Nov-dec2010-BV CLAUDIA!BV RATUSCA!HAI DOURA! (147)
Raspunsuri - Pagina 7
beatrice75 spune:
ANDREEA, am citit cu sufletul la gura pasii premergatori operatiei, asa ca te asteptam cu continuarea. Am citit tare,s a auda si sotul, sa vada si el prin ce sunt nevoita sa trec
.
Raportez o noapte horror, dar cred ca si frica isi spune cuvantul in cazul meu, stiind ca m-a abandonat doctorul pe perioada weekendului.
Ratusca

38+

Hera25 spune:
Andreea multumim pt detaliile legate de cezariana. Astept si eu continuarea. Se pare ca mai mult ca sigur voi face si eu cezariana pt ca bebele meu nu s-a intors si cica nu mai are cum sa se intoarca. Intre timp si-a facut si dubla circulara de cordon, asa ca si doct a zis ca numai bine ca fac cezariana. Nu-mi mai pare rau, desi eu eram mare PRO nastere naturala, dar acum imi e frica cu dubla circulara de cordon, pt bebe. Mai bine asa. Se pare ca Dumnezeu a stiut cum sa le aranjeze. M-ar interesa dc poti sa-mi dai pe PM si "tarifele" de la Elias. Ce sa faci vrand nevrand traim in Romania si treb sa ne conformam nu?
Astept cu mare interes...![]()
Felicitari fetelor care au nascut si bafta celor care trebuie sa nasca.
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008 si
36+
sunset_zuzi spune:
neata fete 
vin cu vesti de la misticgirl :"a nascut normal azi dimineata la 7:30 un baietel de 3kg la filantropia, revine mai tarziu cu detalii "
Bravooo Mistic recuperare rapida si bebe sanatos si mancacios

Doamne ai grija si de noi
36+
Alexia
Joy21 spune:
Mesaj Claudia (misticgirl):
"Am nascut normal azi dimineata la 7.30, baietel de 3 kg, la filantropia. Revin cu detalii mai tarziu."
Victoria, mami de
Anna Sofia,
37+ cu inimioara
David Lloyd George
ela2233 spune:
netza
felicitari noilor bebei si refacere rapida mamicilor
fetelor vin si eu cu o rugaminte, daca se poate nue obligatoriu
cine vrea sa imi trimita si mie nr de tel pentru a putea sa va spun cand voi naste, promit sa trimit sms dupa ce nasc cu date de bebe si atat
scuzati daca cererea mea e obraznica
sanatate multa

38+ sapt
david gabriel
+
andreea raisa (16.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/
"http://lbdf.lilypie.com/yTDRp2.png"
http://lb2f.lilypie.com/Wmftp2.png
beatrice75 spune:
Vai, Claudia, nu-mi vine sa cred si tu erai programata la cezariana pe 11.11, la dr Haiduc care momentan nu se afla in localitate. Cred ca a nascut cu Florin Popescu. Vai, si ce ne-am mai pm-uit ieri pe marginea acestui subiect!!!Si ieri imi scria ca la control dr i-a zis ca mia duce pe bebe, chiar daca pierduse dopul. Alinushca, esti pe faza? Cumva ma insel sau Claudia avea deja o cezariana la activ si iata a anscut normal acum.
Si inca o data, galerie pt Ratusca!!!!

38+

Joy21 spune:
'Neatza girls! Va poftesc la un castron de de musli cu lapte! Si acum:

Felicitari Ioana_mami!

Felicitari Claudia!

Hai Ratusca! Nastere usoara!

Victoria, mami de
Anna Sofia,
37+ cu inimioara
David Lloyd George
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Joy21 'Neatza girls! Va poftesc la un castron de de musli cu lapte! |
asta e meniul meu din fiecare dimineata
Doamne ai grija si de noi
36+
Alexia