Mamici si burtici de sept-oct 2010 (194)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!
So,azi e ziua cea mare! Azi ne mutam in casuta noua!! Nu-mi vine sa cred ce a trecut timpul!!
Cine se va ocupa de mesajul de predare a stafetei? Si cine va deschide primul capitol la "365 de zile"??

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Ghiocela la multi ani sotului.
Bineinteles ca scriu cu ea in brate si urla de ma stie tot blocu

Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Uff! A adormit in sfarsit!!

Si pa mine ma apuca plansul cu gandul la sfarsit de odisee!!
Fug ca a-s trezit si tareeeeee!!

Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Buna dimineata
Raportam plimbari prin dormitor de la ora 5 pana la ora 8, cand a picat rupta domnisoara. Bineinteles ca acum doarme, doar este obosita .
Aniast, bine ai revenit .
Azi e ultima zi la gravidute.... o sa imi fie dor de capitolul asta

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Ghiocela la multi ani sotului.
Bineinteles ca scriu cu ea in brate si urla de ma stie tot blocu

Poze

Cum s-a nascut Maia

Multu frumu, Ana!
Sa stii ca bebelusa mea suge de 4-5 ori si adoarme brusc! Cred ca macul din prajitura incepe sa-si faca efectul! Ar tb sa incercati si voi, mai ales noaptea!!!!

Ghiocela - mami de Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

dragele mele, va multumesc din inima pentru toate sfaturile, vorbele bune si incurajarile voastre! am invatat cateceva de la fiecare din voi. ati fost aici mereu cand aveam nevoie sa ma dwescarc, sa-mi spun of-ul. la inceput aveam emotii pentru ca imi era teama de cum va decurge aceasta "relatie", pentru ca, din cate stiu, sunt cea mai mica dintre voi... aveam tot felul de ganduri gen "oare ce cred despre mine ca sunt insarcinata d la varsta asta?" "oare daca am indraznit prea mult intrebandu-le un anumit lucru?",etc. dar nu! voi mi-ati aratat ca sunteti niste super femei, deschise la minte si foarte prietenoase!
va iubesc mult! va iubesc pe voi si pe bebeii vostri!
sa dea Dumnezeu sa aveam 365 zile minunate, fara probleme si sa fie pline pline cu sanatate si voie buna!

cu multa dragoste,

simona cu matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona24

dragele mele, va multumesc din inima pentru toate sfaturile, vorbele bune si incurajarile voastre! am invatat cateceva de la fiecare din voi. ati fost aici mereu cand aveam nevoie sa ma dwescarc, sa-mi spun of-ul. la inceput aveam emotii pentru ca imi era teama de cum va decurge aceasta "relatie", pentru ca, din cate stiu, sunt cea mai mica dintre voi... aveam tot felul de ganduri gen "oare ce cred despre mine ca sunt insarcinata d la varsta asta?" "oare daca am indraznit prea mult intrebandu-le un anumit lucru?",etc. dar nu! voi mi-ati aratat ca sunteti niste super femei, deschise la minte si foarte prietenoase!
va iubesc mult! va iubesc pe voi si pe bebeii vostri!
sa dea Dumnezeu sa aveam 365 zile minunate, fara probleme si sa fie pline pline cu sanatate si voie buna!

cu multa dragoste,

simona cu matei

Esti o dulce

Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

LA MULTI ANI SOTULUI GHIOCELEI ma dau bine pe langa el poate imi da si mie reteta de praji cu mac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Iarasi am lipsit un pic si cata emotie gasesc aici...
Chiar asa? Azi e ultima zi la odisee?
Am deschis la ultima pagina si sus era mesajul Anei "azi ne mutam in casuta noua..." si ma gandeam ca nu mai stiu nimic pe aici, Ana se muta, scapa de bunica...dupa aia am citit un pic din urma si m-am prins care e casuta noua ( Ana)
Eu am intrat un pic pt ca din pacate am nevoie de un sfat, daca cineva a mai trecut prin asta : copilul meu tuseste sec! nu f des, dar cand tuseste e destul de tare.
Nu vreau sa sun la dr mea ca ea imi da antibiotic mai mult ca sigur si in alta parte nu stiu unde sa maduc azi, duminica
In plus e asa frumos afara, la noi e expozitie de crizanteme in Gradina Botanica, tare as mai fi iesit...
Va pe toate si va doresc sanatate voua si la puiuti!

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Salutare mamici si bebici si burtici.
Raportam o noapte furtunoasa. Matei a plans rau de tot incepand de seara pana pe la 1 iar cand zic plans ma refer la urlete pana isi pierdea glasul. Nu mai stiam ce sa-i facem..maine mergem la pediatru insa prin telefon mi-a zis ca sigur sunt colicii. A cerut san la 1h1/2 si din nou mi-a distrus sanii motiv pentru care de dimineata suntem pe lapte praf. Eu am sa reduc consumul de lichide, am sa ma mulg cate putin ca sa nu-mi explodeze sanii si sper sa se opreasca de la sine. Mi-a zis medicul ca e posibil sa-i fi transmis si eu starea mea prin lapte..
Sper ca de acum incolo sa ne revenim cu totii..

Am vazut ca a venit si ziua predarii stafetei, nu-mi vine sa cred cum au trecut toate lunile astea, cu bune cu rele. Vreau sa va multumesc fetelor pentru ca ati fost aici, m-ati sfatuit, m-ati indrumat; tot timpul am gasit aici o vorba buna si sper ca si de acum incolo sa ne fim alaturi una alteia in noul drum ce-l avem de parcurs.
Va imbratisez pe toate cu drag.

Klarisse mami fericita de Matei

Mergi la inceput