Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (99)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Citat:
citat din mesajul lui RaluKara

si am vazut ca vorbeati de seriale...daca incep si eu cu lista va speriati...se vede ca am mult timp la dispozitie....
deci: Fringe, Desperate housewives, Californication, Merlin, Sanctuary, Stargate universe, Supernatural, The vampire diaries, True blood, V, 90210, Castle, Spartacus....

si daca mai stiti un serial bun SF, fantasy, sau gen thriller....ziceti-mi si mie ca abia astept!

Raluca 28s cu Maia

ce SF mama ??? noi numa din astea comedioase si plangacioase avem..
aaa..acu de ex, sotu meu boceste la Spiderman ( cand il vad aia fara masca si il ajuta) :))))))))))))))))

Simo 31 cu Eduard Matei

si totusi nu inteleg de ce plange????....

Raluca 28s cu Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Citat:

si am vazut ca vorbeati de seriale...daca incep si eu cu lista va speriati...se vede ca am mult timp la dispozitie....
deci: Fringe, Desperate housewives, Californication, Merlin, Sanctuary, Stargate universe, Supernatural, The vampire diaries, True blood, V, 90210, Castle, Spartacus....

si daca mai stiti un serial bun SF, fantasy, sau gen thriller....ziceti-mi si mie ca abia astept!

Raluca 28s cu Maia

ce SF mama ??? noi numa din astea comedioase si plangacioase avem..
aaa..acu de ex, sotu meu boceste la Spiderman ( cand il vad aia fara masca si il ajuta) :))))))))))))))))

Simo 31 cu Eduard Matei

si totusi nu inteleg de ce plange????....

Raluca 28s cu Maia

e emotionant cand il ajuta oamenii aia si ii aduc copii masca..si promit ca nu spun la nimeni..si voi acu

Simo 31 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

missmj...ai dreptate, chiar cred ca toata lumea a vazut frinds...cand am aflat ca facem bebe, m-am uitat din nou la sezonul in care e Rachel gravida...si din ce se apropie termenul imi dau seama ca as fi putut sa fac bani din sarcina asta cu un reality show....si eu si sotul meu suntem un pic cam si cei din jur se distreaza mult pe seama noastra...

Raluca 28s cu Maia

Mergi la inceput

Shines, promit solemn ca nu zic nimic...cautam un emoticon cu fermoar la gura dar n-am gasit...

Raluca 28s cu Maia

Mergi la inceput

apropo de sensibilitate..azi am vazut un catel mic-mic si pufos pe marginea drumului..eram pe la 13 sept.
mergea ca tantalaul pe banda din stanga..fix printre masini, il ocoleau astia si el era asa speriat.
pana al unirii am bocit intr-una si ma gandeam la el, imi venea sa ma intorc sa il iau de acolo..da ce-am mai plans imi este fff mila de animale.
de cand ne-am mutat aici vazusem doua vrabii pe balcon, veneau in fiecare dimineata, si le-am pus o data firimituri pe pervaz sa vad daca papa..de atunci am ocupatie, cate o franzela pe zi sau malai le pun..daca nu gasesc mancare vin si bat cu ciocul in aerul conditionat care e langa pana ies sa le pun mancare..si acu sunt mai multe, vreo 5-6. Sa vezi dimineata cand e draperia trasa cum stau cu ochisorii beliti pe geam si se uita in casa..sunt criminale. ma trezeste sotu cand le aude dim ''vezi ca ti-au venit prietenele''

Simo 31 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Shubu, eu la sarcina trecuta am mers la concert rock in ultimele luni , am fost la o prezentare de moda in club sa o vad pe Monica Columbeanu ca venea in Sibiu, iar cu fumul....lasa ca nu pateste nimic bebe de la oseara ca doar nu te duci zilnic, si in plus de asta ajuta la psihic

Azi am facut fursecute cu dovleac, yamiiii, ce bune au iesit.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 28 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

burtici eu va las.
ma bag la
noapte buna si somnic usor

Ana distractie placuta

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

deci..Ralu la somn..Ana in club..ce bine o duc
Anaaa..baga un dans din buric si pentru noi

somnic usor si de la mine

Simo 31 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

noapte buna bebelu

Raluca 28s cu Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

ralu somn usor
simo ma bucur sa aud ca iubesti animalele, si eu sunt innebunita.Am lucrat aproape 2 ani la Constanta si ne inchiriasera de la firma o vila.Si am prins drag de 2 catelusi,mama si fiu, le-am pus numele Tiganca si Patatu'.Mamaaaaa ce-am mai tras cu ei, Tiganca a facut raie,o frecam in fiecare zi cu solutie pt raie ....A trebuit sa le fac tarc , ca o muscau caini vecinilor din cauza raiei.A trecut faza cu raia,a ramas bortoasa , a facut 7 pui, a trait doar unul,si ala plin de raie,l-am tratat(i-am facut si clisma pt ca nu putea sa faca caca sa scoata viermisorii),am mers cu el la vet, nu a rezistat decat 1 luna.Ca sa nu mai trec prin asta, am dus-o pe Tiganca sa o castrez.La cateva luni am aflat ca trebuie sa ne intoarcem in Buc .Nu puteam sa ii las acolo ! Sotzul a zis ca sunt nebuna,cum sa iau cainii?? I-am luat cu mine, nu va imaginati ce mi-au facut in masina pana la buc .Acum sunt la sor'mea la 20km de buc unde isi face casa.Mi-e dor de ei !
Mi-as lua un catelus , dar sotzul nu mai vrea din caza ca anul trecut i-a murit cateaua , avea 14 ani, socrela a fost distrusa , iesea noaptea si o cauta pe afara, innebunise saraca ! Te atasezi de ei f repede !

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput