Epilepsie(5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adiardelean spune:

Doar asistenta personala a Dariei, in cursul saptamanii... dar nimeni nu-i ca si mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudoras spune:

DRAGA magda 2010 asa ceva nu am mai auzit, ca la epileptici sa fie interzisa recuperarea.noi am facut peste tot. la oradea am stat un an in chirie si am facut vojta acolo. la sibiu am 24 de internari si , si acolo am stat 8 luni in chirie . am fost de 3 ori in ucraina. am fost in germania .ce sa iti spun am fost peste tot. nici un neurolog nu mi-a interzis recuperarea. am facut foarte mult inot si multa calarie. functioneaza extraordinar. acum facem recuperare la bucuresti la doctora robanescu . acum tatonez terenul pentru o eventuala plecare in america , mai exact in boston pentru o operatie pe creier.copilasul tau cati ani are care sunt diagnosticele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkei spune:

Draga Alina, am si eu un baietel de 8 ani cu tetrapareza spastica (din fericire pana acum nu a avut crize) dar vazand mesajul tau pentru Magda am vrut sa te intreb unde ati facut voi calarie? (sau daca stie cineva unde pot face in Bucuresti...?).
Cum ti se pare recuperarea la d-na dr.Robanescu (caci noi nu am fost pana acum acolo), zic asa comparativ cu Oradea sau alte centre?
Si da-ne si noua mai multe informatii (link sau ceva) in legatura cu Boston-ul. Ce fel de operatie?
Apropo, noi maine ne operam de strabism (aci in Bucuresti). Doamne ajuta! si Sf. Andrei!
Va pupam! Sanatate!

Mergi la inceput

buna.noi fscem calalrie aici la in deva. din pacate in buc nu stiu.despre recuperarea la robanescu nu sunt prea multe de spus.daca ai fost la centre in tara sau in afara aici nu e nimic iesit din comun mai ales ca dansa nu lucreaza cu copiii. sunt niste fete tinere care lucreaza destul de bine. lucru care imi place foarte mult e ca in fiecare zi vine sa vada copiii si eventual ii mai sugereaza kinetoterapeutului ce sa mai faca.tudor are encefalomalacie multiuchitica. adica in urma hemoragiei cerebrale avute la nastere sunt afectati ambii ventricoli. unui copil care are leziuni bilaterale ii sunt cam refuzate toate interventiile chirurgicale care l-ar putea apropia de o viata normala . ma refer aici la epilepsie. am vazut un documentar pe discovery cu un baietel care a fost operat.in europa sigur nu se face aceasta operatie. http://www.mgh.harvard.edu
acesta este spitalul. acum am contaxctat comunitatea de romani de acolo sa ma ajute cu depunerea dosarului.sa vedem ce o sa iasa.
sanatate la toti ingerasii

Mergi la inceput

id-ul meu de mess e alinavioletapelin .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacioc spune:

LA MULTI ANI!Tuturor celor ce isi sarbatoresc ziua de nume!Sanatate si putere sa treceti peste toate greutatile vietii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

multumesc Ioana eu sunt Andreea
azi nu am o zi prea placuta nu mai intru in detalii aici, sper ca macar voi sa fiti bine si puiutii
adi ce mai face daria?

POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde)

Mergi la inceput

La multi ani, Cata!
La multi ani tuturor copilasilor si parintilor!
Noi nu facem prea bine.
Daria face 1-2 crize pe zi, celui mic ii ise dintii si ieri am facut vaccinul de 6 luni... sunt epuizata , el marait Dariuta necajita...Alex are perioada cu evaluari...
asta este, vor veni si zile mai bune.
Va pup

Mergi la inceput

buna adiardelean. scuza-ma ca te intreb ( nuam citit toate postarile tale) ce forma de epilepsie are fetita ta? am citit ce face crize dese.ce tratament luati?

Mergi la inceput

Buna, Alina
Daria mea este incadrata la sindromul Lennox Gastaut,continuarea sindromului West.Toate problemele au aparut la varsta de 6 saptamani si la 4 luni s-au acutizat dramatic.Crizele sunt tonico-clonice, zilnice desi au fost perioade in care au incetat.In cei trei ani si jumatate am incercat cred ca toata gama de medicamente, fara rezultat insa. In pz suntem pe depakine si rivotril desi nu isi justifica administrarea.
Dpdv al castigului psiho-motor, nu ma intreba... este dureros dar acasta este realitatea.
Orice intrebare ai, raspund cu drag,
va pupam

Mergi la inceput