Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(219)
Raspunsuri - Pagina 17
pussi spune:
vasari si eu am avut acceasi problema cu Eni, dupa muci aposi, tuse si bronsita... in primavara, acum nu mai face ... cand incepe sa tuseasca.. dau ACC si nu mai am probeleme, nu mai face nici febra, nu mai lipsim de la gradi...de la mijlocul lui sept. n-am lipsit decat 7 zile din motive de boala, primele 5 zile chiar la inceput.
Cu sarcina nu te stresa deloc, eu am avut preeclamsie si retard la crestere intrauterina ... nu au fost deloc linistiti medicii si simptome aveam la greu.
pussi spune:
MATEI!!! LA MULTI ANI FERICITI!!!! FELICITARI MAMI! SA-TI TRAIASCA PUIUTII SI SA TE BUCURI DE EI!!!
Vasari spune:
La multi ani Serban, Lucas si Matei, sa cresteti mari!
La multi ani, Amira!
Musai sa o vizitam pe Miha azi pe blog.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s39
Roxxy80 spune:
La fel actionez si eu. Nici Matei nu-si sufla ok nasul si intervenim cu batista bebelusului si ser fiziologic la greu. Noi am folosit ceaiul de ceapa cu nuca si multa miere la tuse, dar de acum inainte il voi folosi si cand vor avea doar mucusori.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 cat despre problemele cu Maria.. incearca in permanenta cand apar mucisorii sa ii sufle.. daca nu batista bebelusului chiar si la aceasta varsta .. Raul nu sufla bine nasul, dar in schimb tine singur batista bebelusului si isi scoate mucii.. Evit pe cat de mult pot sa folosesc Olinth prea mult si in ultimul timp am dat simplu cu ser fiziologic ... chiar daca nu e placut un jet cu seringa... dar el ma lasa...Sa fie cat mai steril acolo. Si la mucii galbeni picaturi Garasone , tobradex...sa nu avanseze..Si sa stii ca eu le mai dau sirop facut din coji de ceapa plus nuca ... si indulcit cu miere de albine chiar si cand nu au tuse si doar muci pentru ca ceapa e un bun antiinflamator si inmoaie secretiile. Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
Roxxy80 spune:
Azi fac mare cinste pentu ca puiul meu drag are 3 anisori!!!!! 

Poftiti cu mic cu mare si va serviti: 

.
Aseara l-am sarbatorit la MC Donalds. Au fost 12 copii. Puiul meu timid fugea cat il tineau picioarele cand venea cate un invitat cu cadoul la el
. A primit o multime de cadouri. Aseara se facuse 23.30 si nu vroia sa se culce. Tot desfacea la cutii si cutiute (alaturi de surioara lui nazdravana). Ne-am simtit foarte bine. De dimineata de abia astepta sa mearga la gradi ca sa le faca cinste colegilor si sa i se cante iar La multi ani. Il iubesc asa de mult si sunt tare mandra de el.
Victo spune:
LA MULTI ANI MATEI!
LA MULTI ANI SERBAN!
LA MULTI ANI LUCAS!
LA MULTI ANI AMIRA!
SA CRESTETI FRUMOS!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Ank83 spune:
La multi ani Matei... La multi ani Amira 

Roxy tare frumos ai vorbit de putiutii tai... M-ai atins si pe mine![]()
Pupici tutror sarbatoritilor...
Poze pitici
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Vasari La multi ani Serban, Lucas si Matei, sa cresteti mari! ![]() La multi ani, Amira!Musai sa o vizitam pe Miha azi pe blog. ![]() ![]() _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s39 |
LA MULTI ANISORI SANATOSI, PUI FRUMOSI! SA CRESTETI MARI SI SA FITI NOROCOSI!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Ank83 A venit sotul meu acasa ... Ma simt de parca as avea 20 de aniAnk Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
TE CRED SI IO...DECI SE LASA CU... NEBUNII???
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...

Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008