din partea lor ca ti-au facut asta. Mariuca este o scumpa.
Gianina ce bine ca ai facut rost de reteta, caci eu sigur n-o am. Eu incerc sa tin cat mai putine dulciuri in casa, iar de facut n-o sa fac niciodata...
David era bine dispus astazi cand l-am luat de la gradinita. Era in birou la directoare cu una din educatoare si se jucau. Il tineau acolo caci se trezise inaintea copiilor si facea galagie.
Chitibus este plecata acasa si el o tot cauta prin casa. Se plictiseste fara ea.
Olga, mamica lui David iepurasul 

Gianina34 spune:
va prezint meniul de astazi:
9-Lapte cu cereale; Tartine cu unt si gem
11-Fructe asortate
12.30-Supa crema de legume cu crutoane; Paste de orez cu legume si pui
Placinta cu branza si stafide
16-Fursecuri cu nuca; Compot de fructe
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
saby spune:
Hello!!
Noi in we asta am avut soacra in vizita pe la noi asa ca am profitat putin si ne-am cam facut de cap. Vineri seara am iesit la restaurant cu prietenii, iar sambata am fost in club la petrecere de halloween unde a fost demential asa ca am stat pana la 5 dimineata, va dati seama cam cum am fost a doua zi
, noroc cu soacra ca s-a jucat cu Maia si am putut si noi sa ne odihnim. Va las si cateva poze dar promiteti-mi ca nu radeti prea tare
.http://picasaweb.google.com/102230870434817716794/HalloweenParty#
Gazza, Novus azi viram si noi bani in cont 
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui saby Hello!! Noi in we asta am avut soacra in vizita pe la noi asa ca am profitat putin si ne-am cam facut de cap. Vineri seara am iesit la restaurant cu prietenii, iar sambata am fost in club la petrecere de halloween unde a fost demential asa ca am stat pana la 5 dimineata, va dati seama cam cum am fost a doua zi , noroc cu soacra ca s-a jucat cu Maia si am putut si noi sa ne odihnim. Va las si cateva poze dar promiteti-mi ca nu radeti prea tare Gazza, Novus azi viram si noi bani in cont ![]() Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009) |
Distractie mare
Cu asa gasca faina cred si eu ca ati stat pana la 5 dimineata!!! BRAVO!Olga, mamica lui David iepurasul

Dodo-pui spune:
Tufete ..
nu tin pasu cu voi
Dar va citesc ...daca doriti sa vorbiti cu mine pls PM.caci atunci cand se acumuleaza si oboseala pierd pagini 
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dod-participarea noastra in concurs
simonapro spune:
Buna!
Ilinca: ma intrebai de relatia cu fratele meu, ce sa-ti spun,nu este chiar cum mi-as fi dorit eu, sa fim mult mai apropiati, probabil si din cauza diferentei de ani dintre noi, dar si a firii lui, este mult mai diferit fata de mine, cateodata ma mir ca suntem frati
, el are o fire mai rece, nu-i plac plimbarile, daca se poate sa stea toata ziua in casa la tv, sa nu-l scoti prea mult, iar eu sunt opusul. Dar in general nu am avut conflicte, eu tin tare mult la relatiile familiale, am lasat de foarte multe ori de la mine sa fie bine, cel mai important e ca ne suntem alaturi si la bine si la greu
Cand eram mica rareori se juca cu mine, ca de, eram mica si nu stiam sa ma joc ce vroia el, ma percepea ca o povara, ca trebuia el sa renunte la anumite iesiri, ca-l punea mama sa stea cu mine
Dar marele avantaj e, ca nu se lua nimeni de mine, ca stia ca am frate mult mai mare
si inca un avantaj, ma ajuta si la lectii, mai ales la desen unde eu sunt antitalent.
Am vazut poze cu fetite frumoase:
Sophiphi, Ana si Mariuca. ]
Eu am facut saptamana trecuta prajitura cu mere, postata de Adee, foarte buna si usor de facut, multumesc pentru reteta 
Daca mai postati multe retete
, voi o sa fiti devina ca nu o sa mai incap in colanti si nu de alta, doar ce mi-am luat, macar sa apuc sa-i imbrac de cateva ori ![]()

Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Ela78 spune:
Eu cu cei 2 frati mai mici ai mei ma inteleg bine, chiar daca fiecare isi vede de viata proprie si ne vedem cam rar (desi toti 3 suntem in Bucuresti). Aseara am fost in vizita la fratele mijlociu sa-l vad pe bebe mic
nepotelul meu, e atat de miiiiiiic
, parca era Ianis la inceputuri cand il hraneam pe perna, incapea tot pe perna!
, are piciorusele atat de fine, o mogaldeata mica. Tufetelor, poate ma ajutati, de unde pot sa cumpar lapte de corp pentru bebe Himalaya?, eu pe Ianis numai cu d-asta il dadeam cand era mic si era ffff bun, dar atunci il primisem. Week-endul viitor vin si parintii mei sa-l vada, sigur facem o escapada la munte
Saby, ce misto v-ati distrat voi
Gaza, Novus, v-au intrat vineri banii de la mine (Elena Stoica)?
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
elena.elena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrisimo28 elena.elena chiar voiam sa te strig la catalog ![]() pikka tu unde esti? |
Prezent, aici suntem, da nu fac fata la atatea mesaje, raman mereu in urma.... Am facut analize Evei si e anemica deci trebuie sa ia Fe sirop vreo 3 luni cica...problema mare cu Fe asta, aveti ceva metode de pacalit copiii sa il inghita? ca nu vrea sa-l ia doar cu forta! pot sa il amestec cu ceva, n-o fi avand contraindicatii? si apropo de imunitate, voi la ce ati apelat? de ei ne-a recomandat ceva prea scump mi se pare mie, nu mai stiu cum ii zice sunt ceva prafuri, as vrea totusi ceva naturist, daca stiti ceva va rog sa-mi recomandati. pupici la cei mici!

Eva
Bianca2503 spune:
SABY, si eu as fi stat pana la 5 dimineata. Si...ai fost frumu si sexi.
NOVUS, GAZA aveti avansurile in conturi. A facut mama OP-urile asa ca o sa apara la nume Barbu Elena
Ora asta de iarna e naspa rau. la 18 era deja noapte.

mireal spune:
Gaza, am livrat azi banii in cont.Saby, ce fain v-ati distrat.Gianina, am facut prajitura foarte buna, Theo nu a vrut asa ca am mancat eu jumatate.

Maia Andreea ( 07 apr 2009)