Regasiri (50)
Raspunsuri - Pagina 7
ank999 spune:
Scuze de intarziere, da ieri nu am putut sa ma apropii de net, dar din toata inima:
La multi ani, Ana!
La multi ani, Iulia!
La multi ani, Karina!
Sa cresteti mari si sanatoase , sa aveti mult noroc si sa fiti foarte fericite! Cum au sarbatorit frumoasele ieri? Ce cadouri au primit? x1000000.
Erica e ok,mononucleoza, dar fara modificari la ficat si splina, fara alte simptome decat ganglionii aia care nu mai dor, da pe mine ma omoara serviciul, saptamana asta nu pot sa-i mai dau de cap, am lucrat inclusiv sambata
pe toata lumea.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
Dodo-pui spune:
O zi frumoasa dragelor...la noi e o zi cu soare...o zi mare
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
[center]
dastefa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui O zi frumoasa dragelor...la noi e o zi cu soare...o zi mare dod-participarea noastra in concurs Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! [center] |
de ce e zi mare?
ank999 spune:
Dastefa multumim pt cafea.
Ce faceti fetelor?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
angi_m spune:
Salut fetele,
Dbunny, pe Winnie l-am printat la scara 1:1, l-am decupat, apoi am decupat fondantul dupa hartiile decupate, l-am asamblat apoi am inceput sa il zgarii cu o scobitoare pe unde trebuiau sa fie toate dungutele, ochii, gura, nasul, etc. Apoi am pus pe o farfuriuta un pic de zahar farin (praf), un pic de colorant si cateva picaturi de apa calda. Am inmuiat scobitoarea in solutia aceea colorata si dadeam peste zgarieturi, iar solutia ramanea acolo in zgarieturi. Unde aveam suprafete un pic mai mari de pictat, am folosit o pensula subtire. Colorant negru nu am avut, asa ca am pus un pic de cacao, si colorant albastru si verde si chiar a iesit negru. Nu stiu daca cu fondant proaspat modelat merge chestia cu scobitoarea; eu am facut operatia asta dupa ce a stat fondantul vreo 2 ore la frigider decupat deja ca Winnie si se mai intarise parca un pic si se zgaria foarte usor. Ca sa lipesc cat de cat piesele de puzzle intre ele am umezit un pic cu apa fondantul. A fost mai usor decat m-as fi asteptat.
Ank, te inteleg cum e cu serviciul... Si eu am o gramada de lucru la servici, de-abia reusesc sa o scot la capat cu termenele, ajung tarziu acasa... copil bolnav acasa... sotul plecat pentru o luna de-acasa Unde mai pui ca si eu sunt gripata rau si nu-mi mai trece... Iti spun eu: trebuie sa fii optimista ca sa reusesti sa rezisti. Bafta multa
Maya, voi cum v-ati chefuit?
Si pentru ca a intrebat Ank ce cadouri au fost: Iulia a primit de ziua ei ceea ce-si dorea: Beados. Unul din invitati m-a tot intrebat ce isi doreste Iulia si i-am spus. Mama mea, pentru ca sta la tzara in perioada asta, a trecut pe la noi si a lasat 100 de lei. Si cum Iulia a terminat foarte repede bilutele de la Beados, am fost si i-am cumparat bilute de rezerva. Doua rezerve de-alea au facut fix 100 de lei, asa ca i l-am prezentat drept cadoul de la mamaie
A mai primit o tablita magnetica cu cifre si litere, un gherghef, insa nu e prea atrasa de gherghef, se plictiseste destul de repede.
Acum doua nopti boala Iulia s-a intors in fortza, s-a umplut iar de muci, si a tusit la greu, asa ca toata noaptea am pazit-o, iar ieri eram topita de oboseala. Noaptea trecuta a fost mai bine. Acum dupa-amiaza facui programare la doctor sa se mai uite la ea si sa vedem ce mai zice.
Back to work.
Va pup
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.iuliaghita.blogspot.com/" target="_blank">Jurnal
dastefa spune:
angi multa sanatate Iuliei
iar ce spui tu acolo de tortul ala mi se pare sf pt mine
nu ma vad facand asa ceva deci
ank999 spune:
Angi multa sanate amadurora.
Cat despre tort, eu nu as putea niciodata sa fac asa ceva
Eu tot la munca, da sunt rupta.
pe toata lumea si va doresc un week-end super.
dastefa spune:
salut
mi-a facut Daria o faza in sear asta de am ramas masca
au fost pe la noi nasii Mirunei.Ei sunt casatoriti de 8 ani ,au o situatie matewriala acceptabila dar nu au copii. Stiu ca ei ii plac f tare copii ( e genul de profesor cum nu mai exista multi dar pe care si copii o iubesc f mult).De aceea nu am intrebat-o niciodata de ce nu au copii iar ea nu a adus niciodata in discutie subiectul
iar cand au plecat azi de la noi ma trezesc ca le zice Daria-"sa faceti si voi copii....Ei iesisera deja pe usa asa ca nu a mai fost loc de nici o alta replica
dar parca sunt un pic jenata
noi nu am vb niciodata despre ei de fata cu Daria
acum eu stiu ce or sa creada...
ei sunt singurii din cercul nostru de prieteni fara copii si ma gandesc ca de asta o fi zis ce a zis