Epilepsie(5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

la multi ani domnisoara de 6 ani! sa ai mereu grija de mami si de fratiorul tau!si tu elena sa ai mereu grija sa fie fericita!va pupam pe toti trei cu drag, stefanut e normal sa fie agitat, se pregateste de petrecerea surioarei nu? va pupam si la multi multi ani

POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vio_irina spune:

Stefanut,sa-ti traiasca printesa,sa creasca mare si sanatoasa,sa fie fericita iar tu sa fii mandra de reusitele ei!
La multi ani,Irina!Petrecere frumoasa la gradi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacioc spune:

LA MULTI ANI!Sa cresti mare si sanatoasa si sa ii bucuri pe parintii tai!
Vio, va citesc din umbra,suntem bine,ne dorim sa fim si mai bine,dar deocamdata ne multumim cu pasii micuti pe care ii facem.
Alex le trimite printeselor tale!
Adiardelean, ti-am citit toate postarile si vreau sa iti spun ca esti o mama care merita toata admitratia si iti doresc multa putere in continuare si sanatate, ca-i mai buna decat toate!
toate mamicile ,bunicile si puisorii lor speciali!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Multumesc ptr urari mamicilor!! Irina va trimite multi la toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiardelean spune:

La multi ani, Irina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Multi pt. voi si
Vrem si noi sa petrecem cu voiMultumesc tuturor pentru cuvintele frumoase dar credeti-ma voi tb sa fiti laudate. Consider ca cele care lupta pentru copilasii lor sunt adevarate " Xena-printesa razboinica".
Altele in schimb isi abandoneaza copiii sanatosi...
Cata,Dariei ii sunt benefice perfuzile cu hidrocortizon hemisuccinat, manitol,glucoza,ser fiziologic,calciu,vit b6 si b12,vit c.
De ieri isi revenise si era vesela, azi pana acum a incercat de doua ori sa intre in criza dar si-a revenit.
In timp crizele Dariei si-au schimbat forma, intensitatea si durata.
La debutul crizei Daria tipa, urla sfisietor dupa care se gheia o pauzaste si intepeneste cca 15-30 sec.O ridic repede si incerc sa-i desclestez membrele, o ud cu apa sfintita suflu pe ea... nu mai am aer...in acele momente uit de tot , fac orice imi vine la indemana doar sa o readuc in simtiri... cu fiecare criza imbatranesc o viata... mi-e frica ca nu o pot scoate.
Stiti de cand cu Daria imi este frica sa raman singura acasa cu copiii... si in aceasta seara sunt sungura...Doamne ajuta...
Va pup dragele mele prietene confidente!

Mergi la inceput

pai sa nu-ti fie frica adi,si eu in seara asta sunt singura si presimt o luuunga noapte de uitat la comedii online inainte ma uitam la HBO la groaza groazelor si mi se parea ca aud zgomote prin bucatarie acu numai comedii
auzi da referitor la perfuzii vit clasa B nu stimuleaza crizele cand copilul este deja, sa zicem, nu in zilele bune? adica aici in italia nici vorba sa-ti bage copilul pe b-uri cand e in crize nu stiu la noi cum e

POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

ce spui tu , Cata este foarte corect ,insa probabil, pt. ca problemele Dariei se pp a fi de natura metabolica acestea ii fac bine... duminica 5 crize, luni doua, marti o criza,azi ... vom vedea... deci functioneaza...
pare totul fara logica...

Mergi la inceput

pai daca functioneaza da-i mereu b-uri, probabil te-ai gandit deja la toate modurile dar daca merge tre sa insisti cu tratamentul asta.auzi da daca e ceva metabolic de ce nu incerci dieta cetogena? nu e chiar asa de greu de tinut

POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

cand am fost la dr.Craiu luna aceasta ne-a propus ac varianta insa momentan nu ma pot interna cu ea... micutul ramane fara tzitzi...
poate la primavara incercam... cand mai ai inca doi copii care si ei depind de tine este foarte greu... eu fac teme cu Alex,eu il iau de la scoala,eu Arsenie iar dupa amiaza singura cu toti trei... sotul este albinuta care se intoarce in stup seara...
poate ma convingi sa incep mai repede si daca ai timp poate invat ceva retete...si cei din Verona au vrut sa o initieze in 2009 dar eu eram sceptica.

Mergi la inceput

eu zic sa nu fii deloc sceptica, de invatat cred ca idoina e cea mai in masura pentru asta, caietul ei cu retete e la mine dar iti da ea idei pt altele, e super inventiva si super de treaba ea chiar te ajuta daca ii ceri.
acu, sa va explic cum stau lucrurile aici in italia cu dieta cetogena, ca e total diferit de dieta stil dr.craiu pe care o consider mai buna. in ro robi mergea bine cu dieta, mai putine crize, mai rare, toate bune pana ne-am intors aici si nu mai aveam smantana si ce ii mai dadeam eu acasa, almette cu verdeta la greu si altele, am recalculat eu dieta gresit of course ca nu ma mai tine neuronu' si am mers la Roma, pe atunci locuiam in nord.La roma mi-au zis ca nu tin bine dieta care era calculata pt 13 kg, la vreo 650 de calorii parca si mi-au crescut caloriile la 1000. eu normal topaiam de bucurie ca ii dadeam copilului sa manance mai mult, imi facusera listuta cu mic dejun vreo 10 feluri, pranz si cina la fel deci super comod. inca o diferenta e ca aici NU te interneaza nici cand scoate nici cand baga dieta si NU tine copilul 2 zile fara sa manance ca sa faca cetoni, ci le introduce treptat mesele cetogene, in prima zi cina cetogena, a doua zi pranz+cina cetogenice si tot asa.acu eu nu stiu cum e mai bine si nici nu inteleg de ce a trebuit sa scot dieta, cica s-a obisnuit robi cu acidoza si nu mai raspunde.e o dilema mare pt mine...

POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput