**Buburuze de 2009 in actiune (32)**
Raspunsuri - Pagina 4
anna-mama spune:
Buna,
Mi-am adormit baiatul si incerc sa recuperez. Offf, Vladut e tot racit cu nasucul varza si fff marait pt ca nu l-am scos afara in wkd si deja nu mai poate sa rabde in casa nici nu stiu ce sa mai fac, pana acum eu il scoteam chiar daca era bolnavior, dar acum am zis sa ne treaca mai repede si sa nu-l mai dau la aer rece si nu am rezolvlat nimic are nasul plin de mucisori, nu poate sa doarma de nasuc infundat si nu pot sa-l ajut cu nimic Tati e si el racit, ia pastile, isi pune picaturi,..iar eu ma simt nasol, duc raceala pe picioare si ma tot tin sa nu ma doboare
Cris, a scapat Miru de mucisori? Sunteti mai bine?
Simina, ce ma emotioneaza cand citesc de cat de aproape sunteti sa va mutati in casuta voastra, imi imaginez cat de nerabdatoare esti tu Anducu ce mai face?
Picky, ce sarbatoare e? Ai grija sa nu te obosesti prea tare Oaua, ce dulce e Stefi cum are ea grija de bebelus, e o mamica grozava Abia astept vestile de miercuri seara de la ecografie
Getik, ce bine a dormit Ary la noi abia se mai reglase si Vladut cu somnul ca acum de cand e racit nu mai doarme mai deloc, toata noaptea se vaita
Merg sa beau o cafea ca am un bolovan in cap si apoi sa calc si eu.
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Picky_toto spune:
Am revenit
Fata mi-a adormit singurica in patut cu bebe, iar acum se joaca prin casa si mai fura cate un cartofior din farfurioara ei, ca de la mine nu a vrut sa pape..e buna si metoda asta
Intre timp am scos o masina de rufe uscate, una e la spalat si apoi o bag la uscat, mai am inca una si gata spalat si uscat, ma apuc de calcat, chiar daca ma apuca noaptea dar vreau sa le fac ca e tati acasa si mai are grija de Stefi ca altfel ea nu ma lasa sa calc, cum ma vede, cum incepe scandalul..are alergie la fierul de calcat cred ..stiti cum zice la calcat?! "caca" asa si la clatite ..si poate daca are tati chef sa o scoata putin la plimbare..da' nu stiu cand termina de facut mortarulasa ca...slabe sanse..
Cat a dormit fata m-am apucat sa sortez din hainutele ei si am realizat cu stupoare ca trebuie sa-i iau hainute ptr in casa, bluzite si pantalonasi sport...ca multe i-au ramas mici..marimile 74-80 deja le-am bagat in cuti la pastrare, spalate si calcate..mai are in dulapior marimi 86-92...ce repede a crescut ..asa ca alti bani..maine daca e cald dau o tura la magazin cu ea sa-i iau cateva..
Mada acum am citit si eu mail-ul tau, chiar nu-mi vine sa cred ca te-au sters..sunt multe alti useri aici care ii jignesc pe alti useri si cu toate astea nu le-au fost sterese conturile, ba dimpotriva au mii de mesaje si ani de dc..in fine, vb pe mess si poate, poate...Am vazut-o si pe Eva, i-a crescut mult parul si tare frumoasa s-a facut..., macar din cand in cand sa ne mai scrii cate un mesaj si pe mail-ul comun si sa ne areti pozici, ca o sa ne fie dor de voi
Revin ca fata ma solicita
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 18+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
Picky_toto spune:
Am trimis-o sa-si mai ia de mancarica de pe masa
Simina da sta pe olita foarte des, dimineata a inceput sa se dea singurica jos din pat si sa mearga la olita.zice pipi si se trage de pijama, o pun si face pipi..kk la fel doar la olita imi face si cand are chef ea la wc...cand o scapa merge si isi ia repede olita si si-o muta semn ptr mine ca face ceva..o intreb daca face kk si da din cap ca da...eu zic ca suntem pe drumul cel bun..usor, usor avem sperante ca pana la 2 ani scapam de pampers .IIvine randul si lui Andu, asa ca rabdare..cat ai concediu de sarbatori?
Anna off il cred pe Vladut ca nu poate sa stea in casa, mai ales cand e obisnuit afara, asta e nu ai ce face, macar 1 data pe zi sau 1 data la doua zile scoate-l. Il dai cu pulmex baby pe piept ptr a respira mai usor noaptea? sau macar ceva ptr al ajuta sa respire?! Si v-a luat si pe voi raceala?! Sanatate multa la toti 3 si sa treaca raceala asta mai repede.
Aici e sarbatoarea tuturor sfintiilor..pai de ar fi si o surioara grozava atunic chiar ca ca nu mai am ce zice ..Si eu de abia astept sa merg miercuri sa-mi vad cealata comoara din burtica
Povestea Stefaniei
alic spune:
fetelor, am intrat sa va mai dau un semn...suntem bine, dar cu dureri de gingii cred ...oleaca de balute si mofturici cat curpinde
de-aia nu mai pot sta sa va scriu, dar incerc sa fiu la curent cu tot
mi-am scos nervul de la maseaua buclucasa si-acu suntem pe ploba provizorie...m-a si rupt dr de bani dar asta e, merem mai departe...
azi mi s-a intarit un san...iar de vreo doua zile s-a marit productia de lapte ce-o fi asta?
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
cris_82 spune:
neata maici cu pici terorici
dau calda,perfuzii cu nes ,trabuce si vougue
noi in continuare mucim multicolor si tusimsper sa scapam odata ca m-am saturat..
simina multa a fost,putin mai eacusica o sa va mutati la casuta voastra si sa vezi ce bine e singurei
picky nici eu nu am gasit mare lucru pe aicea la noi la capitolul caciuli si fulare,au ramas aceleasi modele de pe vremea lu pazvante-chiorul ..ce scumpa e cum are ea grija de bebelde abea astept ziua de maine sa ne dai si noua vestile de la eco
getik foarte frumos ca ati stat toti 3ma bucur ca acum s-au linistit apele si te intelegi bine cu sotul
picky uite ca nu prea i-am mai facut pozicipromit ca ma apuc iar de foto
simina ieri am avut o gramada de treaba,mai ales dupa ora 4 cand au inceput sa sune toate telefoanele de parca ziceai ca au luat-o razna romanasiidau m-am si bucatarit chefal in crusta de malai prajit cu usturoi si piure cu snitele de pui
ana offff saracul vladutmulta sanatate sa treaca raceala mai repede ca sa mergeti iar la uta
picky vad ca tu profiti ca a fugit ema noastra in romanica si te-ai apucat iar de treaba las-o mai moale ca te spun lu' nicu
alic pai data ti-a aplicat si un tratament la masea si plombatul si toate cele,sigur ti-a luat mult,cfa au niste scoruri de lesina omulnu stiu care e treaba cu laptele,dar e foarte interesant ...
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Simina1980 spune:
Neata!
Am venit la cu voi!
Cris-bunatati nu gluma!De unde iei chefal?Eu n-am mancat niciodata dar am auzit ca e tare bun!
Picky-si eu de-abia astept sa ne dai vesti despre surpriza.
Anna-eu zic sa-l scoti pe Vladut la uta chiar daca nu i-a trecut raceala-si asa e greu cu nasucul infundat ptr el ii mai faci o bucurie-si oricum vad ca vremea e frumoasa.
Alic-interesant ce spui tu acolo.Sa fie un bebe2?Nasol cu stomatologii astia-te usuca de bani.
Getik-cum mai sunteti?Iar dormiti pana tarziu?
Va pup!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
emanouela spune:
neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ce faceti mandrelor?????? sarumana de urari
am ajuns cu bine, aseara....a fost bine pe drum...a dormit de la buc la iasi, spre buc doar putin dar in rest a fost cuminte. acu se joaca cu buni si eu respirrrrrrrrrrrrrrrrrrr
va , revin eu
Picky_toto spune:
Neata
Am venit si eu la o cafea si cand sa o savurez in liniste mi s-a trezit printesa..acum umbla prin casa cu o suzeta in gura, ca deh trebuie sa arate si ea ca bebe al ei..l-a trezit acum si pe el..trebuie sa-i gasim un nume...
Alic te asteptam mai des pe la noi ..ceva in genul acesta am patit si eu cand am inceput sa o alaptez mai rar pe Stefi(cand am inceput maunca), mi s-au intarit sanii si productia de lapte a crescut, incepusera sa-mi curga din nou sani si unul ma durea foarte tare, deci total invers decat ar fi fost normal..acum sanii sunt tari si durerosi din alte motive, iar cand o pun pe Stefi la san mai scoate cate un picut de laptic, dar mai mult sta cu sanul in gura...la tine ar putea fi alta cauza...tine si de hormoni oricum...ti-ai facut vreun test de sarcina? Nati suge mai intens acum din cauza durerilor de dintisori?! sincer alta idee nu am.. Sa-i treaca durerile micutei
Cris multam de cafea ..pai tu ai bucatarit nu gluma..te pasioneaza bucataria? ca vad ca faci chestii de care doar in cartea de bucate le-am citit da nu am mancat..aaa si uita-i sa-ti zic ca am aruncat un ochii in mail comun si am vazut bunatatile de acolo... musai cand ne intalnim sa le faci..da..eu stau cu copii si tu pregatesti masa Pai asa sa faci pozici sa vedem si noi bucatarioare teroristei..off si sa treaca mai repede mucisori si tusea
Getik uitasem sa-ti zic ca am vazut pozica cu Aris si masinuta..e o scumpete de fetita si tare bucuroasa de masinuta ei draguta ..se joaca cu ea?!
Simina pai cred ca toate asteptati noile vesti depsre bebe mic..culmea ar fi sa nu aflam sexul..e ultima sansa..daca un asteptam pana la nastere..iar noi trebuie sa ne gandim la 2 nume si fetita si baietel..si crede-ma ca nu am nici o idee, parca nu-mi plac niciunul...sau ce-mi plac nu-i plac sotului si invers ..ee vedem maine ...si apoi ne gandim . Andu cum mai e?!
Ema ma bucur ca ati avut un drum ok si ca Darius a fost cuminte..uite ca acum ai timp si ptr tine..numai sa nu-l rasfete prea mult si sa ai batai de cap cu el cand ajungeti acasa
Gata am recuperat, merg sa-i pregatesc ceva de papica fetei..azi am interdictie la munca...de la sot..nici ieri nu m-a lasat sa mai calc ..asa ca azi stau in casa, poate ies putin cu fata la plimbare dar nu tu cumparaturi, nu tu calcat, nu tu curatenie...deci lenevesc...pai de ce..ca daca nu am luat 3 zile magneziu s-a simtit si aseara aveam niste contractii de-mi taiau respiratia...stau cuminte acum ptr bebe mic
Asa ca apucati-va de scris sa am si eu ce citi si scrie
Povestea Stefaniei
anna-mama spune:
Neata,
Vladut e mai bine, a dormit si azi-noapte mai bine. Multumim pt gandurile bune si pt sfaturi, ieri l-am scos afara si a fost asa de fericit Asa ca o sa-l scot si in dupa-amiaza asta daca nu bate vantul.
Revin cu recuperatul
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
alic spune:
Buna dimineata! am intrat sa va servesc cu o cafea buna!
de aseara merge prost forumul, ati observat? sau doar la mine e problema?
multumesc pentru raspunsuri, sarcina sigur nu este
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=2" target="_blank">frumoase Clipe de vara - ali1 si ali2