Epilepsie(5)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tudoras spune:

da din pacate asta e realitatea.noi suntem pe depakine keppra si topamax. acum incercam din rasputeri sa ajungem in america unde se fac operatii la copii cu focar bilateral. desi aici sanda magureanu si diana barca , doctorite de la al obregia, s-au ocupat de tudor ireprosabil. nu ma pot obisnui cu gandul ca asa va fi viata lui . ca si parinti ne trebuie multa rabdare dar din pacate.... nu mai e ....

cand dumnezeu iti inchide o usa cu siguranta va deschide alta chiar daca pare a fi iadul pe pamant..... o realitate cruda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitia78 spune:

LA MULTI ANI! de Ziua Romaniei,dragi romancute.Sper ca va trecut bine ziua de astazi contrar vremii urate care a fost afara.
Ce mai fac copilasii vostri dragi?Adiardelean,cand citesc despre Daria parca as vorbi despre Tudor. La fel si la noi,crize si iar crize nu stiu cat mai rezista inimioara cea mica al lui.Acum ii fac injectii ca are o infectie,ceva care ii produce febra si atunci este si mai rau.
Tudoras imi dai si mie ceva relatii cu plecatul in America,eu am o matusa acolo,mai exact in California,sora mamei si ea demult ne-a zis sa mergem acolo,dar nu-mi pot imagina cum ne putem deplasa,cand Tudor face atatea crize si nu mananca decat pasat si multe alte greutati si impedimente.
Mie mi-e greu sa ne deplasam si pana in Bucuresti.
mamici si sanatate multa puiutilor.
Vio imi pare rau ca nu vin cu vesti bune pe acest nou capitol. Dar inca mai speram ca Dumnezeu ne aude strigatele si rugaciunile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudoras spune:

buna letitia78 deocamdata nu stiu nici eu foarte multe.acum sunt in legatura cu niste romani de acolo. este o doctorita in boston care opereaza copii ci encefalomalacie multichistica focar bilateral. acum depinde si de copil ce are.dar cum aflu mai multe o sa postez .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiardelean spune:

Buna, fetelor!
A trecut si ziua Romaniei, bine pt. unii... pentru altii insa...
Anca, asa este, crizele ne domina... macar de-ar fi mai rare. Totusi Tudor este micut,la ac varsta pt Daria speram TOTUL. Acum pe masura ce trece timpul imi pierd sperantele...as vrea o vacanta, un revelion macar altundeva decat acasa...asa cum spui este greu sa ne deplasam.
Alina, vor veni si vesti bune, le meriti pe deplin.
Fiecare veste va fi buna dintr-o anumita privinta. Trebuie sa invatam a le cerceta.
cerem bunului Dumnezeu sa ne scape de necazuri,el ne cere sa lasam pacatele... cine va asculta primul?
ce faceti Vio, Cata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Buna ziua dragele mele,

Noi trecem printr-o perioada tare agitata si nu am putut sa va scriu. Puiul meu este foarte agitat de ceva timp, plange foarte mult si nu se linisteste cu nimic. Am mers la doctor, macar sa fiu sigura ca nu il doare ceva. Nu am reusit nici gimnastica sa facem, numai intra terapeuta pe usa si el urla cat il tineau puterile. Se arcuieste mereu pe spate si nu se poate lucra cu el.
In dimineata asta a fost ceva mai linistit si a putut lucra un pic cu el. A mai avut perioade din astea dar niciodata asa de rau ca acum. Sunt 10 zile de cand este asa si simt ca nu stiu ce sa ii fac, cum sa il ajut... Plange cu lacrimi cate o ora si apoi se linisteste asa din senin.Dar nu dureaza mult si iar o luam de la capat cu plansul. Ma simt tare neputincioasa, oare cum sa fac sa imi ajut copilasul???
Multa sanatate la toate mamicile si la puiutii vostri!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vio_irina spune:

Adi,noi suntem bine,stii tu,spus c-o juma` de gura,tot mai avem 1-2 spasme pe zi,mai blande ce-i drept si care nu dureaza mai mult de 4-5 secunde.
Irina-balerina mea e si haioasa cateodata,o gasesc cu paturica peste gurita sau chiar sub ea si simte ,manca-o-ar mama pe ea, ca ceva nu-i in regula si ramane nemiscata,dar stii cum????nici nu clipeste, pana ii indepartez eu patura dupa care mai sta o secunda sau doua si-si reia `activitatea`cu zambetul pe fata.Sunt mandra de ea ca nu intra in panica si ca se descurca cum poate in situatii `neprevazute`.
Mananca foarte bine si a luat in greutate intr-un timp record, 500g,are acum 12kg.Sunt bucuroasa ca i-a reaparut gusita care disparuse si nu mai aveam eu ce sa mananc toata ziua.

Azi-noapte,pe la 4 se foia si incepuse sa bazaie ,i-am facut putin laptic pe care l-a baut mai mult dormind,am pus-o in patut crezand ca s-a linistit dar de unde ,ea,scumpa si draga dorea s-o tinem langa noi in pat, lucru pe care l-am si facut ,dar pana m-am `prins` am facut cu ea cateva ture patul nostru-patutul ei.S-a sculat la 10 jumate.
Acum,dupa ce-a ascultat colinde ,melodii pentru copii si multe altele avand DJ Flavia,a adormit la loc.

Duminica,facem bradutul si punem ghetutele.Ale ei sunt superbe,lila cu carambul de blanita,sa vedem cu ce le umple mosul.
Pup Dariuta si pe cei doi frati minunati ai ei!

Stefanut,,mi-era tare dor de tine!
Imi pare rau ca Stef e agitat,imi dau si eu cu parerea si iti spun ca s-ar putea sa fie de la dinti,plansul puternic si faptul ca se linisteste din senin se potrivesc perfect fenomenului de eruptie dentara.
Noi am trecut prin asa ceva,ti-amintesti cand ma plangeam de nopti nedormite si de neputinta de a o ajuta.
Si n-am terminat,ca trebuie sa-i mai iasa patru masele.
Mangai virtual un pui mic si-i doresc liniste si sanatate!

Deschid capitol nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiardelean spune:

ce frumos vb de Irina-balerina
vrems-o vedem pe scena in Lacul lebedelor...
si pe Dariuta mica mea gimnasta, campioana la sol...
si eu m-am gandit ca duminica sa impodobim bradutul, asa si Arsenie se va bucura mai mult de el.
cel mic este ...TOTAL...
este centrul atentiei, umple casa de chiote si urlete... trage, apuca, impinge, roade tot ce-i pica la mana...
il pun in tarc langa Daria si trage de ea, ii prinde hainele si parul.
va pup

Mergi la inceput

O vom vedea!
Facem si o gala a campionilor,Dariuta sa reprezinte gimnastica,Irina baletul...cine se mai inscrie?...lista e deschisa.
Parca-l vad pe Arsenie cat e de activ...si cred ca va fi incantat de bradut...cand o aveam doar pe Flavia il impodobeam in ajun de Craciun dar nu apucam sa ne bucuram prea mult de el,ca numaidecat zbura timpul,iar dupa sarbatori isi pierdea din farmec...magia pluteste pana si in timpul sarbatorilor asa ca il gatim mai devreme.
Ma opresc ca plange Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

ma incriu si eu pe lista da tot la balet robi merge pe varfuri chiar ca o balerina s-au dus planurile lui ta'su de a-l face karatist
elena ce tratament ia stefanut?
robi a fost super agitat zilele trecute cred ca s-a pus la cale cu stefanut da era de la rivotril, acum i-am scazut doza si stam bine, fara crize, fara agitatie fara nimic, sunt in al 9-lea cer
va pupam

POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde) Robi imi doresc din tot sufletul sa fii un grapefruit si sa profiti de tot ce e bun pe lumea asta

Mergi la inceput

Cata,ma bucur ca incheiem acest capitol cu vesti bune despre Robi.
Sa va ajute Dumnezeu sa fiti bine in continuare.

Mergi la inceput