**Buburuze de 2009 in actiune (32)**
Raspunsuri - Pagina 12
Picky_toto spune:
Simina deci banuiai ceva...cum mai e Andu?! La sf luni am controlul ca doctorul meu sapt viitoare pleaca in India la o conferinta si apoi se intoarce, iar pe 1 dec pleaca in SUA la o alta conferinta..ca e invitat sa vorbeasca pe acolo..si se intoarce pe la jumatea lui dec..si daca am astepta pana atunci ar fi cam mult..asa ca mai devreme e mai bine ptr noi
Getik da sunt rea ...de aceea ai lasat tu treaba sa vii sa vezi ce vesti am postat pe forum ..ti-a fatat iepuroaica? cati ai mama?!felicitari draga moasa
Fetelor aveti idee care sunt cele mai bune babyphone cu camera?! ca sotul se tot documenteaza si citeste si pe forumuri dar numai pareri proaste despre unele marci care ar fi trebuit sa fie bune.
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 19+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
anna-mama spune:
Am culcat copilul, am avut treaba si acum incerc sa recuperez pana nu se trezeste... Am fost si noi in parc, cat de frumos e afara astept sa se trezeasca mogaldeata ca sa mai iesim iar in parc.
Picky, ce ne faci tu noua! Buna asta cu gemenii, dar nu cred ca se aplica, se vedeau daca era de la celelalte ecografii. Haide, nu ne mai tine in suspans...
Simina. Biroul a costat 150 lei. Mie mi se pare important ca de mic copilul sa capete anumite deprinderi, cum este cea de a scrie la birou pt ca altfel cand va intra la scoala va fi f greu sa se obisnuiasca cu un ritm organizat, in plus activitatile la birou ii pastreaza pozitia cu spatele drept copilului.
Getik, imi pare tare rau ca iar te0ai suparit aseara, dar nu le mai lua in seama, Cez te iubeste enorm si nu ar pune pe nimeni inaintea ta, asa ca lasa sa treaca de la tine micile incidente din relatie
Alice, ce ai mai petrecut ieri la multi ani, soacrei! F frumoase pozele din concurs Biroul are si scaunel. Avantajul fata de masuta este ca este reglabil atat biroul cat si scaunelul in 3 pozitii pe inaltime si merge folosit cam pana intra la scoala copilul. A costat cam 150 lei.
Simina, sanatate multa lui Andutu. Cum e, mai are febra? Sa nu cumva sa aiba rosu in gat si sa fie nevoie de antibiotic. Sa mergi la pediatra daca continua febra
Ema, eu cand ti-am zis ca la mamica te cuprinde lenea cu ce te mai rasfeti tu acasa? un mare pup] lui Dariusica
S-a trezit copilul
Cris, Vladut a scapat de raceala, sper sa scapati si voi repede
Picjy, nu arunc cu rosii, prefer sa le mananc Ma bucur ca bebe e sanatos si ca tu o sa stai acasa in continuare cu Stefi cu toate ca sper sa nu mai ai contractii
Nu mai pot sa scriu ca plec afara cu puiul. Pun poze cu biroul si copilul pe mail.
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Picky_toto spune:
Anna vizionat pozicile..ce a crescut Vladut..parca de fiecare data cand ne arati poze cu el tot mai schimbat este si inalt ..tare frumos e ..si are genele dese si lungi. Iar biroul e foarte frumos, chiar nu am vazut aici asa ceva...interesant Chiar am vazut..mai folositi relaxul, il mai tine? ca al nostru doar pana la 6 luni era valabil si acum e spalat si in cutie ptr bb mic.
Getik am vazut si pozicile cu Ari si mopinele ei..ce scumpa e cum se chinuie ea sa le apuce si sa traga de ele..cred ca e foarte incantata de ele ..mai ales ca tare frumoase sunt ..o scumpica
Povestea Stefaniei
Simina1980 spune:
Anna-e super super biroul!Si Vladut e un scump!Imi palce tare mult camera lui Vladut.De unde ai luat biroul?Ma bucur ca puiul e bine si i-a trecut raceala.
Am vorbit cu doctorita de Anducu si a zis sa-i dau azi si maine nurofen alternativ cu panadol la 4 ore iar daca tot va avea febra incepem cu anitibiotic-dar am uitat cum a zis ca se numeste antibioticul -xilon parca.o sa o sun sa o mai intreb o data.
Getik-sa-ti traiasca iepurii.Ai multi?
Picky-si eu ma bucur ca iti da concediu pana la nastere!
Plimbaret doctorul tau-ce viata au unii,frate!Mi-ar placea si mie f mult sa vad China si India-cred ca sunt total diferite de noi si de restul Europei........eeeeee vise.
Va pup pe toate!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
getik1 spune:
fetele salut
nu stiu cati iepurasi am deabia peste o sapt sau 2 cand or incepe sa plece la plimbare:D ca daca bag mana la ei ii omoara
simina ai petrecut bineeee
anna super tare biroul
piky te tin eu minte
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
Picky_toto spune:
Vad ca e slaba activitate pe forum..
Stefi e odihnita mi-a dormit de la 1 jumate pana la 5 fara un sfert, iar acum dupa o portie de suc din doua portocale are o energie in ea..mama, mama...alearga ca un catelus prin casa in 4 labe, danseara cu bebe isi canta, tipa, e foarte vesela
Simina si eu ii dau Stefaniei nurofen din 8 in 8 ore si la 4 ore perdolan supozitoare ..asteptam vesti mai bune maine. Da asa e se plimba doctorul meu, sa-ti mai zic ca s-a casatorit, cand eram eu insarcinata cu Stefi, in Caraibe?
Getik asa este, ii omoara daca simt ca au fost atinsi de om..mai bine lasa-i sa iasa din culcus. Asa sa faci sa ma ti minte si sa nu ma uiti niciodata, da?!
Merg sa-i dau drumul la apa lui Stefi sa o bag in baie.
Va pupic dulce, va urez noapte buna si ne auzim maine
Povestea Stefaniei
getik1 spune:
simina scuze era vb de alic cu distractia dar eram si eu ff vesela ca fimea era criminal de haioasa cu un baietel se juca bau si se dadeau cap in cap prin plasa de ka patut
getik mamika de
poze nunta
am produse la bazar
anna-mama spune:
Picky, balansoarul lui Vladut este pana la 1118 kg, se transforma in fotoloiu. Multumim de aprecieri. intradevar este util biroul. Vladut are 88 cm, dar e un slabanog Ce-ati facut, a adormit repede pana la urma Stefi?
Getik, sa-ti traiasca iepurasii, cred ca Ary e topita dupa ei
Simina, multumim de aprecieri. Biroul l-am luat de launmagazin de pe langa mine, e chinezesc, dar mie mi-a placut si este f solid. Sunt si pe internet modelele, uite aici http:// marcoshop-online.ro/mobila-copiitineret-birourimasute-copii-c-162_166. htmlSper sa nu mai faca febra Andutu, sa nu fie cazul de antibiotic. Totusi inainte sa-i dai antibiotic cred ca ar trebui sa-l vada doctora ca sa stiti sigur care e cauza febrei.
Fug la culcare ca familia face nani de mult. Noapte buna
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Simina1980 spune:
Neata!
Haideti la !
Eu sunt cam zombi ca Anducu nu a dormit de la 1 pana la 2 si jumatate azi noapte-se vaita mititelul si face febra in continuare-nu asa mare ca ieri dar tot febra.Si tuseste f urat parca se forteaza si plange si ma striga-ma-ma-ma-ma sa-l ajut.I-am dat stodal dar parca fara nici un efect-cred ca sun pediatra sa mergem deseara la ea.
Imi beau cafeaua si mai vorbim!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
getik1 spune:
neata hai la
si ary la fel nu a dormit de la 3jumate la 5 dar nu a plans vb cu mine,si cu desenele dupa paturica si pernuta
getik mamika de
poze nunta
am produse la bazar