Epilepsie(5)
Raspunsuri - Pagina 16
babette spune:
....n-am putere sa scriu .... le am si eu p'ale mele..... muuuulte....
dar trebuie sa fim puternice.... pt ei, pt puii nostri!
adiardelean, eu i-am facut nepotelului meu caruciorul de la "motivation"
Sunt f multumita de el. Nepotelul meu este un pic mai "norocos". el poate chiar sa-si impinga singur caruciorul, dar inca nu merge singur.
E cam scump, dar merita cu prisosinta. Daca vrei detalii, zi-mi si ti le dau imediat
pt niste mamici deosebite si pt piticii lor
http://www.motivation.ro/?page=pagini&PageId=Modele+fotolii+rulante_78
babette spune:
Am uitat. Caruciorul se numeste "gemini". e bun pana pe la 10-12 ani si are fff multe avantaje, poate dormi in el caci se lasa pe spate si se ridica picioarele, se intoarce cu fata sau spatele, are f multe reglaje. Se deconteaza prin casa de sanatate si se plateste diferenta.
In poza este cel cu husa albastra si cu roti mici.Nici nu zici ca e pt copii speciali. Se strange usor.
Julianne spune:
Hai ca nu va las singure; numai ca nu am asa o stare buna si nici vremea nu ma ajuta. Am incercat sa fac niste poze bebelinei, s-o imbrac frumos, etc..nici pentru asta nu am avut energie. As zace.
Vio, vreau si eu la munte. Placerea cafelei de dimineata...si noi ne-am pastrat-o, e singurul moment al zilei cand simt ca e ca inainte...apoi baietii imi pleaca si raman cu printesa mea mica si cu o frica imensa care ma paralizeaza. Eu inca astept parca sa ma trezesc din cosmar, nu stiu cum sa va explic...aman orice lucru legat de boala fetitei; de ex. nu pot sa pun documetele ei in ordine (internari, teste, etc) pentru ca tot cred ca vor deveni o poveste trista si atat.
Adia, ce frumos sa fii inconjurata de trei copii, mereu mi-am dorit multi copii dar nu a fost sa fie.
cu bine.
adiardelean spune:
Multumesc din suflet Babette. Chiar sunt foarte interesante carucioarele si... par obisnuite.Pentru afara sunt perfecte.
>Mi-a revenit glasul.
Va pup, noapte buna
babette spune:
Adi, iei o recomandare de fotoliu rulant de la neurolog sau neuropsihiatru si o depui la casa de sanatate de care apartii impreuna cu o copie dupa certificatul de nastere si dupa certificatul de handicap si faci acolo o cerere. Dupa max 30 zile (la copii e mai repede, la adulti poate dura si un an) obti aprobarea de decontare ptr 1260 lei. Vorbesti la Motivation si platesti diferenta pana la 2000 lei. Eu l-am ridicat dupa 3 saptamani, cu....... "putina interventie".
O noapte linistita va doresc
Vio_irina spune:
babette,foarte utile informatiile tale,le citisem la un subiect vecin cu ceva vreme in urma si n-am avut timp sa rascolesc pentru a i le da lui Adi.
Sanatate multa intregii familii!
Julianne,vorbeai de vreme,la noi ,ieri, a plouat torential cu tunete si fulgere ca-n toiul verii,s-a oprit si curentul de vreo doua ori,neobisnuit pentru sfarsitul lui nov.
Cata,Stefanut,Ioana,Magda,Leti,unde sunteti?Mi-e dor de voi!
Mamicile noi,la fel,nu mai dati niciun semn?
va pup,vorbim mai tarziu
Vio_irina spune:
Noi n-am avut o noapte linistita,Irina s-a trezit agitata pe la 4,a inceput sa planga,i-am facut putin lapte,fiind singurul care o mai calmeaza.
Pe parcursul suptului a facut vreo 15-20 spasme,nu le-am numarat ca nu mi-am imaginat ca se vor repeta atat,nu-mi venea sa cred...dupa o luna in care nu s-a mai trezit noaptea si a dormit linistita.
Acum doarme pe burta cu parul ravasit,e atat de frumoasa...o iubesc la nebunie!
Adi,referitor la impodobitul bradului si la alte momente pierdute,recupereaza-le cu Alex,aveti tot timpul inainte...stiu ce-nseamna sarbatori umbrite,vise abandonate,dar acum sunt mandra ca printre picaturi isi face loc bucuria in viata noastra...asa cum spunea si Julianne,ca e cafeaua de la prima ora,ca e o zi frumoasa sau o plimbare,sau faptul ca ne-am strans aici si ne putem asculta una pe alta...
Sa va ajute Dumnezeu ca Arsenie sa fie ``iedutul``salvator!
Dariuta se trezeste noaptea?
As vrea sa te mai intreb cati dintisori are?Irina are 16,dar stiu ca la 2 ani jumate,3 ani ar trebui sa fie 20.Ma ingrozeste gandul ca trebuie sa-i mai iasa patru.
Julianne,lasa c-o pozezi pe bebelina intr-o zi mai buna pentru amandoua...pozele Irinei de la 5 luni sunt cele mai naturale,nu incepuse tratamentul distrugator si era ca o piersicuta...parea ca plesneste de sanatate...
Ce v-as lua cu noi la munte!!!
va pup,o zi buna
adiardelean spune:
Buna dimineata fetelor!
Multi pupici di Aradul astazi insorit.
Daria a avut o noapte linistita. Pana la ora 4 dimineata a ras in hohote fara motiv aparent,dupa care a adormit.
Si acum doarme linistita...
Cel mic si-a baut cafeluta cu mine iar acum cere tzitzi si somnic.
I-am aratat si prietenei mele carutul din imaginile trimise de babette , sunt foarte bucuroasa. Abia astept sa demarez actele...
Da, Vio, Dariuta se trezeste uneori noaptea insa o las in pace. Se agita putin dupa care adoarme.In perioadele rele, orice trezire presupune spasme, spasme...
Toate ma certati pentru faptul ca l-am privat pe Alex de bradut insa ... bine, va promit ca anul acesta vom avea in casa pomisor impodobit.Sa ne lumineze casa si sufletelele.
As vrea sa "dau in mintea copiilor" sa uit tot, sa fiu iar fiica cea mica si alintata a mamei mele.
Mi-e dor de perioada in care responsabilitatile nu ma copleseau, mi-e dor de vacantele nebunesti din studentie , mi-e dor sa rad in hohote. Am uitat de mult cum este a rade sanatos.Un zambet stingher se contureaza mereu...
sunt matura,am 37 ani,am responsabilitati,am trei copii de indrumat in viata
ma cheama cel mic
va pup
pisellino spune:
eu sunt aici am preferat sa ma dau deoparte ca sunt prea dureroase postarile din ultima vreme si eu tocami mi-am ridicat moralul adi nu te cearta nimeni cu bradutul, te inteleg foarte bine, eu totusi am facut in fiecare an cu robi bradut si i-am facut si ziua de nastere chiar daca facea crize excat de ziua lui si ziua urmatoare se oprea si tot asa, eu sunt genul de mama care o da cum zici tu "in mintea copiilor", anul asta de ziua lui a fost in spital dar a fost super, a avut tort, s-a jucat la ludoteca cu copii, a primit cadouri, ca de ziua lui, desi eu am bocit vreo juma de ora in baie cat dormea robi, dar m-am sters si am iesit vesela emanand bucurie pentru toata lumea.doctorita lui mi-a zis ca atunci cand ma vede zambind i se pare ca totul e posibil la robi si m-a strans in brate, chiar e o femeie extraordinara care ne ajuta din suflet si ma ridica atunci cand cad(si se intampla des si la mine sa cad)
tu ai pe bebe ala mic minunat, te ajuta mult, e extraordinar si trebuie sa fii fericita in fiecare zi, trebuie sa te vezi din partea cealalta, esti o mama buna si chiar daca lucrurile sunt asa cum sunt tu iti faci meseria si inca foarte bine.
spuneai ca daria face perfuzii si mai citisem la un forum ca la noi se fac perfuzii la copiii care intra in crize/status. ce perfuzii sunt? ajuta? adica robi nu a facut niciodata perfuzii dar daca ar ajuta as incerca si eu
o zi frumoasa tuturor
p.s. robi tot a facut si azi o criza deloc frumoasa, acum doarme ca l-am trezit pe la 8 sa manance
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde)
stefanut-08 spune:
Buna ziua mamicilor,
Scuze ptr absenta nemotivata de cateva zile. Puiul meu a fost foarte agitat in ultimul timp si nu am avut nici un moment de liniste. Doarme foarte rau din nou si sunt franta. Astazi sper sa fie mai linistit ca simt ca ma lasa puterile.
Astazi este ziua fetitei mele, implineste 6 anisori!! Era foarte fericita in dimineata asta, am dus la gradinita tort si sampanie ptr copii si abia astepta sa sarbatoreasca cu colegii. Si ea a fost destul de suparata zilele astea ptr ca daca ma vede trista iar fratiorul ei plange atunci si ea devine trista.
Adiardelean - te admir foarte mult ptr puterea de care dai dovada in fiecare zi!! Toate mamicile de aici imi dau putere sa mergt mai departe si ma simt tare bine cand va citesc sau scriu.
la toata lumea si va astept la o felie de tort delicios!!