**Buburuze de 2009 in actiune (32)**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

neata fetele
ma bucuram degeaba....noapte de cosmar...in fine maine iau baby calm si gata ca nu are sens s-o mai lungesc....se ciufuteste si el din ce in ce mai tare, ma aduce si pe mine la limita cu nervii.
eu cand v-am zis ca am un plod rau, nu m-ati crezut...aseara cica s-a jucat cu o pitica de varsta lui....ce credeti....s-a repezit spre ea sa o smotoceasca, ce jucarie vroia ea, aia o vroia si el....circ....imi venea sa il zbor...cred ca a luat asta de la o pustoaica mai mare decat el cu 1 an la care am fost marti si la fel ii facea ea lui...offfff...in fine mai spre sfarsitul intalnirii parca a dat semne de domesticire...om vede
va pupacesc si duminica frumoasa

Pai Ema nu e bine asa...auzi la el ce invata de la alti copii..pai daca se intalneste cu a mea si nu-i da vreo jucarie o ia la bataie?

Stefi e foarte darnica , in parc vineri aveam galetusa ptr nisip si se juca frumos acolo..a aparut un baietel de vreo 2 ani jumate care era curios sa vada ce face stefi si ar fi vrut si el sa umple galetuta si sa faca turnulete;..stefi darnica ii da lopatica, el o ia bucuros si incepe se umple, stefi vede ca mai multa treaba face cu lopatita decat cu grebla o vrea inapoi, baietelul nici sa i-o mai dea..intr-un final i-am spus eu ca o vrea si stefi(ce o fi inteles din flamanda ca erau alta natie) si el ramane sa se joace cu grabla dar nu-i place si pleaca..se reintoarce si el cu uneltele lui dar fara galetusa..si o foloseste tot pe a lui stefi..stefi vede lopatica mai frumoasa si mai galbena ca a ei si tot i-o cere "da-da" intinzand mana dupa ea..el mai sa o ia la bataie si incepe sa tipe pe acolo..apoi stefi isi ea galetusa iar el suparat incepe sa arunce cu nisip in capul fetei..ee at m-am enervat eu si am luat si jucariile si pe fata si am plecat de langa el...evident ca i-am spus ca nu e frumos sa faca asa ceva dar nu cred ca intelegea ceva...Tot atunci aparuse si o fetita cam de seama Stefaniei si i-a intins si ei lopatica dar nu a vrut-o ..a luat-o la fuga...
Stefi chiar daca a crescut singurica fara alti copii in jurul ei e foarte darnica si si-ar imparti si bucatica de mancare cu alt bebe(cum face cu picky) s e innebunita dupa copii mari, mici nu conteaza, copii sa fie, fuge dupa ei, ar vrea sa se joace cu ei, vorbeste uc ei..dar un o baga nimeni in seama ..ea nu stie de ce..eu incerc sa-i explic..dar ea e trista ca ar vrea pe cineva cu care sa se joace..mai mergem si la prienteni nostrii care are un baiat de aproape 12 ani si ala cand vede ca vin se inchide in camera ca nu are chef de ea....

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 20+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui getik1

care ma vreau sa ma apuc sa fac din bilute si chestii din astea handmade dar de unde sa fac rost de ele? eu doar sa le lucrez

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

Ce fel de chestii? Ca nu stiu despre ce bilute vb
poze nunta
am produse la bazar

Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Cris am vazut pozicile de la nunta..ce m-am chinuit sa le vad ca erau foarte mari..dar deh ..se vede ca nunta a fost foarte frumoasa..miri sunt la fel foarte frumos si se potrivesc si voi aratati super mi-au placut ambele tinute ale tale..ai parul lung am observat , Miru are par mult si tare frumusica era in rochita aceea ..nu a fost domnisoara de onoare?! .chiar ma intrebam oare cu cine seamana cu tine sau cu Ionut? ca are momente in poze cand e tati intreaga si momente cand e mami....oricum sunteti niste frumosi si se vede ca v-ati distrat la nunta..

Da, ee las ca e finuta mica si nu se supara ei..le-a aratat oricum si cine e seful in casa la fini Eu cand merg cu Stefi la prietena noastra, incepe sa-i puna mana peste tot, asa ca s-a invatat sa le adune inainte... mai putin merele pe care le uita si stefi le ia si le musca apoi le pune la loc.. odata cred ca i-a "tzacat" vreo 6-7 mere..degeaba i-a curatat unul..ea le vroia pe toate ...noroc ca erau splalate

Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Salut fetelor !

Va multumesc mult,mult pentru incurajari.
De azi normal ar fi trebuit sa nu mai am net,dar vad ca totusi am,posibil ca il inchide de maine si pana atunci mai profitam.
Ca ultime vesti vreau sa va zic ca peste 2 saptamani pleaca Bogdan in Italia la familia la care lucreaza mama,iar dupa ce ne echilibram cu banii si gaseste el o casa voi pleca si eu cu Razvan.Sa speram ca va fi bine.
Ne va fi foarte greu,el acolo,eu aici,dar fara sacrificii nu rezolvam nimic.

Razvan e un nazdravan,am reusit incet,incet sa-i introduc si laptele de vaca,pe care nici nu vroia sa-l vada,iar acum bea cam 250 ml seara,iar dimineata papa cu cereale.Sper ca usor sa renuntam la tzatza.
Cam atat despre noi.

GETIK, bilute... te referi la margele?chestii de genul asta eu cumparam de la magazinele de artizanat,noua ne cerea sa facem fel de fel de chestii la practica pedagogica.

Pup la voi toate!

Razvan si mamy va

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

e servita!

O zi buna sa avem!

Revin cu raspunsuri...

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neta am venit la
aseara am triumis un mesaj dar nu stu ce sa intamplat ca vad ca nu a mai ajuns aici
in fine trecem peste, asa ca o sa va povestesc mi sa pus pata pe obiectele handemade si vreau s a ma apuc de lucru ieri toata ziua numai asta am facu am cautat pe net am citit cum se fac, si de unde sa cumpar margekute.
ema mersi mult de tot ce face dariusica??
cris super frumoase pozele si voi si miri ff frumosi.
piky ce sa zic legat de copii si cum reactioneaza in contact cu altii copii legat de jucaruiile lor preferate.
fug sa fac curat ca trebuie sa plec cu ary in oras asa ca va pup si ne mai auzim

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata gagici,

haideti la o ,perfuzabila te asteapta pe tine ema,trabuce la discretie si virginia slim

picky nu am sarbatorit pe nimeni ieri,pur si simplu asa e o zi oarecum sa zicem normala,la noi..daaaaa,cunosc partea cu "nu se mai poarta" mai ales rubedeniile de la tara ca dupa ce ca sunt cum sunt,mai fac si fitze..imi plac cizmulitele pucai,dar singurul lucru care ma oftica e faptul ca nu au si ele putin puf in interiror si tine rece,ca in rest au niste modele super colorate .Cu sa dati tu potaia??lasa caolo catelul ca un copil se dezvolta altfel cand creste cu un animalut aproape,eu ma uit la miruna cum ii sclipesc ochisorii cand prinde motanul sau pe matza aia mica si toata ziua le-am jumulii.CU comportamentul celorlalti copii de la joaca,inca inca nu suntem patite,dar cu siguranta daca ar fi vreo situatie de acest fel,nu am sa am nimica cu copilul(poate o dojana),dar daca-i descopar parintii/bunicii ca stau ca momaile si privesc ce face odrasla lor,pai atunci dau cu ei de pamantca si stefi,si a mea ar da si ultima bucatica de biscuite daca i s-ar cere..deci problema cred ca e la educatia primita
getik sunt magazinele de artizanat,dar si in librarii sau carrefour,se gasesc borcane cu margelute de roate culorile si marimile
picky ma bucur ca ti-au placutsi eu si fi-mea ne lasam pleta ca sa ne facem codite ca 2 scolarite
adina uite ca si la voi e o raza de soare pe undevao sa fie bine,capul sus
getik spor la treaba
ana hai la cafeluta sa ne spui ce face vladut

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Am venit la cafeluta!Ieri nu am mai avut timp sa intru-am citit tot,acum sa incerc sa raspund:
Adinuta-mult succes sotului cu job-ul din Italia.
Ema-cum ati petrecut ieri?Cum mai e Darius?
Picky-sa ne spui cum e baby-phone-ul.L-ati luat pana la urma pe cel de 200 euro?Imi plac tare mult cizmulitele si cred ca sunt f bune ptr ploaie.
Cris-de ce sa reglezi somnicul la terorici?Ca parca ea adormea singurica.I-a trecut raceala?Ce ai mai gatit?
Lavi-imi pare rau ca si voi v-ati luptat cu raceala,bine macar ca sunteti mai bine acum.Te asteptam sa ne mai dai vesti despre voi.
Anna-sa stii ca atunci cand am ales culoare ptr dormitorul nostru chiar la sfatul tau m-am gandit,ca tu ai zis ca ai facut la Vladut in camera.Ce scump Vladut cum te pacaleste el!E lasa ca nu o sa fie cum zice sotul tau,e doar un copilas acum si e normal sa fie f atasat de tine.Andutu e atasat de mine dar parca si mai mult de mamaia-ca doar cu ea sta toata ziua si doar ea il invata tot ce stie si se joaca cu el.Seara cand il pun la nani-ma intreaba "mamaia?".
Danami-felicitari ptr baietel!Sarcina usoara in continuare,un bebe sanatos si la termen.
Getik-te-ai mai lamurit cu hand-made-ul?Spor la rezolvat azi treburile in oras!
Va pup!Mai intru mai tarziu!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Unde sunteti???
Bate un vant afara de zici ca acu ne ia pe sus.Bine ca si ieri si azi-noapte la fel a batut.
Sa va povestesc ceva-duminica seara am avut hoti la casa(nu au reusit sa fure nimic ca a iesit sotul repede-ca s-a aprins becul cu senzori de miscare)iar azi-noapte cineva a incercat sa ne dea foc la casa -de fapt a dat foc la gard-noroc ca s-au dus sotul si cu fratele sa verifice centrala si asa au vazut ca ardea gardul din spate.Sa vedeti pana unde merge rautatea oamenilor!Bine ca s-au dus,ca la cum batea vantul putea sa se extinda imediat......suntem cam speriati-nu stim ce masuri sa luam-cautam caini mai rai si in plus vrem sa punem becuri cu senzori si in spatele casei. Daca aveti si alte idei.....

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

simina pai duminica nu a dormit deloc pe zi,si era treaza de la 7 fara,iar seara abea am reusit sa o pacalesc sa treaca la ea in patut cu soricel si iepuras..da,e ok,noi adultii inca mai tusim si mucim oleaca,dar important e ca ea e sanatoasa..hammmmm,m-am bucatarit pandispan cu ciocolata si ciuperci cu pui si sos cu smantana si lapte la cuptor,iar azi palanuiesc sa fac o ciorbita de stevie cu spanac acrisoara si un gratar cu garnitura de legume..e bine ca ai pe cineva de incredere cu cine sa-l lasi pe andutu,eu doar ce am vb azi si se pare ca nu o sa ma mai intorc la 1 iunie unde lucram eu,ci o sa lucrez de acasasincer,nu-mi pica bine deloc ca fi-mea sa aba favorita pe masa-mare,mai ales ca de cate ori vine si o zgandare,o toaca la creier ca sa-i zica ei "mamaia" si saraca nu poate ..si nu iese decat un "mam-mam" la cere bunicasa rade cu satisfactie ca nu imi mai zice mie "mama"of,iar m-am enervat,si iar le dau interzis sa se vada

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput