Regasiri (50)
Raspunsuri - Pagina 8
mayaione spune:
Angi sorry pt Iulia ca e iar bolnavioara, sper sa se faca curand bine!
Ana a primit hainute, o consola cu jocuri pt tv, o papusica, eu i-am luat hainute cu printese si o haina de iarna.
Dastefa nu ai ce sa faci la copii si eu am patit-o de cateva ori, pur si simplu uneori trag si singuri concluzia.
Vineri Ana a batut un baietel la gradinita, si acum sunt data peste cap, ea de obicei o incasa, acum nu stiu ce a apucat-o, i-a dat un pumn in ochisor si i l-a umflat. A fost destul de suparata, a plans mai toata ziua, ii parea rau dar faptul era consumat. Mie mi-a fost asa mila de baietel, ma simt ciudat si foarte prost fata de parintii lui, chiar nu-mi explic de ce a facut Ana asa ceva. Sper sa nu se mai repete sau sa se ajunga la altele.
Dodo-pui spune:
A fost o zi mare caci mamicile inimoase de Constanta...au organizat un eveniment prin care sa arate celor 3 puiutzi speciali ai subiectului(David,Mihaita si Bogdan)...caci sunt doar copii si ca ne sunt alaturi.A avut loc la un spatiu de joaca...deci copii au avut treaba iar mamicile au bazararit iar banutii cer s-au strans au fost doanti celor 3 puiuzti iar hainutele ramase s-au impartit la fel si le adaugam la bazarul DC.Dovada aici
Pentru mine cel putin acest eveniment a fost excelent pentru psihic...stiu ca nu-s singura caci mult alume ne ajuta ...dar e altceva sa vezi acele persoane sa-ti vorbeasca....face ffff mult
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dastefa spune:
buna dimineata
dodo dupa ce am pus aici intrebarea am citit la subiectul lui Bogdi
intr-adevar un gest deosebit,bravo lor
si eu am avut parte de un gest sa zicem asemanator cat am stat in spital la Bucuresti.O mamica de aici de pe forum( de la Fulguleti) a fost cea care m-a ajutat sa ma simt mai putun singura si pierduta acolo , atat de departe de casa si de toti ai mei.Ea mi-a spalat hainele( pt ca efectiv urasc insiratul loe prin salon) , ea a venit la noi cu mancare si cu o vorba buna.Conteaza atat de mult sa stii ca poate usa salonului se deschide ca sa vina cineva la tine....
si vreau sa va spun ca noi nu schimbasem niciodata macar un mesaj pt ca eu am scris f putin la fulguleti
sigur ca toata sustinerea morala si chiar financiara pe care am primit-o de aici de pe forum au contat enorm dar gestul acesta m-a marcat cel mai mult
din ce ati primit apuci sa ii iei ceva mai deosebit care sa ii ramana ca amintire sau se duc pe obisnuitele terapii?
mayadar Ana ce a zis,a necajit-o cumva baietelul acela?
iar cu parintii daca te vezi le ceri pur si simplu scuze si atat
timpul nu-l poti da inapoi ca sa eviti gestul respectiv
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dastefa din ce ati primit apuci sa ii iei ceva mai deosebit care sa ii ramana ca amintire sau se duc pe obisnuitele terapii? |
I-am luat birou...ca sa-si poata face temele si acum si de la toamna
Dumnezeu imposibilul!
dastefa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
I-am luat birou...ca sa-si poata face temele si acum si de la toamna dod-participarea noastra in concurs Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
super
sa ni-l arati si noua pe domnisor la birou
roxana c. spune:
Am intrat pe fuga, sa urez Riannei de Lorym multa sanatate si La multi ani, poate mai intri sa ne spui ce mai faceti si ...pozeeeeee.
Va doresc o saptamana frumoasa, si cum nu stiu daca voi avea timp sa intru maine, spun de acum La multi ani, Mirona!, sa fi sanatoasa, sa te bucuri de copiii tai si sa fiti fericiti.
La multi ani ptr toti cu numele de Mihai, Mihaela, Gabriel si Gabriela ptr maine.
Dastefa, La multi ani ptr maine
Iar eu...dau de acum ptr maine, ( primul prenume din buletin e Gabriela, chit ca poti striga dupa mine mult si bine Gabriela, ca nu raspund
Am fugit, pe toata lumea.
mayaione spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Eu am intrat de garda la bebe, inca doarme, asa ca repede pe forum. Aseara a plans vreo 3 ore incontinuu, nu stiu de ce. Le-am luat la rand, pampers schimbat, dat jos pantalon ca poate cine stie cum o strangeau, mancare nu vroia, apa putina doar, caldura era ok, nasucul ok. Nici plimbata nu inceta. Colici a avut initial, dar apoi nu mai parea ca plange de burtica pt ca nu se chircea. Parea mai degraba o criza de nervi ca la noi adultii. Chiar nu-mi explic de ce a fost asa agitata. A adormit in cele din urma, inca doarme, s-a trezit doar la 12 sa manance si iar s-a culcat.
Dodo-pui spune:
la multi ani celor mici si mari ce-si serbeaza azi onomastica!
Dumnezeu imposibilul!
iulia-stefy spune:
La multi ani, tuturor ce poarta numele Sf Mihail si Gavrila!
Va ofer o fierbinte.
Noi pe langa casa, s-a terminat vacanta. A stat cu mama mea si acum zice ca nu mai vrea la gradinita.... Sa vedem cum va fi azi... O duce tati... eu ma duc sa o iau... Mai avem de asteptat o saptamana sa vedem daca s-a prin oreionul sau ba. Sper ca nu.... Joi si vineri seara, era foarte rosie in obraji, desi nu a facut nici un efort.... se uita la desene animate.... M-am speriat, i-am luat temperatura ... dar nimic. Mai asteptam.
dastefa, copiii trag concluzii si singuri. Daca nasa Mirunei e asa cum spui, sigur nu se va supara. Si mie mi-a mai facut Stefy faze.... la care am simtit ca intru in pamant, dar asta e varsta.... Ei acum sunt sinceri si spun tot ce simt.... iar noi ar trebui sa apreciem.... Mai tarziu, cand mai cresc se vor feri sa mai spuna adevarul..... din nefericire.... Asta ii invata viata....
Maya, nu stiu ce sa zic de reactia Anei. Poate a deranjat-o ceva. Stefy cand am dus-o la inceput la cresa, mereu imi venea muscata, zgariata.... de o singura fetita... Eu tot ii explicam sa ii spuna doamnei.... pana intr-o zi cand si-a facut singura dreptate, ca daca doaman nu i-a facut. I-am explicat eu ca nu-i frumos, ca pe fetita o doare si intrebarea scurta si seaca a fost ca atunci cand fetita tot a muscat-o pe ea n-a durut-o? Acum reactioneaza de exemplu la comentarii ne la locul lor. Cum v-am mai scris prin vara ca si-a lovit prietena... care o tot para.... si o tot necajea... Si am rupt relatia... si nu ne mai vedem..... Cealalta nu tace, o mananca limbuta, iar pe Stefy o mananca palma.... Asa ca mai bine pastram distanta. Eu m-am simtit ingrozitor cand a lovit-o Stefy....
Iar cand era mica, a avut si ea vreo doua crizute de care scrii tu acum despre Theea, care au trecut asa cum au venit....N-as putea sa spun de la ce au fost. Capul sus.
Dodo, felicitari mamicilor de Constanta. Asteptam poze cu cavalerul la birou.
ank999 spune:
pentru toti Mihaii, Miahelele, Gabi, Gabriel, Gabriele si la multi ani cu sanatate si noroc.
La multi ani Rianna! Sa cresti mare si sanatoasa si sa ai parte de mult noroc.
La multi ani Miro, Dastefa, Roxana. Mii de pentru voi si multa multa fericire
Dodo super gestul. Sa stapaniti sanatosi biroul
Maya acum zici ca e ok printesa. Eu ca babele: o fi deocheat-o cineva.
Erica cand era bb nu a avut colici, da pe la 3 saptamani a avut o zi in care a plans 8 ore continuu...Cat despre Ana poate a suparat-o baiatul acela rau si a luat fata atitudine. Ea ce zice?
Dastefa si Erica face faze din astea. Copii sunt sinceri si zic ce li se pare/intereseaza.
Lacramioara si noi am stat in vacanta si azi a fost jale.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,