Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(219)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

sunt in depresie de cand am auzit planurile lui Boc...
am vazut 2 mamici aranjate ....frumoase si elegante...
am vazut si scumpa mica blonda si isteata...cu maruntica ei verisoara....la voi la gradi numai cu cioco....?maaama si ce tinute fina!
urez cu ocazia asta si un "LA MULTI ANI FERICITI !!!" SARBATORITILOR...:
SOPHIA BOGDAN MIRUNA BOGDAN SABINA PARTIK ANA ELENA ALESSIA NUR MARIA IRINA
noi ne luptam in continuare cu tusea...siropuri....am luat si aparat de aerosoli...Ana sta cca 10 min de 2 ori pe zi....dar Luca (pt. care e si mai important) 5 min...si alea cu plans si agitatie max.
sa nu mai zic ce nervi m-apuca pe mine....Ana nu a fost joi si vineri la gradi..peste we ne-a mancat urechile cu crize de plans isterice.. vrea in caruciorul lui Luca , vrea ea sa apese butonul la lift, ca mai vrea la joaca, ca vrea/nu vrea te miri ce ....asa ca a luat cateva la fund de la taticu...apoi se refugia la mine...iar eu l-am sustinut pe tata...dar imi venea sa-i mananc si lui urechile....
azi dimineata a plans la gradi pt. ca nu a facut nu stiu ce fisa ce era afisata de vineri...apoi pe cand sa plec a vrut sa vina cu mine acas sa-i aspir muci...si de la educatoare din brate striga.."mamica, mai un pusii" pana am ajuns la 100 si am plecat eu ...in urma-mi auzind strigate de disperare....pe 22 dec au programata serbarea...ei , la grupa mijocie nu au decat poezii, cantecele...grupa mare face sceneta....
ce sa va mai zic....Luca a primit ieri un pireu de morcovi, cartofi , pastarnac si unt...dimineta a primit mar cu biscuiti simpli ,azi dimineata mar cu banana...cand mi-aduc aminte ca la Ana nu-i dadeam decat de la hipp si fara gluten si mai stiu eu ce nebunii....

plec si eu la mancare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anco mersi
Bianca ea isi alege rochitele

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Buna seara.
cum mai sunteti?

LA MULTI ANI PUILOR IUBITI!

ALINA - noi din august luam trois chenes - immunity tonus, organic kids, se gasesc numai in cateva farmacii sensi blu, iar Alessia nu a racit deloc, mergand la gradi din 1 oct...nici mie nu imi vine sa cred...Doamne Ajuta! a avut o zi febra, dar era de la 2 maselute...

Noi ne pregatim de serbare la gradi, canta Alessia cantecele de Craciun, are si o strofa de invatat, este cea mai mica din grupa, dar mi s-a spus ca e f inteligenta, dar si fff incapatanata...daca nu mai vrea sa faca ceva, spune ca nu poate, si gata nu mai face nimic....

Eu mi-am luat masinuta, second, de la niste prieteni, merg cu ea la serviciu, duc copilul, ma descurc, de vineri am masina, dar nu mi-e frica...

STEFANIA - nu sunt schiloada, inca sunt balena, zic eu, altii zic sa ma opresc...dar stiu ca mai pot...sunt copanoasa inca si am gudul(fund...asa zice Alessia) mare

ROXXY - ma visezi?...te pup

ANCUTA - te pup, mai, ce faci? cum e cu noul job?

noi am avut petrecere super, si la gradi si acasa, un tort bestial - biscotino de la agapitos, ca l-am gustat si eu;
va las ca nu ma mai lasa Alessia la calculator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Doamnelor, ce cadouri luati educatoarelor de sarbatori? de cati bani sa fie cadoul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Adela sa iti traiasca si sa va bucurati de ea.La nou job este multa munca,ajung f tarziu acasa si nu am timp sa intri decat f utin sa rezolv treburile de la umanitare.
Va pupam si ma bucur ca nu ati mai racit

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ellis, la asta te referi: 3 CHENES ENFANT BIO IMUNITATE 10DZ*10FL? Atat am gasit pe site-ul Sensiblu.
Noi am dat cate 10 ron pt educatoare, dar nu am idee ce se cumpara. Azi am fost la ORL sa vedem daca avem polipi si nimic , nu mai stiu ce se intampla. Cum apar mucisori apar si complicatiile, dar fara febra sau altceva, "doar" otita, bronsita si altele asemenea. De data asta am tratat mucisorii mai puternic, adica aerosoli si tot felul de solutii si a trecut usor. Nici nu-mi dau seama daca e viral sau ea doar raceste.

In alta ordine de idei, ca-mi vine mai usor sa scriu pe forum decat sa vb cu cineva, azi am fost la eco, varsta ecografica e 35 si 5 zile, cand eu deja am intrat in 39s.
Daca n-ar fi activa si sa o simt bine, as fi chiar speriata. Dr e destul de relaxat, as vrea si eu sa-l inteleg.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hello

alina dar cand ai fost ultima data la eco ?? inafara de ieri. pana acum a fost totul in regula?? daca bb nu mai creste eu stiu ca trebuie scos de urgenta, nu?
offff

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Buna, BB!!! Mi-era dor de tine!
Nu e cazul cand vine vorba de o sarcina atat de avansata (ma refer la scosul afara de urgenta).
Vasari, eu as mai merge la o eco la alt doctor. E destul de maricica diferenta. Dar daca nu esti in 39 de sapt ci in mai putin? Mi-aduc aminte ca spuneai la inceput ca aveai ciclu neregulat etc.

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

hello

alina dar cand ai fost ultima data la eco ?? inafara de ieri. pana acum a fost totul in regula?? daca bb nu mai creste eu stiu ca trebuie scos de urgenta, nu?
offff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Roxxy, cred ca ai inteles gresit la ce se referea Lavi.

Varsta sarcinii e stabilita bine ecografic, din primele saptamani. Am apucat sa fac toate ecografiile, inclusiv cea de 7s. Asa ca nu e loc de eroare. La Maria, mi-am dat seama acum, a fost exact la fel. S-a nascut la 41 s cu 3,1 kg, deci tot micuta. Atunci nu am avut toate ecografiile pe foaie ca sa fac eu comparatie, era si prima sarcina.. ma simteam relaxata numai ca le faceam si nu-mi spuneau nimic rau. Bb2 creste, dar mai incet, la fel ca Maria atunci. Si la 32 s era un mic retard, dar stiam ca poate creste in salturi, asa ca nu m-am agitat.
Mai rau cu impactul psihologic acum.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina si cand mai mergi la eco acum?? ce greutate avea bb2 la ultimul eco??

roxxy,

Mergi la inceput