**Buburuze de 2009 in actiune (32)**
Raspunsuri - Pagina 20
cris_82 spune:
ce???camere de supraveghere cu infrarosu mama..macar 2 bucati si 2 caini mari,de preferat doberman sau pitbullstaf
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Picky_toto spune:
Neata
"Cum s-a intamplat sa fim toti raciti?! Tatia a adus de la munca, i-a dat si lu mami iar mami din greseala mi-a dat si mie.." asa ca toti avem gatul in pioneze, ne dor ochii, nasul iar Stefi e cu mucisori..deci a venit si pe la noi doamna racela.
Stefaniei inca nu i-a trecut ochisorul, o dezinfectez cu ser fiziologic si o dau cu crema de galbenele, ptr ca fenigel pe care mi l-a dat farmacista nu se aplica pe zone iritate/inflamate..Asa ca diseara imi ia sotul teramicine si incerc sa o dau cu ala..acum sigur cred ca nu e de la vreo piscauta..si ma gandesc ca s-a lovit la ochisor
ba fetelor vqd ca +i s°a schi+bqt tqstqturq
revin cqnd o repqr
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 20+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
emanouela spune:
ziua buna fetele
naspa cu raceala asta...offfffffff...suntem pe nurofen si siropel se brad cu propolis si ienupar....sa vedem cum evolueaza
in rest....la fel....aditatie noapte, la greu
picky stiu ca apucaturile nu-s bune deloc, lucrez intens la a i le scoate...am sa evit si vizitele la fetita de la care le-a luat...asta e, merem inainte
cris mama te-a ciocnit si pe tine raceala? sau am inteles aiurea?
getik ma bucur ca ti-am fost de ajutor
simina n-am petrecut ieri ca de, nu prea avem cu cine...a primit cadouri insa nasoala sit asta cu casa, bai frate as-i mai roade pe unii grija si invidia....offfff
pup si pe ana...am omis???? sorry daca da
Picky_toto spune:
Gata am reparat tastatura..
Adina sa dea Domnul ca sotului sa-i mearga bine in Italia si sa ne auzim cu bine de acolo
Anna multam de cafea
Getik da mama apucate de crosetat/tricotat..fa botosei Arianei, caciulite..lasa margelutele
Simina azi cred ca ajunge sotul sa-l ia de la magazin, daca primeste mesaj de la ei. Nu, ca acela era cu 2 camere, iar eu nu aveam nevoie..am luat tot luvion dar cu o singura camera si are monitorul putin mai mic decat celalat ..a costat 165 euro
Simina doamne nu-mi vine sa cred..ce oamnei, dar de fapt acum cu criza asta te astepti al orice. Eu recomand niste caini buni,dar dresati sa nu manance din mana oricui, decat de la un singur om, sotul..si lumina..si un ar strica si o alarma dar e cam scumpa..ai putea cauta niste alarme care le pui la fiecare geam usa si se decalnseaza in cazul in care se deschide fortat usa sau geamul..daca il sparge nu are nici un efect ..si nu in ultimul rand asigura-ti casa ..ca doamne fereste de ceva rau
Uite ce face criza si nesimtirea oamenilor..socrii mei au fost fraieriti de niste tigani. Ei fiind batrani au aplecat urechea la vreo niste tigani care faceau scocuri la casa si aok i-a intrebat cu cat face..cu 2 milioane ca le-a ramas scocuri si de la alte lucrari..ok, au facut un act la mana (socrul a avut incredere in ei) si s-au apucat de lucru..cand la sf lucrari tigani ii cer bani..40 milioane ca mana de lucru e 2 milioane dar cu lucrarea e 40 milioane..socrul nu a vrut sa le dea nimic ca trebuiau sa zica de la bun inceput..si au cazut "la intelegere" la 12 milioane, dar cu amenintari, ca le da foc, ca le face si le drege...erau vreo 8 tigani si socrii mei singuri..si inca curg amenintari...sotul le-a zis sa mearga la politie si sa dea o decalratie ca i ncaz ca li se intampla ceva acei tigani sunt isnguri dusmani..Dar cica nu poate ca nu le stie numele, nici nr de la masina nu le-a luat ..si culmea ca aia au fraierit si alti oameni in sat(si au platit 40 milioane de frica)..dar ei nu au aflat ca nu prea au contact cu cei din sat..ei sunt mai izolati de lume...ca daca stiau altfel ar fi fost treaba..asa ca aucm e iarna, frig, nu mai vezi picior de om pe strada si se poate intampla orice..socrul e si singur acum ca soacra e la fiica sa la cluj...asa ca-ti dai seama ca sotul e destul de necajit ca-l stie singur acolo ...deci nu-i de glumit cu hotii si infractorii...mare grija si daca e faceti si plangere la politie
Cris mancarea de azi, mai ales ciorba nu-mi place..azi nu ai nimerit si meniul ptr mine Pai e super ca vei lucra de acasa, asa o sa ai grija de Miru..si ce vei lucra?! te vei ocupa de clienti?Cat despre bunica e egoista daca se bucura ca ii zice ei mam..
Povestea Stefaniei
Picky_toto spune:
Ema sa speram ca trece raceala repede ca sa profitati de vacanta mai mult...si poate trec si noptile agitate
Cat despre apucaturi, asta e, e copil invata ce vede la alti..va trece si perioada asta , radbare
Eu nu am dormit toata noaptea, Stefi a fost agitata, a plans in somn, a tot zis buba, a tot cerut pe tata si se baga in sufletul lui, mie imi dadea picioare in gura ..nu stiu ce a avut... oara de la raceala? aseara am observat ca se simte un coltisor de maseluta sus..in ambele parti..acum m-am uitat si se vede un punct alb..dar parca pe margini mai mult..oare se poate sa-i iasa 2 deodata chiar in acelasi loc si in stanga si in dreapta? la voi unde au iesit primi,? sus sau jos?
Capitolul o sa-l schimb cando voi adormi pe micuta..pana atunci sriem aici..
Povestea Stefaniei
Simina1980 spune:
Am vorbit acum cu sotul la telefon si zicea ca a adus politia,a facut plangere.Cred ca e cel mai bine asa-cat despre alarma-nu prea avem bani acum-si da chiar ma gandeam aseara ca nu avem asigurare la casa in caz ca Doamne fereste se intampla ceva.Offfff ce situatie nasoala,n-as fi crezut ca oamenii pot fi atat de rai
Cris-e f bine ca vei lucra de acasa,nu?Bine ca e si greu,v-am spus ca eu am incercat dar nu prea mi-a iesit.Nu stiu cum se intampla insa ca tocmai cand trebuie sa vorbesc ceva important la telefon atunci il apuca si pe Anducu tipetele sau eu stiu ce.
Picky- imi pare rau ca ati racit si voi!Nasol cu patania socrilor-asa sunt tiganii ff smecheri si e mai bine sa nu ai de-a face nimic cu ei.
Ema-cu oscillo nu ati incercat?
Anna-voi ce faceti?Va plimbati?
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Picky_toto spune:
Am culcat fata in brate, acum ma bag la schimbat capitolul
Simina foarte bine ca a facut sotul plangere la politie..interesati-va cand costa o asigurare si asigurati-va is casa. Alamrele sunt scumpe si plus ca trebuie si un contract cu o firma de paza care costa..alarme de care ti-am zis eu sunt ieftine dar trebuie sa stati voi in casa ca sa auziti cand suna...
Stiu ca e nasol cu tiganii dar deh ei fiind batrani s-au lasat prostiti.ce sa faci varsta...70 de ani..
Povestea Stefaniei