Regasiri (50)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

am uitat sa spun
l-am vazut pe Dracula
dbunny cred ca ti-am mai spus ca imi place de mor de blondul tau
deci incantata de noua aparitie
il astept si pe Spiderman la orizont

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Uitati-l pe spiderman , Halloween la scoala si pititutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana c.

Uitati-l pe spiderman , Halloween la scoala si pititutza

Roxana

deci si matza casei s-a deghizat dom'le! in camioner!
Super!

La Dani la gradi majoritatea erau vrajitoare, scheleti, vampiri si chestii terorifice. cel mai mult mi-au placut gagicutele de 3 ani, toate vrajitori cu matura dupa ele, erau totale La sf de februarie au carnaval si-atunci se degizeaza in alte personaje!

aelita te intrebam daca ai deghizat-o pe Sofia la cole? (pt stomacel stricat ultralevura,dizolvat in lapte sin lactosa, pt raceli eu dau laptele fiert cu 2 ustoroi in el, apoi strecor si bag miere si scortisoara, dar se pare ca nimanui in afara de noi nu le-a mers remediul asta, de la o ecuatorianca primit, de-atunci Dani n-a mai pus boticul pe antibiotic). Multa sanatate ochiosului Andresin

dastefa ma gandesc ca ceva terapie homemade Dariei ii va veni bine. Tu inca nu lucrezi nu? Mirunica e mai bine, asa-i? poate ar trebui sa-i faci putin (mai mult) 'loc' cum spui tu.Saracuta si ea a suferit cu Miruna, chiar daca nu stie cum sa exprime sentimentele inca. A fost martora unor scene pe care precis nu le-a inteles. Mamica preocupata si epuizata cateva luni bune, saracuta nu cred c-a indraznit sa-si exprime nici macar gelozia. gresesc? Cu voi, in casa cum se comporta? tot timida? sau timiditatea apare doar afara in prezenta altora? Poate ar trebui sa va vada pe voi razand cu prietenii, vorbind mult si amigabil cu alte persoane. Spunei ca stii si intelegi cat sunt de dificile pt ea anumite situatii(sa faca prieteni sau sa se joace impreuna cu ei) dar sa priceapa bine de tot ca se poate baza pe tine! Noi mamicile avem impresia ca ei stiu ca pot conta pe noi, si ca ne-am da si viata pt ei la nevoie, si asa este, insa ei nu stiu asta, cumva tre' sa-i facem sa se simta siguri pe ei in lumea asta rece si solitara... sunt sigura c-o sa fie bine.

Aoleo Maya, ce descrii tu acolo imi aduce aminte de ce nu mai indraznesc sa fac prunci. Caca face zilnic? Dac-o pui pe burtica nu se linisteste?

Vecina mea tocmai a pierdut sarcina, era de 22 de saptamani cred mi-e si cumva sa dau ochii cu ea.

Pup

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ROXANA ha ! ce tare e spidermanu'

DBUNNY aa,de deghizat ziceai? la Sofia la cole nu au facut nimic ,nu sarbatoresc Halloween.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Alessia!
La multi ani, Crinuta!
La multi ani, Antonia!
La multi ani, Mario!

Se pare ca a inceput sarbatoarea puiutilor.... Am ajuns si la 4 ani....

Va ofer o fierbinte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

si pentru ca a inceput sarbatoarea si pentru ca vesti bune nu strica niciodata,

doua liniute aseara, confirmate de doua liniute azi dimineata!!!!!!!!!!!!!!!!!!

se pare ca sunt

Dani a fost primul care a aflat, s-a suparat f rau ca bb nu vine acum si mi-a explicat ca 9 luni e ffff mult .
Dar aseara pupa burtica si o mangaia

Doamne ajuta sa fiu sanatoasa si sa am un bb sanatos.
Dau de baut, stiti, da?

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Antonia

Sa cresti mare, sanatoasa, fericita si sa iti dea DD tot ce e mai bun pe lume!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Felicitari Laura! sa aveti parte de un bebelus sanatos tun!

La Multi ani capritei Antonia!! Sa cresti mare si sanatoasa pui scump si sa fii vesnic fericita!

Bambo delfinasul ce face?

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am primit poze de la gradinita, mi-am prins urechile pe aici de dimineata si am reusit pana la urma sa le pun in album ( erau intr-un format, le-am schimbat in alt format....ce-mai, sunt desteapta, singura m-am descurcat- la servici)
Azi Calin merge la Mc Donalds, e ziua de nastere a unui coleg, unul din "plietenii" lui, iar in poze veti vedea si cum a fost sarbatorit acesta - colegul- vineri, la gradinita.

Uitati poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Oooo ce veste minunata mi-a fost dat sa aflu
Laura sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos
iar dani a avut o reactie de nota 10

Antonia sa fii sanatoasa
Bambo ceva poze cu caprita nu am mai vazut demult.As vrea sa-i mai vad ochisorii aia superbi

Roxana l-am vazut pe Spiderman,a fost asortat cu tortul sarbatoritului
si mai voiam sa-ti zic ca-mi place la gradi la Calin,e o atmosfera mai de camera pt copii.La Daria la gradi au mobilier relativ nou dar pe cul stejar( pe care nu o sufar deloc) si pare tare impersonal spatiul ala.Abia acum strangem cate 1 mil poate luam o mocheta mai draguta si scaune cu o tapiterie ceva mai colorata

Mergi la inceput