Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (99)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

da Carmen...eu de aia nu pot tine animal in casa..ma atasez de el de ma doare sufletul pe urma daca pateste ceva, sau imi e mila sa il las singur si sa plec la servici.
cand vom sta la curte imi voi lua doi catei mari si pufosi care sa ma pazeasca
deocamdata ma multumesc cu nebunele mele care ma cheama in fiecare dimineata sa le dau papa..si mai fac si caca pe pervazu meu de trebe sa curat mereu
da sunt tare scumpe..mai ales cand ma cauta cu privirea prin casa, daca nu sunt in sufragerie vin si la bucatarie si se uita..

Simo 31 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Simo ce dragutz, te cauta cu privirea .Mi-ar placea sa vina si la mine, am pus si eu firimituri la pervaz sa vina si la mine.Intr-o zi vad la geam niste guguloaie maro lipite de perete,eram asa incantata,ma gandeam ca au inceput sa isi faca cuib.De unde!?Ghici cine isi facea cuib la mine la geam? Niste viespi ! Noi stam la o vila in care sunt 3 apartamente,noi avem parterul,la aia de la mansarda deja se formase cuibul ca lumea.Era plin de viespi prin curte!
Am scapat de ele intr-un final!

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui missmj

Simo ce dragutz, te cauta cu privirea .Mi-ar placea sa vina si la mine, am pus si eu firimituri la pervaz sa vina si la mine.Intr-o zi vad la geam niste guguloaie maro lipite de perete,eram asa incantata,ma gandeam ca au inceput sa isi faca cuib.De unde!?Ghici cine isi facea cuib la mine la geam? Niste viespi ! Noi stam la o vila in care sunt 3 apartamente,noi avem parterul,la aia de la mansarda deja se formase cuibul ca lumea.Era plin de viespi prin curte!
Am scapat de ele intr-un final!

carmen
28 + cu Andrei

:)))) ce tare
mie imi e frica sa nu cumva sa isi faca cuib pe balcon, ca il am deschis deocamdata, dar am planuri sa il inchid daca ma lasa astia de la cartier, ca e bloc nou si iti trebuie multe aprobari, e pacat ca sunt doua balcoane suuper mari si daca le-as unii cu bucataria as face ditamai camera..dar mai astept.
bunica mea avea un cuib facut pe balcon, cand l-a inchis le-a lasat mereu o fereastra deshisa sa vina..si veneau singure, au avut si pui, era tare frumos. dupa ce a murit bunica..a doua zi au plecat pur si simplu. mergeam zilnic sa ma uit de ele, si-au daramat si cuibul.ma impresioneaza tare mult viata lor.

Simo 31 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

A ajuns sotzul de la munca, i-am zis ca m-am plictisit rau si a zis ca ma scoate in oras, la Real ca e non-stop ! Merge si un Real, decat nimic, si-asa nu am mai iesit de 2 zile din casa !
Va pup, noapte buna !

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput

Buuun...spor la shopping de noapte :)))

Simo 31 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Mdea,m-am dus de m-am omorat...am adormit la tv,acu m-am trezit
Ma enerveaza si asta ca cica daca nu-l place la copil,daca-l deranjeaza,daca...daca...daca.
Asa ca...data viitoare

26+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

pfff, fetelor, buna dimineata
m-a aruncat soata din pat cu tot cu pisica, ne apucase pe amandoua joaca la 4 dimineata - ea ma musca de talpi, si se ascundea sub plapuma, eu o cautam si o "gadilam". si tot asa, de vreo 10-15 ori, pana am auzit un mormait "voi n-aveti somn? ia duceti-va voi in alta camera!"
asa ca mi-am luat pisica la subsuoara cu demnitate si m-am postat sa vaz ce-ati mai scris.

ati fost haioase, cu costumasul de balenuta, cu viespile, m-am bine dispus.

eu pana la urma am fost vineri sa imi iau Wrap-ul in primire, e luuuuung, imens, elastic, fara desene, bleu.
am luat apoi pompa de san (nuk) si ieri am fost sa luam patutul donat de verisoara mea de la baietelul ei
apoi, in carrefour, de unde am luat primele body-uri - 4 de nou-nascuti, 4 de 1 luna, ca am zis ca nu se stie.
oricum, cumparaturile au fost efectuate haotic, am luat si pompita de mooci, deci fara metoda, pe impuls.

dar acum, ca am hainute * de la flavia bebelus, * cumparate de noi, si * primite + saculetii de dormit, ma uit asa si ma gandesc ca indata-indata o sa fie printre noi. Cineva caruia i-am cumparat hainute si nici nu stim cum arata, cum e... foarte emotionant.

am vazut ca vorbeati si de odiseea nov-dec.. si eu ma tot uit si ma minunez cate mamici nasc inainte (cu mult, uneori) de DPN..
la sept-oct, e si un bebelus in Iulie. oricum, ma emotionez mereu acolo, e haos. unele mamici vorbesc deja de lapte, de cum doarme buburuza lor, altele sunt deja la spital... wow!

hai ca va las, nici nu stiu daca mai intru azi, dar am vrut sa va povestesc cam ce am luat, si sa va PUP mai ales!

sa aveti o duminica super!!!

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 23 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

neta si de la mine. Mai e careva pe aici, in clubul moroilor?
Si eu m-am trezit cu foame plus ca ma sforaie al meu....
Ziceam ca-i 5am dar cand am deschis calculatorul, vad ca s-a schimbat ora-e doar 4am.
Sa vedeti ce somn bag eu mai tarziu...
Shubulina - las' ca mergi in alta zi.
Duminica placuta fetele

29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata buburuze...
pentru ca e dumninica ..zic sa ne rasfatam cu o cacao cu laptesi placintele..fiecare dupa gust
o duminica placuta

Angie +27

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata burtici!!!!

Angi multam pt tratatie

ce aveti fetelor???nu va mai ia somnu???
eu am dormit fara sa ma misc pana la 7 cand s-a trezit al meu si a zburat somnu.
m=am tot invartit, ba pe stanga ba p dreapta, a inceput si donsoara sa danseze...asa k ..doar am stat in pat.

sa aveti o duminca frumoasa

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput