Epilepsie(5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Julianne spune:

Eu is aici doar ca citesc; de scris, ce sa mai scriu? as repeta mereu si mereu acelasi lucru; va citesc pe voi si-mi imaginez viata mea de acum incolo.
Am ramas incremenita, nu ma pot misca in nici un fel; nu pot avea discutii cu oameni, deviez subiectele unde mi-e mie gandul; ma simt in transa permanent, ies afara cu fetita si parca nici nu mai stiu sa merg, am impresia ca ma scufund la fiecare pas...este efectiv o senzatie fizica.

Parca nu mai am loc aici, nicaieri. Daca fetitei mele nu-i bine, mie cum sa-mi fie?

sunteti mereu in gandurile mele, mamici si puisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

mda...sa revin
vio, robi nu a sters la propriu mesajul, nu am ajuns inca asa de departe dar a umblat cu mouse-ul si mi-a dat pe butonul "back" la pagina si mi s-a sters postarea

intrebai daca ni se intampla sa planga copilasii si sa nu stim ce au. mi se intampla mereu vio,e greu si ma enervez si ma simt incompetenta asa cum te simti tu dar nu avem ce face, rabdare si rabdare, eu am mare noroc de sotul meu ca ma sustine si are grija de mine.pup irinei si spune-i ca i-a zis robi sa nu mai planga

elena scrisesem de dimineata ca e tare bine de tine ca mergi la servici, as da orice sa merg si eu, nu in sensul ca m-am saturat de stat cu robi, in sensul ca as vrea sa evadez macar cateva ore, sa ma gandesc la alte lucruri, dar nu am cum, m-am gandit in toate felurile, nu pot lucra nici daca o chem pe mama sa stea cu robi si nici nu am unde.ma bucur mult pt stefanut, abia astept sa vad pe viitor filmuletul cu el mergand

julianne, nu stiu ce sa mai spun sa iti ridic moralul, nimeni nu poate decat tu singura, o sa-ti revii, abia astept o postare optimista de la tine, stiu ca o sa apara in curand.pup fetitei tale. cum mai stati cu medicatia?

ra_mi_ella bine ca ati scapat de crize si bine ca vorbeste puiul tau si stie sa spuna chiar daca nu-l doare nimic.voi mai luati antiepileptice? ma gandesc ca de la astea or fi plansurile astea, dupa cum scrie si in prospecte de fapt

magda unde esti?

ioana alex mai face crize? cum stati?

nana pup fluturasului special

POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

de leti mai stiti ceva?

POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

azi am fost cu robi la mare(care e la 4.5 km) si am facut poze.nu va uitati la hainele mele ca m-a luat sotul in graba si in papuci de casa
http://family.webshots.com/photo/2860093510106460527HoXElg

POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda2010 spune:

neata!

emi a facut varsat de vint si sint panicata,nu in ceea ce-l priveste pe el,ci pe sebi.nu reusesc sa-i separ si ma tem sa nu faca si sebi, ca la el cu siguranta ar fi f grav daca o ia.
deci stau cu ochii pe sebi ca pe butelie ,la fiecare 5 min ii ridic bluza sa vad daca a aparut ceva.
cind era mic,deoarece facea tot timpul crize fff urite dupa ce il vaccinam si ajungeam la spital,de la 3 ani i-am refuzat toate vaccinurile si tare ma tem ca pe cel anti pojar nu i l-am facut.doctorita e dupa amiaza azi,eu trebuie sa plec la munca iar inima mea e varza....

pup,ma gindesc mereu la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Eeee,mamici!Nu-mi place tonul ultimelor pagini!Ia poftiti voi la o cafea maaare,insotita de morala!Stiti voi ca mai intru pe aici,dar nu mai vreau sa zic nimic moralizator,asa ca ma opresc la invtatia la cafea.
Nu stiu de ce tot nu-mi vine sa trimit mesajul asa.....pur si simplu.

idoina
http://ro.netlog.com/idoinai/photo

Mergi la inceput

he he iote cine vine la noi doina draga mea
accept invitatia la cafea cu mare drag, inca n-am baut asa ca zbor acu sa-mi fac una te pupam doinici

POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda2010 spune:

am gustat si eu cafeaua,doina,bine ca intri la noi,sa mai vii adica.eu una primesc orice:si cafea si dojana si sfaturi,critica mereu are rol constructiv,nu te abtine

a foat tati cu emi la dr,nu este tratament,2 sapt trebuie sa stea in casa,fara baie-asta e partea mai urita.
cica va face si sebi obligatoriu,dar am vazut ca vaccinarea se face la un an,deci a facut-o,si mi-am amintit ca am facut-o si pe cea de la 7 ani.deci avem noroc.
m-am mai linistit putin.

,tot pe furis,a plecat sefa putin si eu.hop pe calculator.

o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Cata, cand implineste luna asta ratzoiul scump 3 anisori?
Parca acum in noiembrie nu? Sau sunt eu dusa cu trila?

Mamica fluturasului Andrei si 24+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

a fost o zi turbat de calda azi, am iesit cu robi in tricou si papuci de casa ma mosteneste am fost in gradina, am pus si 2 poze
va pupam o zi frumoasa tuturor
link: http://family.webshots.com/photo/2363883960106460527dvNoNJ

POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput