Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (99)
Raspunsuri - Pagina 16
luciact spune:
ce liniste pe aici
pe unde umblati, ce faceti fetelor??
26+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
madalina_m spune:
Buna seara fetelor! Am aparut si eu.
Referitor la seriale, eu nu ratez niciun episod din Amazing Race pe AXN si mai era un serial tot pe AXN "Wildfire", dar de dapt trecuta l-au sistat, altceva la TV nu am ce sa vad. A, ma mai uit la tenis (sunt mare fan). La calculator ma uit la Friends (l-am reluat desi este si pe PROCinema) si am ajuns aproape de finalul seriei 9 si la Two and a Half Men. Nu ma uit foarte mult, pentru ca trebuie sa stau pe scaun si desi ma las pe spate si imi pun picioarele pe birou, dupa 4-5 episoade ma ia spatele. In rest citesc si trece destul de repede timpul.
26+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
fluturas2010 spune:
voi cum faceti placinta de dovleac?? exact ca cea cu mere???
ca eu am dovleac si tb sa il folosesc cumva...
fluturas
25
+
florintunde spune:
Buna seara
Si Eu sunt aici ... numai v-am citit prima data..
Simo;ce mamica albinuta esti tu..si ce iubesti animalele..bravo
Shubulina;offf..si asa m-am bucurat ca macar tu ajungi la un chef

Eu umblam cand era Mario in burtica..si baietii din gasca cand s-au imbatat..fugeau la mine sa ma pupe pe burta
..eram prima care s-a apucat de facut bebe...pe atunci.
Am fost azi la parastaz de 6 sapt..si am bagat la prajituri si sarmale..de numai ma oftic si acuma..am stat mult la biserica..de eram rupti de foame..si cine s-a mai gandit la limitele bunului simt
pun si Eu numarul de telefon pe pagina comuna
Tunde
burtica de 24 sapt
+Mami de ursulet Mario 04.03.2004 

madalina_m spune:
Sambata m-am trezit si eu la ora 4 (am vazut ca nu sunt singura) si aveam o discutie cu Bobita. Incercam sa il conving sa isi schimbe pozitia, pentru ca se imingea cumva si in col (probabil cu capul) si intra si pe sub coaste (probabil cu picioarele) si nu mai puteam respira. Auzindu-ma ca vorbesc, s-a trezit Sheba (pisica)si a venit repede la mine sa vada cu cine vorbesc. Era asa haioasa, statea pe pieptul meu si se uita la mine ... Maica-mea ma tot bate la cap sa o dau ca imi umple casa de par si are dreptate, dar e atat de scumpa si ma inveseleste atat de tare, incat o tin pe post de medicament. Oricum, cand va veni Bobita o sa o duc la soacra-mea. Doar cand ma gandesc ca nu va mai sta cu noi mi se face dor de ea.
26+ cu
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
RaluKara spune:
madalina, eu cred ca ai putea totusi sa pastrezi pisica. sigur, va fi nevoie de mult mai multa atentie cu parul si sa nu stea in camera cu bebe dar in acelasi timp si ea e un suflet si un membru al familiei voastre.
Eu am 2 pisici, motan si femela, castrati, vaccinati, deparazitati si stau la bloc intr-un apartament cu 3 camere impreuna cu parintii mei. matzele le periez aproape zilnic si asa am cam rezolvat problema parului, iar ce mai ramane se rezolva cu un aspirat sarguincios.
Am citit niste articole cum ca intr-un fel animalele de companie ajuta la intarirea sistemului imunitar al copilului prin expunerea la microbi. poate parea ciudat dar eu cred ca nu ii va face rau copilului.
noi intentionam ca peste vreun an sa ne luam si un cutu mic/
oricum, sper ca nu te supar cu mesajul asta.
Raluca
28s cu
Maia
florintunde spune:
Am pus nr de tel
Bebelu;am mai vazut 2 pozici noi despre tine ...sa stii ca esti slaba..dda..degeaba spui ca esti mare...tu la o luna dupa nastere vei fi mamica fotomodel![]()
Din pacate nu stiu retete de placinta cu dovleac..
numai tai felii si il prajesc la cuptor..imi place tare ca e dulce si bun...da m-am balonat rau de la ea ultima data
Tunde
burtica de 24 sapt
+Mami de ursulet Mario 04.03.2004 

Irinukaaa spune:
Hey burticute-dragute!
Am revenit si eu "pe baricade".
Am terminat si noi cu nebunia din casa, cel putin pentru moment. 
Ce bine e sa fie fiecare lucru "la locul lui" si nu dezastru care l-am avut saptamana asta....
Acum ii asteptam pe ai mei parinti pe la noi - trebuie sa soseasca. 

Va
dulceeee!
Irina ~ 30+
cu
Patrick Cristian
Shhhht! Cresc...
madalina_m spune:
Doamne, Raluca, cum sa ma supere mesajul tau? Nici eu nu vreau sa ma despart de ea, doar ca toata lumea m-a sfatuit sa cel putin in primul an sa o dau. Oricum, vom mai vedea ...
26+ cu