Nov-dec2010-BV CLAUDIA!BV RATUSCA!HAI DOURA! (147)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

asta e meniul meu din fiecare dimineata

Doamne ai grija si de noi 36+ Alexia

Eu am redescoperit musli de curand. N-am mai mancat de multa vreme cereale/musli cu lapte dar uite ca mi-a revenit pofta. Cred ca lipsa de calciu isi spune cuvantul

Victoria, mami de Anna Sofia, 37+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mesaj de la RATUSCA:"DILATATIE 4.COLUL MEU MAI AVEA PUTIN SI SE RUPEA. DUPA CE A SCOS FIRUL S-A DILATAT LA 4. ACUM ASTEPT. VA PUP. RATUSCA"

38+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Mesaj de la RATUSCA:"DILATATIE 4.COLUL MEU MAI AVEA PUTIN SI SE RUPEA. DUPA CE A SCOS FIRUL S-A DILATAT LA 4. ACUM ASTEPT. VA PUP. RATUSCA"

38+

Wow, ce dilatatie rapida!!! La prima nastere deja imploram anestezia cand am ajuns la 4 Fetelor, imi dati sperante ca va fi mai bine de data asta

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

HAI RATUSCA

Doamne ai grija si de noi 36+ Alexia

Mergi la inceput

Reperele mele, fetele cu aceeasi UM au nascut deja (Alexa1985 si Misticgirl). Eu ce fac?

David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Felicitari, Andreea, Ioana si Claudia!!! Refacere rapida!!!

Eu sunt internata de ieri, din cauza de secretie urata, placenta batrana si lipita intr-o parte de cicatricea de la cezariana anterioara, lichid cu nustiuce zone hiperecogene...ieri dupa control m-a oprit aici, de frica ca mi se rup membranele in weekend, se infecteaza ceva din cauza secretiei si pana ajung de la Ploiesti...Mult nu mai e pana nasc, oricum, eu sper ca marti sa fie ziua cea mare. Sunt pe antibiotic si ovule si creme MacMirror, bebe e mare, DPN ecografic e 03.11 si in conditiile date nu vad de ce am mai trage de timp.

Cam astea-s detaliile tehnice. Psihic...sunt destul de varza, ca nu ma asteptam sa ma interneze, am plans cu orele de dorul Sofiei. Mai aveam nevoie de doua zile doar cu ea Azi o aduce si pe ea la mine, mor de dorul ei si din cauza asta ma simt asa nepregatita pentru nastere . Gata, nu ma mai vait, ca nu imi face bine.

Ratusca, Alexa, !!!!

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Incredibil fetelor cum nasteti!

Bravo Ioana, Bravo Claudia!
Nici nu am avut timp de motate pt voi!
Felicitari si bun venit pe lume ursuletilor!!!!!!!!!!!

Doura sper sa vina Maysaa azi ! Am zis eu ca asteapta Halloween!

Olgutika hai curaj si stai linistita in spital, daca asa a zis dr! Pana la urma nastem in aceeasi zi:))

Alina (39 sapt fix) si Amalia 17.11.2005

AMR 3 zile

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

VAI, OLGUTZA!!!Imi pare rau de vestile acestea urate, dar este bine ca esti in spital, monitorizata si daca o aduce azi si pe Sofia, totul va fi mai bine! Noi te pupam si suntem cu gandul alaturi de tine!

Mai fetelor, voi dormiti rau!Pai aici au loc nasteri peste nasteri....

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Felicitari ioana si Claudia! Hai ratusca!!!

De Doura mai stiti ceva?

Azi Lucas este fara perfuzii, sa vedem cum se comporta si nici nu mai sta in camera lui, singurel, ci e in camera cu copiii mari!!
Din pacate locul lui la TI a fost luat de alt bebe care sta la incubator:(

s38 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

ce blonda sunt!!!! eu de aseara am scris la alt subiect si credeam ca sunt la odiseea noastra

BUN VENIT URSULETI PRINTRE NOI!!!

HAI RATUSCA!!!

restul de fete mai stati 2 zile ....urmeaza sa intram in odisea noastra

eu nu mai pot....mi se plimba fata prin chiloti de imi vine sa ma urc pe pereti!!! ma pun cu capul in jos ca sa urce de acolo

Kitty

34+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!

AMR 5 sau 6 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput