Regasiri (50)
Raspunsuri - Pagina 4
angi_m spune:
Laura, felicitari... Ce ma bucur pentru voi... Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos! Si zici ca Dani il vrea acum? Nu mai are rabdare?
Dbunny, ce frumos e Dani "vampir"!!!
Roxana, ce Spiderman frumos... si ce frumos au fost costumati copiii... Eu nu stiam ca si la scoala au inceput sa se costumeze de Haloween. Cred ca e cam ciudat totusi (ca profesor) sa predai intr-o clasa unde sunt vampiri, vrajitoare si mai stiu eu ce maimutoi
Dastefa, eu am o cumnata (in Canada) care avea un baiat (pe vremea aia avea cam 4 ani) si o fetita care s-a nascut cu mari probleme la inima si plamani. Si luni de zile au umblat prin spitale cu cea mica, iar pe Danut il dadeau prietenilor sa aiba grija de el. Si ajunsesera sa aiba probleme cu el, nici la gradinita nu mai vroia sa fie dus de frica faptului ca nu mai vin parintii sa-l ia, etc. Din pacate cea mica nu a rezistat si a murit, si dupa aceea au muncit destul de mult sa-l repare pe Danut. Trebuie sa incercati sa o bagati cat mai mult in seama pe Daria.
Iar in ceea ce priveste timiditatea... s-ar putea sa nu aiba incredere in ea? incercati sa ii dati si ei ceva activitati de facut, sa va ajute, laudati-o pentru fiecare lucru marunt de-l face... Are si Iulia o verisoara de vreo 6 ani care este foarte timida... ca sa stea langa copii a trebuit sa vina mama ei sa o tina in brate vre-o ora doua ca sa se obisnuiasca si ea cu copiii de-acolo si sa se joace. Insa verisoara aceasta a Iuliei nu stiu de ce e asa...
La multi ani, Antonia! Sa cresti mare si desteapta (ca frumoasa esti), sa ai grija de fratiorul tau. Bambo, vrem poze de la chef...
Noi am avut un week-end cu peripetii. Vineri noaptea pe la 2 am terminat cu tortul, si cand ma duc la Iulia in dormitor, incepuse sa fornaie, se auzeau niste muci... Am luat-o in brate sa o tin mai vertical sa nu se acumuleze mucii in nas. Insa in timp a fost din ce in ce mai rau. Asa incat la 3 noaptea am iesit cu ea la geam ca facuse laringita si nu mai putea sa respire, se infunda. Am stat o jumatate de ora cu ea la geam... ei ii era foarte drag, era o chestie inedita pentru ea, si radea de mama focului. Pana dimineata a rezistat, a reusit sa respire mai usor, apoi am fugit la doctor. Nu a scapat de injectie, a fost foarte suparata ca a facut injectie. Doctorul a zis ca putem sa ii facem petrecere seara ca nu este nici un pericol. Asa ca am anuntat toti invitatii despre ce am patit si le-am lasat libera alegere daca vin sau nu. Din cinci copii, doi s-au retras. A fost frumos, copiii s-au jucat, au cantat "Multi ani traiasca!"...
De ieri a inceput sa tuseasca, iar noaptea trecuta ori i se infunda nasul, ori incepea sa tuseasca. Intr-un final s-a linistit si a reusit sa doarma. Dimineata dupa nani, iar tuse... sa vedem cum se prezinta noaptea asta.
De aseara si eu sunt cu gatul, cu mucii, ma dor toate alea... cred ca am luat-o de la Iulia.
Poze gasiti aici
Ank, Maya, voi cum mai sunteti?
Va pup
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.iuliaghita.blogspot.com/" target="_blank">Jurnal
Dodo-pui spune:
La multi ani Antonia!
Fetelor nu stiu ce si cum faceti voi fata la toate dar eu uneori am impresia ca mi-a scurtat cineva timpul.Vineri a fost ziua lui Bogdan si azi am avut musafiri
In rest suntem in vacanta ...si sper sa-mi repare repede si ieftit masina de spalat(care a decedat vineri)
all
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dod-participarea noastra in concurs
ank999 spune:
lA MULTI AMI ANTONIA. SA FI SANATOASA SI NOROCOASA
LAURAAAA! FELICITARI MULTE! IN SFARSIT
FUG CA SUNT INCA LA MUNCA SI AM TREABA
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
roxana c. spune:
La multi ani Antonia Sa-ti traiasca, Bambo. Pozeeeee.....vrem poze!!!!!
Laura, ma bucur mult ptr tine, sa ai o sarcina si o nastere usoara, un bebe sanatos . Tocmai citisem zilele trecute ca-ti doresti mult un fratior sau surioara ptr Dani si se lasa asteptat.
Si ptr ca azi am fost codasa, iar maine nu stiu cand voi putea intra,
La multi ani, Karina!
La multi ani, Iulia!
La multi ani, Dastefa!
Cu Halloween la scoala...le-a dat voie directoarea ca vineri sa vina costumati, si anul trecut a fost asa, deci au continuat. Si cum nu se puteau costuma decat in gasca, in baie....ati vazut ce era acolo Sa nu va inchipuiti ca e prima data cand se machiau....nuuuuu....au experienta, am ramas masca in urma cu cateva luni cand mi-a spus Oana ca fetele au trusa lor de machiaj...adica la nici 13 ani au trusa de machiaj....sunt eu inapoiata sau sunt ele prea "avansate"? (nici ca mine, care m-am machiat prima data - fard de ochi, fard de obraz si rimel- la banchetul de clasa a XII-a cand aveam 2 maini stangi, dar totusi...la 13 ani???? si mai au si fond de ten, pudra....)Dastefa, asa sunt si elevele tale ? Eu pe Oana n-am lasat-o decat cu rimel sa-si mai dea...dar cu rimelul meu, si nu cand merge la scoala, oare sunt prea exigenta?? Ah, si cu parfum...isi da fara sa stiu, crede ca nu vad ca al naibii parfum se evapora
Asa....si cum spuneam...au avut si romana, cu diriginta lor, asa ca fata aceea din poza s-a bagat sub catedra , in timp ce toti erau in banci ( lucru rarisim ptr ei- sa fie in banca de cum se suna) si cand a intrat diriginta...prima data s-a mirat ca erau toti in banci, apoi n-a terminat bine cu uimirea ca a inceput aia de sub catedra sa faca urat pe-acolo. Bine, diriga lor e " cea mai super profa din scoala" deci d-aia si-au permis, ma umfla rasul la gandul sa fi intrat directoarea in locul dirigintei ca anul viitor sigur nu mai voia sa auda de Halloween
Laura13 spune:
Poze de toamna
Multumim de urari, sa ne dea DD sanatate si putere si intelepciune. Tuturor.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
roxana c. spune:
Am vazut poze cu Iulia si cu tortul ei ....ti-a iesit, sincer...nu credeam sa-ti iasa, felicitari, cred ca te-ai chinuit ceva Si rochita Iuliei e frumoasa, e rochita primita din Canada, parca? De Iulia nu mai zic, parca e o papusica Si acum spune-mi si mie, e nascuta de 2 sau 3 noiembrie? Am bagat un ochi la fulguleti dar nu-i pe lista . Parca tin minte ca pe 2 dar nu bag mana-n foc....ma frig sau nu?
dastefa spune:
buna dimineata
si pt ca tot sunt matinala rau in ultimul timp dau eu cate o si cu cornulete cu nuca si gem(sune o nebunie va asigur)
si pt mai tarziu o feliuta de tort si un pahar de vin din productia proprie
multumesc pt urari
Karina
prima parte a zilei "sarbatoresc" facand smotru,dupaamiaza avem musafiri
Iulia stiam ca e pe 3 asa ca pastrez urarile pt maine
iulia-stefy spune:
La multi ani, Mihaela(dastefa)!
La multi ani, Karina!
La multi ani, Iulia!
Beau si eu o si fug....
Angi, aerosoli cu ser si ulei "Raceala si gripa" sau aburi cu sare mare si cateva picaturi din acelasi ulei.... Sau otet diluat la jumatate cu apa, o jumatate de ora la gat.... Daca suporti mirosul... Multa sanatate.
angi_m spune:
Multumim de urari.
Oricum, Roxana, te frigeai.
Iulia e nascuta pe 3 noiembrie, ca si Ana de Mayaione si Karina de Mirona.
Ati luat-o cu urarile inainte, dar nu conteaza, din moment ce noi am inceput sambata
De la 7 jumate nu am somn, m-am trezit de nu stiu cate ori azi-noapte.
Acum ma imbrac de servici si astept sa se trezeasca Iulia. A fost mai bine noaptea asta, a tusit mult mai putin.
La multi ani, Dastefa! Multa sanatate si numai bucurii! Distractie placuta diseara.
Lacramioara, multumesc de sfaturi, dar acum deja ma simt mai bine. Nu ma mai dor oasele, doar ceva muci
Mai intru de la servici.
Va pup
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.iuliaghita.blogspot.com/" target="_blank">Jurnal
Dodo-pui spune:
La multi ani, Mihaela!
La multi ani, Karina!
La multi ani, Iulia!
La multi ani sanatosi si numai bine....
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dod-participarea noastra in concurs