Nov-dec2010-BV CLAUDIA!BV RATUSCA!HAI DOURA! (147)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina_Alacran spune:

Frica de a naste: Actea racemosa 9 CH 1-3 ori pe zi cu 15 zile inainte de data nasterii

Inainte de a te prezenta sa nasti: Arnica 7 CH 5 granule o data pe zi (in saptamana care precede data nasterii)

In timpul travaliului: Caulophyllum 5 CH 5 granule la fiecare ora de la inceputul travaliului

Post-partum: Arnica 15 CH si China 15 CH 5 granule de 3 ori pe zi timp de o sapt.

Capitolul: Alaptare si alte necesitati dupa nastere

Cresterea productiei de lapte: Ricinus Officinalis 5 CH 5 granule dimineata si seara

Oprirea productiei de lapte: Ricinus Officinalis 30 CH 5 granule la fiecare 3 ore

Febra laptelui: Nux vomica 9 CH 5 granule chiar si la 2 ore (tumefactie rapida, aspect rosiatic si tensionat, durere intensa, san fierbinte). Cand apare si febra- vizita la medic

Ragade: Nitricum acidum 9 CH 5 granule de 2 ori pe zi

Astenie: China 9 CH 5 granule de 2 ori pe zi pentru anemie si pierdere de lichide
Silicea 9 CH 5 granule o data in zi (pentru astenie, faptul ca ai slabit corporal si senzatie de frig)

Oboseala fizica: Arnica 7 CH 5 granule 3 oi pe zi (dupa efort fizic si muscular)

Oboseala psihic0-fizica: Nux vomica 7 CH 5 granule o dta sau de mai multe ori pe zi( surmenaj care iti vine sa-l dregi cu excitante- cafea, tigara, mancare picanta, ciocolata)

Apetit redus: Natrum muriaticum 9 Ch 5 granule de 3 ori pe zi

Apetit exagerat: Antimonium crudum 9 CH 5 granule de 3 ori pe zi
Ignatia 9 CH 5 granule de 3 ori pe zi (bulimie declansata de emotii sau preocupare exagerata)

Depresie post-partum: Sepia 9 CH 5 granule dupa necesitati
Capitolul Femina Intim

mestruatie abundenta: China 9 Ch 5 granule de 3 ori pe zi in timpul scurgerilor

mestruatie in intarziere sau insuficienta: Pulsatilla 9 Ch 5 granule de 3 ori pe zi pana cand apare

Absenta mestruatiei: Aconitum 9 CH 5 granule odata pe zi (produsa din cauza fricii sau afrigului)

Colocynthis 9 CH 5 granule pe zi (cauza: gripa, raceala)
Natrum muriaticum 9 CH 5 granule pe zi (cauza: deziluzie amoroasa su depresie - in special la adolescente)
Pulsatilla 9 CH 5 granule pe zi (cauza: dus rece, stat in ploaie- specific adolescente)
Senecio 9 CH 5 granule o data pe zi (fara cauze aparente)

Mestruatie dureroasa: Histaminum 9 cH 5 granule o data pe zi pentru 3 luni
Colocynthis 9 Ch 5 granule la fiecare 15 minute (crampe puternice ameliorabile cu statul chircit si cu ajutorul sursei de caldura)
Veratrum Album 9 CH 5 granule la 15 minute (dureri cu diaree, voma si transpiratie rece)

Pentru ameliorarea efectelor secundare produse de administrarea pilulelor contraceptive: Thuya 9 CH 5 granule o data pe sapt (pentru retentie hidrica-lichide)
Natrium sulfuricum 9 CH 5 granule o data pe sapt. (tot retentie hidrica)

Silicea 15 sau 30 cH 5 granule pe sapt (cefalee vaso-motorica)

Disfunctii sexuale: Caladium 9 CH 5 granule o data pe zi (dorinta sexuala redusa, frigiditate sau impotenta)
Platina 9 CH 5 granule o data pe zi ( hiper-excitabilitate la femei)
Selenium 9 CH 5 granule o data pe zi (excese sexuale, nimfomanie)

Staphysagria 9 CH 5 granule o data pe zi (excitare sexuala masculina obsesiva, dorinti sexuale masculine incontrolabile si prea dese)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_Alacran spune:

Scuzati ca m-am intins asa de mult, poate cuiva ii este util ce am gasit eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biara

Buna ziua dragi mamici si viitoare mamici de ursuleti , sunt o mamica de fulgusoare de 2009 si de cateva zile va citesc ca sa vad ce face Doura.
Am citit si nelinistile pe care le are Pissi referitoare la nastere/cezariana si mi-am permis sa intru sa va impartasesc din experienta mea si poate reusesc sa ii mai spulber din temeri.
In primul rand daca va face cezariana nu va fi doar doctorul ei, la cezariana participa de obicei 2 doctori (4 maini )doctorul ei si inca un doctor care o va ajuta, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji. CAt priveste nasterea la privat, iti psun sa stai linistita, eu am nascut la privat in Cluj, la Gynia, si nu este moment in care sa nu ma felicit pentru alegerea facuta, in primul rand m-am dus sa nasc pe cale naturala si pentru ca dupa 5 ore de travaliu ajunsese-m la dilatatie 9 si printesa mea nu vroia sa coboare s-a hotarat cezariana de urgenta (ceea ce ma indoiesc ca daca eram la stat se intampla atat de repede avand in vedere ca era si sambata) in 15 min de la luarea deciziei eram in sala, totul a decurs super iar a doua zi dimineata dupa ce mi s-a facut toaleta m-am ridicat si m-am dus sa imi vad minunea. Hai ca m-am intins ajung imediat sa va scriu povestea nasterii , ideea e ai incredere in medicul tau si totul va fi bine
Proaspetelor mamici le felicit pentru bebei si le doresc sa aiba parte de niste bebei mancaciosi si necoliciosi iar viitoarelor mamici nastere usoara plus urarile de mai sus.

HAI DOURA

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009)

Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Bianca - multumesc mult de incurajari

31+ Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ina multumesc mult! Am notat si achizitionez. Eu am fost uimita de efectul avut de acest gen de homeopate, ma refer la bilutele sublinguale, la o raceala. La a 3-a doza imi era muuult mai bine. Ma gandesc ca oricum rau nu fac asa ca, merita incercat.

Doura, lasa ca noi avem gestatie de elefanti . Inutil sa iti spun ca inteleg cum te simti... daca mai stai un pic te obisnuiesti

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 38 + : AMR 2 SAPTAMANI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

HAI RATUSCA ...TE ASTEPTAM RATUSCA MICA , BB DE RATUSCA MAI MARE

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu Maysaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

FELICITARI IOANA! FELICITARI CLAUDIA!

HAI DOURA!! HAI RATUSCA

Ce de vesti .. si abia a inceput weekendul.
Olgutzika sunt sigura ca totul va fi bine.
Dana felicitari pt bebe care se simte mult mult mai bine.

pissi78ro Si eu stau aici, si sper sa stau pana la inceputul lui decembrie. Nu sunt eu prea vorbareata... dar saptamana care vine cred ca e ultima in care mai merg la servici...

doura nu sunt in masura sa dau sfaturi ... dar incearca sa te relaxezi. Daca esti stresata, creste adrenalina in sange si se incetineste travaliul (asa ne-au spus la cursul Lamaze si pare destul de logic)..Te si sa vina bebelina cat mai repede si mai usor pe lume.

Fetelor, voi ce gatiti azi?? Eu nu am absolut nici o idee ... si nici pofte...

34+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Eu am zis ca profit de ziua de azi sa mananc muuuult, ca apoi gata, s-a terminat cu mese grele si aiurea
Ufff, ce zi frumoasa!Sotul face aprovizionarea, nici acolo n-am putut sa-l insotesc ca am mici contractii si vreau sa stea bebe mic acolo pana luni

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Mesaj Claudia (misticgirl):

"Am nascut normal azi dimineata la 7.30, baietel de 3 kg, la filantropia. Revin cu detalii mai tarziu."

Victoria, mami de Anna Sofia, 37+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

FELICITARI CLAUDIA !!! Bine ai venit pe lume ursulet de Claudia !

38+

Mergi la inceput

Iris Harieta, cd nasti?

38+

Mergi la inceput

Eu sunt curioasa, dintre fetele care nasc natural, daca ajunge vreuna la 41/42 de saptamani!

38+

Mergi la inceput