Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (412)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

O sa dau eu in dimineata asta.

La multi ani, tuturor celor care poarta numele Sf Mihail si Gavrila

O zi minunata va doresc.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna si de la noi

La multi ani! tuturor celor cu nume de Mihai si Gavril, soti , bunici, copii, nepoti sa fie cu totii sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Un gand bun si un calduros La multi ani, pentru toti aniversatii de azi!

P.S Carpatina, hai la apel!

Mamica fluturasului Andrei si 24+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Uram tot binele din lume si nunai sanatate tuturor celor care isi serbeaza onomastica astazi!

Gabriela, multe si multa fericire alaturi de minunata ta familie!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!

Gabriela la multi ani de ziua numelui! Sa fii fericita, sanatoasa si mereu inconjurata de iubirea celor dragi!

Imi pare rau sa aud despre Sara. Intreaba medicul despre Isoprinosine. La noi fie si-a facut "damblaua secretiile fie de la acest medicament sunt mult mai bine ambii copii. daria ia jumatate de caseta de trei ori pe zi. Mai multe informatii aici:

http://www.life-extension-drugs.com/isoprinosine.html

Sanatate printesei dulci!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Valentina multa sanatate lui Andrei. Si eu cred ca mai bine nu ii facea bunica baie daca apartamentul nu era incalzit.

La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei!

L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Yaia, imi place Alexia de mor!!! Are asa un aer exotic din zona Peru! Sa stii ca seamna cu tine nu cu tati! Mi-au placut mult pozele din vacanta. E tare dulce si tunsa si zimbitoare tot timpul!!!

c aveni vorba de tuns si Daria s-a tuns ieri. E scurt cu perciuni filati, are un aer foarte french.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani! multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor pentru sarbatoritii de astazi!!

Iar special pentru Valentina multa, multa sanatate iti doresc si multa forta pentru a putea recupera. Stiu ca nu spun lucruri noi si ca probabil sunt a n-a persoana care iti da sfaturi, dar totusi incer sa reiau ...5,9g Hb nu e o joaca, trebuie sa stai in spital pana cand iti revii cat de cat. La valoarea asta nu te mai ajuta sfecla si nautul sau alte ierburi, trebuie perfuzii si transfuzii pana te pui pe picioare. Si ar trebui sa te infigi in soacra-ta sa mai stea si cu copiii, chiar daca nu-ti place situatia asta. Nu e vina ta ca ai o asemenea problema si trebuie sa te ingrijesti un pic mai mult. Pana la urma poti sa-i spui ca o sa-ti dai duhul si o sa ramana cu ei pe cap - Doamne Fereste!! - dar daca cu frumosul nu se poate trebuie sa incepi sa tipi la ea si la toti ceilalti care sunt in jurul tau si care te pot ajuta. Nu ai cum sa rezisti fara ajutor in aceasta situatie si daca esti prea amabila, pur si simplu te vor ignora. Imi cer scuze daca mesajul meu e atat de dur, dar merg cu aceeasi papuci ca si tine si Sabina si din pacate am fost pe-acolo. Pana nu am inceput sa tip la unii si la altii, nu s-a rezolvat nimic, inclusiv in familie. Boala asta nu se rezolva in veci si daca o ignori pur si simplu starea ta generala se poate agrava.

Sanatate!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei, mamici, pitici, tatici si bunici !

Sanatate, bucurie si impliniri alaturi de cei dragi !

Multe pentru dragele noastre Gabriela si Gabitz ! Sa fiti fericite si implinite, sa va bucurati de copii si de dragostea si sprijinul sotilor din dotare !

Multi pupici sarbatoritilor Vlad de mami slippers, Sebastian de mami ceamica, Andrei de mami valentina, Mircea de mami Andries, Cristian de mami andreea11, Sasha de mami Alice, Gabriel de mami adriana30 !

Ana, petrecere mare la voi... Sa-ti traiasca sotul !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani tuturor celor ce-si aniverseaza onomastica astazi!

Sa aveti o zi minunata, fiti fericiti si buni si darnici!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput