Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(219)
Raspunsuri - Pagina 16
popbianca spune:
buna seara!
vasari....
...sper din tot sufletul ca totul sa fie ,nu bine ci fffoarte bine la voi!
bb...
...mi-a fost dor de tine...da' creste si burtica ta!mult a fost, putin a ramas !
ellis...
...sa o folositi sanatoase(masina)....
pana una alta.... "LA MULTI ANI" PT. BULGARASII SI GLOBULETELE care si-au serbat ziua de nastere zilele trecute...DARIA, NAOMI, ADALIA, CEZAR, EVA , ANDREI si LISANDRU!!
maine avem o zi incarcata....avem 2 zile de nastere(copii)...nu stiu cum ne vom descurca...ca e neaparat sa participam la amandoua...cadourile sunt cumparate...pe Ana tre sa o aducem de la socri maine dupa ce-si face somnul apoi la cheeefff!
luni vom pleca(eu, mama , Ana si Luca) la Sinaia...nu stiu penru cate zile ...vom vedea la fata locului...sper sa nu ploua...asa ca duminica va fi zi de facut bagaje...
in rest...Ana la gradi e ok...a invatat poezia...stie cantecelele...i-am luat aripi de ingeras pt. serbare...grupa lor toti vor fi ingerasi... nu pre imi convine....mi-ar fi placut sa fie imbracati la fel...nu fiecare cu ce are p-acas.....nah...asta e...
nu-mi ramane decat sa va urez un sfarsit de saptamana placut ! si ma retrag ....
Vasari spune:
Lavi, la eco mai merg peste 2 sapt cred, acum nu as vedea vreo diferenta. Sau mai degraba la o monitorizare... Fluxurile erau bune, totul ok, e un mister de ce are retardul asta. Acum are 2600 kg, deci bine, cel putin comparativ cu Maria.
Acum gasesc tot felul de explicatii de ce nu am mai luat in greutate si de ce ma simt asa bine pe sfarsit de sarcina.:((
Bianca, distractie placuta si sper sa aveti parte de vreme buna la Sinaia. Cred ca e si zapada!
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s39
bb_yasmi spune:
neata
alina mie mi se pare cam mare distanta dintre eco. mai ales ca esti in s 39......spre final se face saptamanal eco din cate stiu. doamne ajuta sa fie totul bine. sunt sigura ca asa v a fi.
bianca, noi am avut 2 party pana acum: halloween si thanksgiving day. a fost minunat....superb!!!! iasmi s a descurcat minunat, si-a spus poeziile si cantecelele in limba engleza (gradi e cu predare in engleza) , nu a avut emotii deloc si a fost tare sigura si hotarata!! 
m-am simtit atat de mandra!!! 

acum de abia asteptam party-ul de craciun, cred ca o sa fie ceva magnific la ce frumos sunt organizate si puse la punct.

mami de fetita cu codite 3+ si
luna a 7-a

Vasari spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi neata alina mie mi se pare cam mare distanta dintre eco. mai ales ca esti in s 39......spre final se face saptamanal eco din cate stiu. doamne ajuta sa fie totul bine. sunt sigura ca asa v a fi. bianca, noi am avut 2 party pana acum: halloween si thanksgiving day. a fost minunat....superb!!!! iasmi s a descurcat minunat, si-a spus poeziile si cantecelele in limba engleza (gradi e cu predare in engleza) , nu a avut emotii deloc si a fost tare sigura si hotarata!! ![]() m-am simtit atat de mandra!!! ![]() ![]() acum de abia asteptam party-ul de craciun, cred ca o sa fie ceva magnific la ce frumos sunt organizate si puse la punct. ![]() ![]() mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a ![]() |
Ce frumos, cred ca ai avut de ce sa fii mandra!

Noi din pacate nu vom risca sa mergem la serbarea de Craciun, probabil din primavara vom relua gradinita. Acum doar cateva zile mai avem de mers.
_
bb_yasmi spune:
daaa alina am avut. 
noi nu vom intrerupe gradi. dimpotriva o vad ca pe un avantaj ca merge iasmi cu mare placere, e fff bine ingrijita si educata acolo. asa voi putea si eu sa imi revin si sa ma ocup de piciulica cand vine.
iasmi are 3 luni pline de gradi si nu a lipsit nici o zi. decat ca uneori vinerea o iau la 13 sa facem nani impreuna. a avut 2 raceli minore.
luna a 7-a

Ank83 spune:
Saluti..
Alina am citit ce ai scris tu. Eu zic sa stai linistita cat poti, daca medicul nu era alertat insemana ca nu e o problema asa de mare , mai ales la varsta asta de sarcina.. asa cum zicea si Roxi. Scosul copilului era o problema in caz de disgravidie care evolueaza spre eclamsie.. dar nu cred ca e cazul ..Si sincer daca zici ca si cu Maria a fost o situatia asemanatoare ..poate atata poate uterul tau sa se intinda... si asa e el conceput sa nu poata "caza" bebei prea mari
.. Eu zic asta pt ca ai mei ambii au avut 3500 gr si 51 respectiv 52 cm, deci cam la fel. daca nu apar alte probleme ..proteinurie ,... varsaturi foarte frecvente in ultima perioda de sarcina, HTA sau edeme ..eu zic sa stai totusi linistita. 
Poze pitici
Ank83 spune:
cat despre problemele cu Maria.. incearca in permanenta cand apar mucisorii sa ii sufle.. daca nu batista bebelusului chiar si la aceasta varsta .. Raul nu sufla bine nasul, dar in schimb tine singur batista bebelusului si isi scoate mucii.. Evit pe cat de mult pot sa folosesc Olinth prea mult si in ultimul timp am dat simplu cu ser fiziologic ... chiar daca nu e placut un jet cu seringa... dar el ma lasa...Sa fie cat mai steril acolo. Si la mucii galbeni picaturi Garasone , tobradex...sa nu avanseze..Si sa stii ca eu le mai dau sirop facut din coji de ceapa plus nuca ... si indulcit cu miere de albine chiar si cand nu au tuse si doar muci pentru ca ceapa e un bun antiinflamator si inmoaie secretiile.
Poze pitici
Ank83 spune:
Intrebare pentru BB sau Pussi ... Stiti unde pot gasi costum pentru craciunei?.. Imi trebuie pentru serbarea lui Raul.. Si de inchiriat e ok daca e ... numai sa gasesc
Poze pitici
bb_yasmi spune:
ank,
ti-am raspuns si dincolo. de la Dreams Party. au o gramadaaaa de costume. eu am luat de ei de halloween. 
luna a 7-a

Vasari spune:
Ank, stau linistita ca deocamdata toate analizele sunt bune, tensiunea mica (f mica), iar in ceea ce priveste elasticitatea uterului am luat-o in considerare dupa ce am nascut-o pe M, dar ma gandeam si stiam ca la al doilea copil e mai bine dp asta dv. Se pare ca nu si poate chiar nu e asta...
Acum iau niste pastile, actovegin.
Maria sufla f bine nasucul si des, am incercat de cateva ori batista bebelusului dupa, dar nu a mai scos nimic, doar a amuzat-o. Avem instructie buna pe tema asta. Sincer nu mai stiu ce se intampla, vom merge sapt viitoare cred la inca un dr orl-ist si la pneumolog. Cred ca are si o sensibilitate, dupa cateva zile de mucisori transparenti face bronsita. Deci oricat de bine ii curatam si ii tratam cumva se strag. Doar cu aerosoli au trecut usor. In plus, cand face bronsita mai are si niste crize de tuse, astmatice, dar declansate in general de praf, detergenti, etc. Daca totul e impecabil cand e bolnavioara e bine. Vreau sa mergem in primavara la Valcea sa facem niste proceduri, cred ca la Baile Govora, eu asa am scapat definitiv de pneumoniile care se repetau. Sa vedem acum, cred ca ceva sensibilitate de la mine a mostenit, la fel cu fondul alergenic.
_