Nov-dec2010-BV CLAUDIA!BV RATUSCA!HAI DOURA! (147)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

SI :

HAI RATUSCA !!!

36+ David Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Am revenit..... a papat.... acum doarme.

Referitor la cezariana.... eu nici nu o luasem in calcul.... am zis ca nasc natural ca pot.
Si uite-ma nascuta prin cezariana, cu o taietura discreta sub linia chilotului, cu un bebe sanatos si de nota 10.
M-am ridicat din pat imediat ce mi-au dat voie. Adik dupa 12 ore si dupa inca vre-o 8 urcam si coboram scari ca vroiam afara la aer.
Aseara am dormit in pozitia mea preferata... pe burtik si taaare dor mi-era. Deci in cazul meu chiar nu a fost de speriat cezariana. Iar durerile de dupa au fost incomparabil mai mici cu cele dinainte de operatie. So... pt bine bau-bau nu a fost asa negru multumesc lui Dumnezeu!

Cris mami de Teodora si Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Am revenit..... a papat.... acum doarme.

Referitor la cezariana.... eu nici nu o luasem in calcul.... am zis ca nasc natural ca pot.
Si uite-ma nascuta prin cezariana, cu o taietura discreta sub linia chilotului, cu un bebe sanatos si de nota 10.
M-am ridicat din pat imediat ce mi-au dat voie. Adik dupa 12 ore si dupa inca vre-o 8 urcam si coboram scari ca vroiam afara la aer.
Aseara am dormit in pozitia mea preferata... pe burtik si taaare dor mi-era. Deci in cazul meu chiar nu a fost de speriat cezariana. Iar durerile de dupa au fost incomparabil mai mici cu cele dinainte de operatie. So... pt bine bau-bau nu a fost asa negru multumesc lui Dumnezeu!

Cris mami de Teodora si Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

ooof...mie imi este foarte frica de cezariana..nu stiu de ce,sunt ingrozita.
am nascut fetita dupa muuulte ore de travaliu ffff dureros..dar asta era acu 8 ani si probabil am uitat..dar tot asa as vrea sa nasc
ce ai scris tu ma mai linisteste putin, desi cazurile sunt diferite de la persoana la persoana.
acum dr imi spune ca bibiloi s-ar putea sa fie mai mare decat ma astept eu, iar eu fiind de-un cot cu fund cu tot imi va fi greu si crede ca va trebui sa optam pentru cezariana.
cum este taietura ? pe orizontala sau verticala?

Simo 30 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Felicitari Ioana!!!!
Anymona, stiu doar d eprimul modul ca, costa 600 lei dc platesti o data toata suma, sau 700 lei in 2 rate.
Ana, ma bucur ca esti ok, te asteptam sa ne povestesti cum e cu noul statut, de mamica implinita

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Si eu eram super speriata de ceza, dar cand am aflat ca bebe tb scos cat mai repede posibil imi venea sa le zic sa sarim peste anestezie, ce sa mai pierdem timp cu ea, sa ma taie direct
A doua zi dimineata m-am dat jos din pat, si de atunci sunt numai in picioare :) sunt externabila de azi de la pranz, dar il astept pe bebe sa fie si el la fel. Daca totul merge bine, luni se preconizeaza sa plecam acasa. Azi bebe a stat fara solar, dar bilirubina a crescut doar putin. Maine ii scoate si perfuzia, si il monitorizam sa vedem cum se comporta pe cont propriu.
Asa, revenind la ceza, nasol e ca burta a ramas f mare dar daca bagi un deget in ea se duce "in gol" deci cred ca e uterul ramas mare. De cand am inceput mulsul am contractii, deci sper sa isi revina uterul cat de repede...

s38 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

dana ms mult de raspunsul despre analiza
ma bucur mult de tot ca bebe lucas si-a mai revenit si sper sa mergeti luni acasa

FELICITARI IOANA, SA FIE BEBE SANATOS SI MANCACIOS SI TIE REFACERE RAPIDA

HAI DOURA, ACUM E RANDUL TAU !!!!!

kamik succes maine (azi) la concurs

Lore 32 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

'neatza
scot niste motzate pt doura, azi la 9 se ducea la spital (asta in caz ca nu s-a intamplat nimik azi noapte )

HAI DOURA!!!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata!

Felicitari Ioana! Refacere rapida si un copil sanatos iti doresc!

Doura si Ratusca, va tin pumnii sa va vedeti minunile cat mai repede si mai usor!

Eu scriu de pe IPadul sotului, caci ieri mi-a fost tare greu cu telefonul, asa ca sper sa va pot povesti acum cate ceva despre nastere pentru ca am vazut ca aveti niste temeri referitoare la cezariana si poate daca stiti la ce sa va asteptati va va fi mai usor.
Si stiu ca Sashenka si geniusamb nasc la Elias, asa ca poate le ajuta si pe ele.

Asadar......

Dimineata, pe burta goala fara sa fi mancat sau baut nimic in ultimele 8 ore, am ajuns la spital unde mi s-a recoltat sange, mi-au facut inca o data analiza de col si am incercat sa fac suficient de mult pipi pentru urocultura si sumar de urina.
A urmat monitorizarea contrctiilor si a batailor inimii copilului, evident ca acum ca se apropia nasterea nu mai aveam nicio contractie desi nu mai luasem niciun no-spa d 12 ore.
A venit si medicul anestezist cu care am discutat istoricul meu medical, alergii etc si mi-a explicat diferentele intre cele 3 tipuri de anestezii: generala, rahi-peri si epidurala. Eu nu doream sa ma mai adoarma, asa ca m-au interesat ultimele doua si mai ales cea rahi-peri ptr ca gineco meu mi-o comandase iar mie imi era frica durerile de cap care ar fi putu urma.Am inteles de la anestezista ca acestea nu constituie o problema atata timp cat dupa operatie se beau cel putin 2 litri de lichid in 12 ore si in urmatoarele zile peste 2litri pe zi si cate o cafeluta dimineata in cazul meu ptr ca am tensiunea mica. Asa am facut si nu am dureri de cap. Un alt aspect important este sa nu ridicati capul vreo 2 ore dupa operatie, insa il puteti misca stanga dreapta fara probleme.
Intrucat trasesem lozul castigator cu streptococul b, am facut si o perfuzie cu antibiotic.
Dupa care am purces in sala de operatii, unde m-au asezat pe masa in fund, cu umerii lasati barbia in piept.
Mi-au dat cu iod pe spate si a inceput dr anestezist sa ma intepe, nu doare, doar se simte o usoara presiune, fiind rahi-peri au fost 2 intepaturi, cand se introduce anestezicul simti cum iti amortesc picioarele si te intinzi.
Pe mine m-au legat de maini si picioare d masa, cu niste fase, insa slab, mi-au montat paravanul si tensiometrul si a inceput operatia.
Dr anestezist m-a rugat sa o anunt daca am senzatie de lesin sau greata acestea fiind 2 aspecte desc intalnite in cazul anesteziei, n-am avut nicio problema.
La un moment dat am auzit o oracaitura, deja o scoteau pe Ilinca, insa fata mea se tinea bine de cordonul ombilical, nu vroia sa paraseasca garsoniera.
Au curata-o si infasat-o si mi-au adus-o s-o vad dupa care au plecat cu ea la neonatologie, insa mi-au spus inainte dimensiunile si scorul...
A urmat eatapa de curatare a mea si inchidere, anestezista mi-a bagat niste diazepam in caz ca vreau s dorm, ins eram asa de curioas s vad ce se intampla ca doar m-a relaxat un pic.
In aceasata faza am simtit cum imi umbla cineva prim burta si trage si impinge, insa nu ma durea....o senzatie f ciudata.
Cand au terminat m-au mutat pe un pat cu rotile si la reanimare cu mine....tocmai a venit sebastian in vizita, vorbim mai tarziu.

Andreea, mami de baiat si fetita

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onniex spune:

Buna dimineata tuturor,

Toate gandurile de bine pentru proaspetele mamici.
Sa va creasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

Refacere usoara fetelor care sunt "in pregatiri"!

Noi am incheiat 36 de saptamani si intram intr-a 37-a. Saptamana viitoare mergem la control sa vedem cum stam.

Va pup pe toate, fete curajoase!
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata burtici si mamici!

Raportam o noapte ciudata, de la 3 m-am trezit, am adormit la 5 si m-am mai trezit la 7. Sper sa nu devina o obisnuinta.
Ma pregatesc sa ma apuc de o supica, ca tati nu-i acasa si as vrea sa fie gata cand vine. Am facut ieri niste crutoane si abia astept supica aia calda .

Ce stiti despre Doura si Ratusca? Stau ca pe ghimpi, de vreo ora tot dau refresh, doar-doar gasesc vestile noi .

Curaj si bafta fetelor!

32+

Mergi la inceput