Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(219)
Raspunsuri - Pagina 9
Roxxy80 spune:
salutare!
Sper sa primesti numai vesti bune de la ginecolog.
Matei a plans doar prima saptamana. Acum imi spune in fiecare dimineata ca el nu mai plange pt ca e baiat mare
, dar nu moare de dragul gradinitei.
Cu banii si noi stam foarte prost. Problema e ca nu stiu ce voi face de Craciun. La serviciu se face brad si fiecare parinte trebuie sa cumpere cadouri pt copilul/copiii lui. La gradinita la fel. Acasa nu mai spun ce lista are matei
. Chiar nu stiu pe unde imi scot camasa
.
| Citat: |
| citat din mesajul lui creem Multumim mult de urari si de complimente! Noi suntem bine, eu merg diseara la control la ginecolog sa vedem ce-mi spune...am emotii ![]() Sofia a fost la gradi si azi n-a plans decat putin...au trecut deja doua luni de cand a inceput gradinita si ea inca mai plange ca nu vrea, mai ales dimineata. In rest, cam face obraznicii, dupa amiaza sta cu mamaie (ea locuieste la noi acum, mai pleaca in weekend) si ne cam contram la anumite chestii, ca ea ii permite mai multe, daca noi o certam incepe cu lasa fata in pace ca e mica...si uite asa, odorul si=a cam luat-o in cap si uneori ne mai scoate din sarite. IAr eu stau cu nervii cam prost in ultima perioada, cred ca sunt putin data peste cap hormonal vorbind, caci ma enervez prea repede pentru cum sunt eu de obicei. Cu banii stam prost...ca toata lumea de altfel, cred ![]() Maine vine targul de haine la noi si macar o pereche de cizme as vrea sa-mi iau. ieri mi-a luat sotul un inel cadou de sf. gabriela, cu turcoaz... O sa va mai scriu, dar imi pare rau ca nu reusesc sa ma pun la curent cu ce ati facut voi si sa fiu mai interactiva. Mi-e dor de zielel cand aveam timp berechet sa stau si sa citesc despre puii vostri ![]() Va pup pe toate cu drag si va multumesc ca-mi sunteti alaturi! ![]() Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)Poze Maria Sofia www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC |
eladea2005 spune:
hei mamici!
slaba miscarea pe aici....unde sunteti?
sa va zic de noi, daca tot am intrat...
Filip e marisor deja, avem 7600, e papacios si cumintel...acum stam mai mult si ne jucam, gangurim si ne certam cu jucariile, e asa haios...
ieri i-am dat prima data pe la gurita o feliuta de clementina, ca-i curgeau balutele cand se uita la mine cum mananc...
a supt sucul ala si mai cerea...
asa ca i-am mai dat sa suga suculetul de la cateva feliute...
era f incantat...oricum, pana la 6 luni nu vreau sa aud de diversificare...mi-a ajuns prima experienta cu Eric...![]()
off, si la noi luna decembrie se lasa cu golirea buzunarelor...
ziua lui Eric, acu vrem sa i-o tinem la uh club...apoi vine ziua mea, craciunul, cadouri...vai, vai...![]()
ma duc la bucatarie...am facut un chec buuunnn....astept sa il scot din cuptor...
va poop!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Vasari spune:
Andreea, felicitari! Ce reteta de chec ai folosit? De cateva zile tot incerc sa fac un pandispan, nu am facut niciodata.
Eu de vreo 3 zile am pierdut dopul, azi-noapte contractii rele, dar am reusit sa-mi revin. Si parca vad ca nasc la 42.:)
Maria merge super cu rolele deja, nu o mai tin deloc pe-afara, decat cand traversam. Acum poate lua si curbele bine si urca scari. A fost cel mai inspirat cadou cred.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s37
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Andreea, felicitari! Ce reteta de chec ai folosit? De cateva zile tot incerc sa fac un pandispan, nu am facut niciodata. Eu de vreo 3 zile am pierdut dopul, azi-noapte contractii rele, dar am reusit sa-mi revin. Si parca vad ca nasc la 42.:) Maria merge super cu rolele deja, nu o mai tin deloc pe-afara, decat cand traversam. Acum poate lua si curbele bine si urca scari. A fost cel mai inspirat cadou cred. _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s37 |
mamaaaa eu acum am vazut cate saptamani de sarcina ai.... Pai micuta e deja cu o mana afara
Doamneee...ce repede a trecut ...parca a cum ne spuneai vestea..

felicitari Mariei pentru performanta

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
Andreea... ma bucur ca e papacios junior.. Sper sa ai un mancacios sa vezi cum e si cand ti se goleste farfuria si urla pana apuci sa o reumpli ![]()
Cu banii sa nu mai vorbim... ca si sotul meu a stat o luna jumatate fara job in Uk.. aici eu am o femeie care sta 3 zile pe sapt cu cecilia si raul dupa masa cand sunt la scoala... si se tot aduna cheltuieli din toate partile ..mie imediat mi se termina CIC... ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Vasari spune:
Ank, pai crezi ca pierd vremea? :))
Voi ce mai faceti, Raul e incantat de gradi?
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s37
eladea2005 spune:
salutare!
alina, am 2 retete f simpea si rapide de chec: 5 oua, 1 cana faina, 1 cana zahar, 5 linguri ulei. Galbenusurile se freaca cu cele 5 linguri ulei, albusurile se bat spuma, apoi se adauga zaharul,se mixeaza in continaure, apoi se adauga faina si se amesteca usor. Se incorporeaza si galbenusurile frecate cu uleiul. Si gata. pui in tava la cuptor.
a doua varianta ar fi tot cu 5 oua, dar galbenusurile se freaca cu 5 linguri zahar, albusurile se bat spuma si se adauga apoi 5 linguri faina , in final se amesteca cu galbenusurile si gata checu'
il bagi la cuptor.
sigur, eu mai adaug stafide, migdale, nuci, cacao, ceva esente de vanilie, rom, lamaie, ce ai prin casa...![]()
ankule, fie-ti gura aurita...sa-l vad doar ca va manca bine Filip si o sa mai cumpar un frigider...
sa avem destula papa pt flamanzila...![]()
pup fetele! weekend fain!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Victo spune:
wow..ank,face ceci imediat 2 ani!!!!!!!!!
Alina..pai scoatem motatele..si la maria ai stat cu dopul pierdut? mie cum mi s-au fisurat membranele, cum am nascut a doua zi.
Nastere usoara dc nu apuc sa mai intru!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ellis spune:
Neata. am crezut ca numai eu lipsesc, dar vad ca nu prea e deloc activitate.
ALINA - ce faceti?
eu am gatit azi ca la nebuni, am facut si placinta , nah, deci lasam sec...unii![]()