Intrebare despre rasism. Numai pt. admini!!!
Buna, Mirela! Buna, Florin!
Este vorba despre Punctul 5 din Regulament: Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe.
As vrea sa-mi spuneti care tip de mesaje rasiste e sanctionat si daca vreunul din exemplele de mai jos e un mesaj rasist.
Exemplul 1:
Tiganii nu pot face facultate pentru ca sunt o rasa inferioara si nu i-ar duce mintea.
Exemplul 2:
Cand e vorba de joaca cu tiganusi, chiar daca sunt curati si civilizati, focuseaza-te pe ei cu atentie maxima.
Am rugamintea ca, dupa ce imi raspundeti la intrebari, sa inchideti subiectul. Va multumesc!
As mai avea rugamintea ca alti useri sa nu se pronunte, aceasta fiind o chestiune in care conteaza doar parerea celor 2 admini.
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
Raspunsuri
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel As mai avea rugamintea ca alti useri sa nu se pronunte, aceasta fiind o chestiune in care conteaza doar parerea celor 2 admini. |
Denizel, exagerezi rau de tot.
Daca deranjeaza atat de tare opiniile mele, rog moderatorii sa le stearga.
Denizel, asta e un forum public, nu camp de batalie pt un motiv sau altul.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
desprecopii spune:
Denizel, normal ca nu admitem rasism pe DC.
Noi ne-am pronuntat intotdeauna impotriva rasismului si discriminarii de orice fel.
SUntem PRO-toleranta si ANTI-preconceptii.
Eu cred ca mesajul 1 trebuie sanctionat prompt cu averstisment iar mesajul 2 de asemeni - desi este interpretabil. Dar, e ca si cum ai fi roman si intri intr-un magazin in Paris - vorbind romaneste - si auzi la megafon: Atentie, avem romani in magazin.
Probabil ca nu v-ati simti foarte bine atunci si v-ati simti tinta unui mesaj rasist.
Parerea mea este ca in Romania este muult de lucru la capitolul toleranta. Si, este in primul rand o chestiune de educatie din familie. Da, suprind reactii rasiste si la mama uneori...pe ea nu o mai pot schimba :)) dar cred ca generatiile tinere de azi trebuie sa depaseasca aceste etichetari ilogice si nedrepte.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
denizel spune:
Multumesc foarte mult, Mirela!
Te rog sa imi inchizi subiectul.
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.