Dovlecei in sarbatoare*204* LA MULTI ANI FLAVIUS
Raspunsuri - Pagina 6
crissbebe spune:
Citat: |
NU INTELEG de ce sunteti atat de suparata si de ofticate de parca ar fi sfarsitul zilelor.... |
Vreau sa-ti adresez cateva intrebari...daca nu te superi "prea tare"...
Sunt simple intrebari fara a astepta raspunsuri ptr ca nu vreau sa sune a polemici...este doar simpla mea curiozitate...
1. Acum ceva timp cine "plangea zilnic si se milogea" ptr o reunire a grupului?
2.Cine a spus de nu stiu cate ori ca nu mai scrie nici un mesaj aici?
3.Cine a spus ca nu va scrie niciodata la Dovlecelu'vesel? ptr ca, considera ca este o tradare fata de dovlecei...
4.Despre ce fan club Uka vorbesti? Daca i-am multumit si am ramas placut surprinse la vederea acelui colaj , am facut-o ptr ca merita...Si-a rapid o buna bucata de timp,probabil din timpul alocat Carinei ptr a face acest lucru si ptr a nu omite vreun dovlecel...Tu cate lucruri din astea frumoase ai facut? Ptr ca spre deosebire de mine am vazut ca te pricepi la creatii de acest gen...
5.De ce spui ca v-am facut cu ou si cu otet in ultima vreme? In ultima vreme au ramas doar vreo 5-6 fete active..as vrea sa-ti rapesti cateva minute din timp si sa ne arati macar un mesaj de acest gen..poate am fost eu cam oarba si nu am vazut...
Dupa parerea mea nu ai nici un drept sa ne acuzi de falsitate din moment ce chiar TU ai facut lucruri de care ne acuzi pe noi...
Daca iti aduci bine aminte de polemica dintre Uka si Lali...ai fost a doua persoana, dupa mine care a indraznit sa-si spuna parerea contradictorie...Hmmm ciudata rasturnare de situatie...Atunci nu suportai glumele acide ale fetelor si erai inversunata iar acum...deci cine da dovada de falsitate pana la urma?
Si inca o dovada de falsitate(ma simt vizata din moment ce in ultima vreme am ramas doar cateva fete)...Eu cand nu am fost bagat in seama si ignorata nu am mai insistat si am lasat balta "milogeala" pe cand tuuuu ai schimbat strategia,ti-ai "calcat pe orgoliu" si ai incercat sa fi altfel...dupa parerea mea trebuia sa te faci placuta prin aceleasi mijloace,sa nu incerci sa te schimbi doar ptr a fi binevenita intr-un grup..
Nu ma intelege gresit...nu te judec..insa imi doresc sa nu mai fi rea doar ptr a nu iesi din tipar..te rog eu...cu toate ca nu te cunosc personal si nu stiu ce fel de persoana esti in viata reala,am impresia ca esti o fata cu suflet cald,sensibila si gata sa ajute pe cineva la nevoie...
Am scris acest mesaj ptr a nu mai arunca cu pietre in acele persoane, care odata ti-a fost "aproape" si care intotdeauna te-au incurajat si ti-au spus o vorba buna in momente grele
Sanatate multa Zeinei si sa-i dea D-zeu un suflet cald,iubitor si sa aiba parte de toata fericirea din lume..E o minune de printesa..
hepilica spune:
Salutare!
Dragelor, eu intru mai rar pe forum, asa ca nu apuc sa "recuperez" tot. Citesc doar capitolul in curs de fiecare data cand scriu.
Ma, de data asta a trebuit sa intru si aici sa va spun cat de bine ma simt, cat de fericita sunt, cat de tare ma felicit ca nu mai scriu aici. Este incredibil cata barfa si cat tzatzism si cata lalaiala. Dar va si place atmosfera asta. Clar, clar, clar. Va treziti dimineata cu asta in cap....va place sa va certati asa cum imi place mie sa rad si sa stau in anturaje relaxante. Sunteti atat de obositoare si de plictisitoare si comportamentul asta e atat de jalnic, incat n-as putea sa fiu alaturi de voi. Este incredibil cata rautate aveti. Atatea capitole, atatea luni numai chestii intepatoare, numai apropouri, numai rautati, numai barfe....sunteti patetice si nu reusiti sa va depasiti conditia.
Hepi pretena lu' Uka (asta e semnatura sa stiti).
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
Lali_mete spune:
Buna dimineata !
Ultima sub aceasta titulatura,cine vrea?
Eu vreau sa va spun ceva! Eu dimineata cand ma trezesc ,ma trezesc cu zambetul pe buze pentru ca Paul doarme lipit de mine,ma pupa dupa ce se trezeste si cauta joaca. Nu visez la strategii nici de imbinare nici de dezbinare de grup si nu elaborez fraze nici lacrimogene nici cu tzepe-n varf, pur si simplu am scris ce mi-a spus sufletul. Ca mai ies tzatzismele la iveala,asta este,cu de astea am crescut in jur,recunosc,si mai am putin pana sa ajung sa ma autoeduc,sa ajung sa gandesc asa cum imi doresc. De jignit este atat de usor... e incredibil cum poti lovi un om cu trei cuvinte si il doare mai tare decat daca l-ar lovi o palma peste fata.
Cate dintre voi au ,nu stiu cum sa denumesc starea,sa zicem curajul, sa recunoasca asta,daca au crescut ca si mine? Se prefera mentinerea unei imagini placute,si eu vreau o imagine placuta,dar mai am pana acolo,deocamdata asta sunt,cine ma place-ma place si asa!
Doar atat vreau sa spun : Va multumesc pentru 9 luni frumoase,9 luni in care am crescut alaturi de voi ,in care am ras si am plans impreuna!
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crissbebe
Vreau sa-ti adresez cateva intrebari...daca nu te superi "prea tare"... Sunt simple intrebari fara a astepta raspunsuri ptr ca nu vreau sa sune a polemici...este doar simpla mea curiozitate... 1. Acum ceva timp cine "plangea zilnic si se milogea" ptr o reunire a grupului? 2.Cine a spus de nu stiu cate ori ca nu mai scrie nici un mesaj aici? 3.Cine a spus ca nu va scrie niciodata la Dovlecelu'vesel? ptr ca, considera ca este o tradare fata de dovlecei... 4.Despre ce fan club Uka vorbesti? Daca i-am multumit si am ramas placut surprinse la vederea acelui colaj , am facut-o ptr ca merita...Si-a rapid o buna bucata de timp,probabil din timpul alocat Carinei ptr a face acest lucru si ptr a nu omite vreun dovlecel...Tu cate lucruri din astea frumoase ai facut? Ptr ca spre deosebire de mine am vazut ca te pricepi la creatii de acest gen... 5.De ce spui ca v-am facut cu ou si cu otet in ultima vreme? In ultima vreme au ramas doar vreo 5-6 fete active..as vrea sa-ti rapesti cateva minute din timp si sa ne arati macar un mesaj de acest gen..poate am fost eu cam oarba si nu am vazut... Dupa parerea mea nu ai nici un drept sa ne acuzi de falsitate din moment ce chiar TU ai facut lucruri de care ne acuzi pe noi... Daca iti aduci bine aminte de polemica dintre Uka si Lali...ai fost a doua persoana, dupa mine care a indraznit sa-si spuna parerea contradictorie...Hmmm ciudata rasturnare de situatie...Atunci nu suportai glumele acide ale fetelor si erai inversunata iar acum...deci cine da dovada de falsitate pana la urma? Si inca o dovada de falsitate(ma simt vizata din moment ce in ultima vreme am ramas doar cateva fete)...Eu cand nu am fost bagat in seama si ignorata nu am mai insistat si am lasat balta "milogeala" pe cand tuuuu ai schimbat strategia,ti-ai "calcat pe orgoliu" si ai incercat sa fi altfel...dupa parerea mea trebuia sa te faci placuta prin aceleasi mijloace,sa nu incerci sa te schimbi doar ptr a fi binevenita intr-un grup.. Nu ma intelege gresit...nu te judec..insa imi doresc sa nu mai fi rea doar ptr a nu iesi din tipar..te rog eu...cu toate ca nu te cunosc personal si nu stiu ce fel de persoana esti in viata reala,am impresia ca esti o fata cu suflet cald,sensibila si gata sa ajute pe cineva la nevoie... Am scris acest mesaj ptr a nu mai arunca cu pietre in acele persoane, care odata ti-a fost "aproape" si care intotdeauna te-au incurajat si ti-au spus o vorba buna in momente grele Sanatate multa Zeinei si sa-i dea D-zeu un suflet cald,iubitor si sa aiba parte de toata fericirea din lume..E o minune de printesa.. fericita de ALEX |
Nu ai inteles nimic din ce am zis, dar nici nu ma mira.
Si cu asta am pus punct.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
iuliapapusa spune:
Buna dimineata.
Lali eu iau o cafea ca ma c-am dat peste cap schimbarea asta de ora.Si luta mea ma face sa ma trezesc cu zambetul pe buze.Cand se trezeste eu ma fac ca mai dorm si ea vine sa ma mangaie ma ia in brate imi da gurite si ma striga.Cel mai frumos mod de a incepe o noua zi iar pentru ea o noua aventura.Cat despre mancare dimineata mancam fructe sau cereale buna dimineata la pranz supa mancare sau pireut combinate cu carnita si ou, seara iaurt cu branzica calcica si cereale fulgi, mamaliguta cu smnantana, branzica sau fucat in sos etc.Si cate un desert.
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
Ioanna81 spune:
Buna ziua oamelor
Ajutati-ma cu 2 informatii, va rog:
1. am vazut ca le mai dati bebelacilor din dotare paine cu unt si cascaval. ce fel de cascaval le dati? le dati si mozzarella? as vrea sa incerc si eu sa vedem cum mananca. pate de ficat le-ati dat? cumparat din comert sau ati facut in casa? imi dati si mie o reteta de pate facut in casa
2. cum se numeste aparatoarea pentru spatarul scaunului din dreapta la masina. aia care se pune ca sa nu murdareasca pielea cu talpile ghetutelor atunci cand e Praslea in scaunul lui. imi dati o idee de unde as putea cumpara?!
PS hai ca sunt mai multe informatii sau fac parte din doua categorii
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
iuliapapusa spune:
Buna Ioana eu ii dau cascaval normal nu ma uit dupa unu anume.Pateu nu i-am dat, doar ficat innabusit si pasat amestecat cu putin unt
poze luta
Lali_mete spune:
Ioana eu fac un fel de pate de casa asa: ficat +ceapa la fiert ,scurs de apa daca e prea multa, bagat la robot impreuna,scos,amestecat cu putin unt topit sau ulei ,mai pun putina zeama de la fiert daca e prea tare,uneori mai pun si un catel de usturoi,putina sare,si mancam si noi,nu doar copilul . Mai bun iese la gust cu unt decat cu ulei,si iese mai inchis la culoare si nitel mai amar decat ala din comert.
Cascaval ii dau de care mancam si noi,branza nu ii place. Nu mancam un singur fel de cascaval.
Iulia
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
iuliapapusa spune:
Mai am o reteta de ficat mai controversata de unii oameni
Pun ficat fiert si taiat la calit in unt, adaug apa cam o canuta( ca cea de cafea), amestec de rosii cu orez, cativa catei de usturoi taiati felii si las totul pe foc la innabusit pana se formeaza un sos pe langa bucatelele de ficat.Merge foarte bine cu mamaliguta si cascaval sau branzica.Asta am mancat noi aseara inclusiv luta.Se topeste dupa el
Lali o sa incerc si reteta ta pare delicioasa.Mie imi place foarte mult ficatul
poze luta
Ioanna81 spune:
Iulia, Lali multumesc
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!