Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(219)
Raspunsuri - Pagina 6
Vasari spune:
Multumim mult de urari, nu am avut acces la calculator dupa o anumita ora.
La multi ani, Mariuca de Anca! Sa cresti mare si sa fii fericita! Petrecere fumoasa!
Ieri a fost nebunie la noi, f fain, majoritatea mamici DC, unele chiar din alte odisei.:) Maria si-a impachetat cadoul cu tati, apoi l-a desfacut si a strigat "surpriza!". A mers super cu rolele, neasteptat pt prima zi. Gianina, multumim mult de ponturi! Rolele le-am luat tot de la Carrefour. Cartile azi au venit,asa ca le consideram bonus.:)
Ceva poze (f putine fata de cate au fost facute - de Cristina ), printre care si cu bb2.:)
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s35
gianina spune:
Buna seara tuturor
MARIA, LA MULTI ANI!!! multa sanatate si numai bine iti doresc
Alina, felicitari pt. petrecere! mi-au placut pozele. te-am vazut pe tine cu burtica frumoasa si multi copilasi veseli ce s-au distrat de minune. Ma bucur ca ii plac Mariei rolele, sunt sigura ca se va descurca de minune.
Numai bine tuturor
Giani,mami de Simo si Ade
Ioanna81 spune:
Buna dimineata
Imi cer scuze ca dau buzna in casuta voastra. Vroiam sa va spun ca participam la concursul Clipe de vara si, daca va plac fotografiile noastre, va asteptam sa ne votati.
Multumim,
Ioana si Carol
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!
popbianca spune:
buna dimineataaa!
LA MULTI ANI FERICITI!!! pt. Maria...!!de ancadragoman...precum si pt. sarbatoritii zilei : MATEI si ALEXIA !!
vasari...am vazut pozele voastre,mamica draguta!..chef pe cinste la voi...si ce pofta mi-ai facut de o pizza de casa....copilasii excelenti...trai si veselie...cadouri multe si frumoase...sa le foloseasca sanatoasa!ai rasfatat fata cu 2 torturi?!
eladea2005 spune:
LA MULTI ANISORI MARIA! ANCUTO, SA FITI SANATOASE SI SA AVETI PARTE DE TOT CE VA DORITI DE LA VIATA!!!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
Alina, am vazut pozeleeeeeeeeee...si niste copii frumosi, o mamica superba si o sarbatorita fericita si dulcica...se vede ca ati avut un chef de pomina...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Vasari spune:
La multi ani Alexia si Matei!!
Multumim, chiar a fost super! Bianca, am facut 2 torturi care mie mi s-au parut enorme si s-au si terminat in seara aia.
Mie in poze mi s-a parut ca am o burtica enorma si chiar ma analizam, ca in ultima luna nu am mai luat decat o jum de kg, dar burtica vad ca a crescut mult.
_
softurela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari La multi ani Alexia si Matei!! Multumim, chiar a fost super! Bianca, am facut 2 torturi care mie mi s-au parut enorme si s-au si terminat in seara aia. Mie in poze mi s-a parut ca am o burtica enorma si chiar ma analizam, ca in ultima luna nu am mai luat decat o jum de kg, dar burtica vad ca a crescut mult. _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s35 |
La multi ani Maria ! sa fii fericita si impreuna cu surioara ta sa aduceti implinire in sufletul parintilor.
La multi ani Stefan, George, Yasmina si toti cei sarbatoriti de cand nu am mai dat eu buzna aici. Sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii !
Noi suntem foarte bine. Fetele sunt sanatoase, se joaca impreuna. Am inceput o campanie impotriva E-urilor din magazine, la modul ca gatesc in casa de la vegeta, paine, lapte, iaurt etc.
Tatal meu e mai bine ca niciodata, s-a recuperat foarte bine cu tratamentul de tuberculostatice. In concluzie daca i-a mers asa, se poate pune si diagnosticul de TBC ganglionar. A fost o forma foarte atipica, care nu a iesit in nici o biopsie si nici in analizele de sange. Asta e, important e ca se simte bine acum.
Cam atat despre noi. Sper sa mai am timp sa intru, acum ca parintii mei stau cu mine si ma mai ajuta cu fetele.
O zi frumoasa si un weekend minunat !
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
Vasari spune:
Laura, ce ma bucur pentru tatal tau!!
Legat de E-uri si restul chimicalelor din viata noastra, si noi am facut acelasi lucru de acum 4 ani cred. Nu folosesc nimic pt gatit de genul vegeta, sotul meu face paine in casa mereu, f rar cumparam si tot asa. Pentru restul, detergenti si altele, poti gasi aici http://www.ewg.org niste alternative f bune.
_