Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (99)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Sunt petreceri he Haloween prin cluburi.Si-s deja costumata in balenuta

26+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

noapte buna burtici, ma duc la

26+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

noapte buna Lucia.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

Shubulina, ma iei si pe mine cu tine? stau cuminte pe canapea ca mai mult de atat oricat de mult mi-as dori nu am cum face...dar tare duc lipsa...am fost in septembrie ultima data in club...a fost senzatie...se uita lumea la mine de parca n-ar mai fi vazut graviduta in viata lor

missmj, ce vrei, am piticul pe creier cu revelionul...as avea atunci 37 de saptamani, deci oricand se poate...si tare imi e ca se va aplica zicala" de ce ti-e frica, d-aia nu scapi"

lucia, noapte buna

Raluca 28s cu Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

si am vazut ca vorbeati de seriale...daca incep si eu cu lista va speriati...se vede ca am mult timp la dispozitie....
deci: Fringe, Desperate housewives, Californication, Merlin, Sanctuary, Stargate universe, Supernatural, The vampire diaries, True blood, V, 90210, Castle, Spartacus....

si daca mai stiti un serial bun SF, fantasy, sau gen thriller....ziceti-mi si mie ca abia astept!

Raluca 28s cu Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Noapte buna Lucia !

Ana hai ca ai fost tare cu costumul tau de balena !

RaluKara ai dreptate , tot ce este posibil. Si eu am asa o presimtire ca nasc mai devreme de termen...vom vedea.
Si tu Ralu aveai ganduri d'astea cu nasteri ininte de termen .Cred ca ar trebui sa gandim mai pozitiv, sa nu ne mai speriem singure

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui RaluKara

si am vazut ca vorbeati de seriale...daca incep si eu cu lista va speriati...se vede ca am mult timp la dispozitie....
deci: Fringe, Desperate housewives, Californication, Merlin, Sanctuary, Stargate universe, Supernatural, The vampire diaries, True blood, V, 90210, Castle, Spartacus....

si daca mai stiti un serial bun SF, fantasy, sau gen thriller....ziceti-mi si mie ca abia astept!

Raluca 28s cu Maia

ce SF mama ??? noi numa din astea comedioase si plangacioase avem..
aaa..acu de ex, sotu meu boceste la Spiderman ( cand il vad aia fara masca si il ajuta) :))))))))))))))))

Simo 31 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RaluKara

deci: Fringe, Desperate housewives, Californication, Merlin, Sanctuary, Stargate universe, Supernatural, The vampire diaries, True blood, V, 90210, Castle, Spartacus...

Wow, dar le ai cu serialele ! Eu singurul serial pe care l-am vazut a fost Prison Break,incepusem si Lost,dar prin sezonul 5 deja ma plictisea. Ma rog, nu punem Friends si Seinfeld, cred ca toata lumea le-a vazut.

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shines

acu de ex, sotu meu boceste la Spiderman ( cand il vad aia fara masca si il ajuta) :))))))))))))))))

hai ca am trait sa o aud si p'asta !

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

Citat:
citat din mesajul lui Shines

acu de ex, sotu meu boceste la Spiderman ( cand il vad aia fara masca si il ajuta) :))))))))))))))))

hai ca am trait sa o aud si p'asta !

carmen
28 + cu Andrei

da mai...suntem oameni foarte sensibili

Simo 31 cu Eduard Matei

Mergi la inceput