Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(219)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

LA MULTI ANI , IUBITILOR NOSTRI COPILASI! LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE S-AU SARBATORIT SI CELOR CE URMEAZA! SA FITI SANATOSI, PUII NOSTRI, SA CRESTETI VOINICI SI SA FIM MANDRI DE VOI!

Mergi la inceput

nOI AM INCEPUT GRADI DIN 1.10, A AVUT UN EPISOD- O ZI FEBRA din cauza a doua maselute ce i-au iesit, in rest a fost f bine cu sanatatea, acum e un pic mucioasa; sper sa fie doar atat; nu s-a acomodat usor cu gradi, si acum maraie dimineata, dupa amiaza o ia "mamaia Elena" - adica vecina de vis a vis, ele se inteleg f bine; Alessia e f activa la gradi, prinde f repede tot, canta, deseneaza, lipeste, cunoaste cifre...nu mai stiu...eu ajung tarziu acasa, pe net nu mai reusesc sa intru decat pe mail, cel mai rau imi pare ca nu mai stiu de voi, dar efectiv nu am vreme; am mers la birou si sambata si duminica...
abia astept sa vina ziua de cadouri a Alessiei(asa zice ea cand e ziua cuiva "la multi ani, azi e ziua ta de cadouri!") si ma inspir si eu de la voi, ca nu stiu ce cadou potrivit sa ii iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ellis, bun si update-ul asta. Si felicitari pentru progresele Alessiei!! Felicitari si lui Iasmi de Lavi, am citit ce multe a invatat!
Maria ma roaga de cateva zile sa o invat sa citeasca. Adevarul e ca nu am mai studiat de 1 an literele, a uitat ce stia. Dar daca ma roaga asa insistent, cred ca merita sa facem o incercare.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

va multumim mult de tot pentru urari

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

va pup; mai trec si eu o tura, ca stiu ca de maine...adio timp...

astazi am fost in herastrau, iar la roata mare, Alessia s-a speriat de balerina care se invarte, daca n-a tipat sa mergem acasa...nu ii plac chestiile noi, pana se acomodeaza, pana intelege ce e cu ele...asa face...

eu tre sa va spun ca am mai slabit si ma simt bine asa...inca mai tin regim si voi mai tine;
acum 2 sapt am fost in Istambul, sotul cu treaba, noi cu vizitat+ cumparaturi, pacat ca nu am stat decat 2 nopti, data viitoare sper sa fie mai mult; A s-a comportat f bine, mai rau a fost ca la intoarcere am stat in vama la bulgari 6 ore jumatate, asa ca am ajuns in bucuresti marti la 7, iar la 9 eu eram la birou

va pup...tre sa mai fac si treaba...am un timesheet de terminat, ca sa-mi justific leafa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

La multi ani bulgarasilor care si-au serbat cei trei anisori!

Azi e ziua Sofiei, si m-am gandit sa va pun cateva poze de la gradinita, vineri i-am serbat acolo ziua. Pe cele de azi inca nu le-am incarcat.

Va pup pe toate!

http://picasaweb.google.com/ecaterinatotolan/Aniversare3Ani#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Buna seara,

Ecaterina, LA MULTI ANI pt. MARIA SOFIA, ii doresc sanatate si multe bucurii in viata!

Am vazut pozele, f.eleganta domnisoara voastra.

si o saptamana usoara tuturor!

Giani,mami de Simo si Ade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui creem

La multi ani bulgarasilor care si-au serbat cei trei anisori!

Azi e ziua Sofiei, si m-am gandit sa va pun cateva poze de la gradinita, vineri i-am serbat acolo ziua. Pe cele de azi inca nu le-am incarcat.

Va pup pe toate!

http://picasaweb.google.com/ecaterinatotolan/Aniversare3Ani#

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC

La multi ani!! Foarte simpatica fundita rosie, iar voi doua semanati tare mult si aratati minunat!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

La multi anisori, Sofia! sa cresti mare, sa fii sanatoasa si norocoasa...ca frumoasa esti!

mami, mai intra pe la noi si spune-ne de voi...va pupam!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

si ptr maine LA MULTI ANI BEA!!!!!!!!!!!!
iar pentru Ramo http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110686&whichpage=2

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput