**Buburuze de 2009 in actiune (32)**
Raspunsuri - Pagina 13
emanouela spune:
neata
mai am putin si o iau razna....ma maraie asta de la prima ora a diminetii...nu mai suport sa-l aud, in halul asta m-a adus...offfff
getik1 spune:
ema calm mama calm stai ca poate se rezolva nu mai disperaaaaaa
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
elena_adina spune:
Neata fetelor!
Eu iar am absentat,de aceasta data motivat,zic eu.
Am niste probleme foarte mari acasa,nu mai pot,uneori simt ca o sa inebunesc.Suntem toti sanatosi,nu va ganditi ca ar fi ceva in genul asta,numai ca,am mai scris eu pe aici,pe noi criza ne-a afectat cam tare.
De luni nu voi mai avea net pentru ca incerc sa renunt la lucrurile care nu imi sunt foarte necesare.Asta este,incercam sa trecem mai departe si sparam ca totul va fi bine.
V-am pupat si va doresc o zi frumoasa!
Razvan si mamy va
Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
Picky_toto spune:
Neata dau eu si ptr doritoare si ptr mamici zombi ...ma alatur si eu lor
Vad ca a fost noaptea bebeilor, ba astia s-au vb intre ei?! ca si fiica mea de la 3 fara ceva pana la 5 jumate nu a mai dormit neam...i-am dat lapte, am luat-o langa noi, statea in fund si bolborosea ceva..apoi am pus-o in patut ca se tot foia si nu ne dadea pace..s-a pus pe plans, pe harjoneala.. i-am mai adus o sticla de lapte apoi i-am intors spatele pe la 5 jumate si pana la 6 cand i-a sunat sotului telofonul mi-am pus perna in cap si am atipit din nou..am lasat-o cu tipete, plansete si mama-mama..tacsu cred ca era si el zombi de dimineata...Mi-a adomrit pana pe la 7 si ceva..acum imediat termin cafeaua si o bag la curatenie..si nu o mai las deloc sa doarma pe dupa amiaza 3 ore si ceva...iar seara nu-i mai dau suc de portocale
De ieri pe dupa amiaza am inceput sa simt destul de bine loviturile bebelui mic. Aseara statea Stefi cu capul pe burta mea, aproape de operatie si bebe ii tot dadea picioruse..stiti ce frumos se simtea si erau foarte dese si rapide de m-a bufnit rasul...ii ziceam sotului..uite deja din buritca se impune. Dupa ce si-a ridicat Stefi caputul au inceptat loviturile...
Aseara fiica mea a vorbit cu soacra mea ..a uns-o la suflet cand a auzit ca-i zice "oma" (in flamanda insemana bunica si asa ii zic si ceilati doi..oma la bunica sa si opa la bunicul sau) si chiar ma gandeam cat de haina la suflet este maica mea..de cand a plecat de aici nu a mai intrat deloc pe skype macar sa intrebe de nepoata ei..ok suntem noi certate dar pana la urma are o singura nepoata...in fine mame din acestea nu doresc la nimeni.
Gata am terminat cafeau merg sa ma apuc de treaba pana nu-mi insira fiica mea toate jucariile ca deja covorul, gym-ul l-a mutat...aseara i-a varsat si berea lu tacsu pe canapea..alalteieri seara am lasat-o fara pampers si mi-a facut bucuria pe canapea..iar azi dimineata faza tare...a inceput sa se indese, eu am trimis-o sa isi ia olita sa o pun pe ea..vine cu olita, ii deschid pampersul avea deja kk in el, eu vreau sa il dau jos usor, ea trage din fata de el si ma trezesc cu kk in mana mea plus pe pantaloni ei, pe picioruse.. si vb la tv de dimineata perfecta.uite eu am inceput-o bine..cu noroc...
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 19+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
Simina1980 spune:
Adinuta-imi pare tare rau sa aud asa.chiar daca renunti la net deocamdata sper ca oricand ai ocazia sa mai intri sa ne mai spui despre tine si Razvanel.Tin pumnii sa rezolvati toate problemele.Important este sa fiti sanatosi si sa va iubiti-restul le rezolvati voi incet incet.
Anna-am vazut birourile,ms mult de link-i-am aratat si sotului si am decis sa luam si noi ptr Anducu biroul acela care are si tablita de scris numai ca nu acum ci probabil de Craciun.
Cris-tu ce faci?Azi nu ne servesti cu cafea?
Ema-dar ce are Darius?Sa fie zana maseluta de vina?Sau prea mult alint! sa treaca.
Picky-tu ce faci?Ce ai gatit pana la urma ptr cina?Ca noi te-am umplut de idei.
Getik-a adormit Ary?
Va las!Sa mai fac si treaba desi am un chef de mor-numai la week-end imi sta gandul si la ce culoare sa dau in living si in dormitor.Aveti ceva idei?
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
getik1 spune:
pentru living poti sa dai un galben pai
iar dormitorul care?? al vostru a lu andu??
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
anna-mama spune:
Neata,
Eu am fost si mmi-am facut analizele la gineco, am scapat de grija asta, si acum ne pregatim sa iesim in parc.
Simina, sanatate multa lui Andutu, cred ca de la gatut e febra, mnititelul Vezi ca la plafar ma sunt siropuri bune de tuse pe baza de muguri de pin.
Getik, a avut chef de joaca Ary azi-noapte?
Hai ca ne-am intors si din parc si tot n-am apucat sa trimit mesajul inceput de la 9.00 de dimineata.
Ema, ce are Darius, dintii sau schimbarea de mediu?
Revin ca nu ma mai lasa...
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Simina1980 spune:
Getik-dormitorul nostru ca ptr al lui Anduc am luat tapet.
Mersi ptr ideea ptr living-asa ma gandeam si eu numai ca as vrea ca un perete sa-l fac caramiziu si restul galben-ar merge si cu draperiile si perdeaua.Tre sa pic de acod si cu sotul ca el tare pretentios mai e de ma si enerveaza cateodata.
Anna-asa zic si eu ca de la gat este dar oricum am facut programare ptr deseara la 7 la doctor.Mai bine sa-l vada ea sa stau eu mai linistita-i-am zis bunicii sa-l scoata azi afara ca e tare frumos si chiar nu are cum sa raceasca mai tare .
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Picky_toto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena_adina Neata fetelor! Eu iar am absentat,de aceasta data motivat,zic eu. Am niste probleme foarte mari acasa,nu mai pot,uneori simt ca o sa inebunesc.Suntem toti sanatosi,nu va ganditi ca ar fi ceva in genul asta,numai ca,am mai scris eu pe aici,pe noi criza ne-a afectat cam tare. De luni nu voi mai avea net pentru ca incerc sa renunt la lucrurile care nu imi sunt foarte necesare.Asta este,incercam sa trecem mai departe si sparam ca totul va fi bine. V-am pupat si va doresc o zi frumoasa! Razvan si mamy va Poze Razvanel Happy-mamy Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009) |
Adina off imi pare foarte rau ca ati fost si voi afectati de criza. Eu ce pot sa va urez este ca sa dea Dzeu sa apara soarele si in casa voastra si sa va reveniti cu banuti. Noi te asteptam cu bratele deschise oricand. Te pupam si noi si va dorim putere sa treceti peste toate si nu in ultimul rand sanatate.
Povestea Stefaniei
Picky_toto spune:
Simina pana la urma am facut cartofi prajiti cu gratar si salata..in seara asta..habar nu am.. Acum ii fac fetei mancarica de pranz, orez cu legume(ceapa, pastarnac, gulie, morcov, dovlecel si ciuperci) se tot perinda pe la bucatarie poate poate se face mancarea..e si obosita dar nu vrea sa se culce pana nu papa
Cat despre culoare, eu iti recomand 2 culori dar in funcite de cat e de mare e camera..ma refer la living..trebuie sa-i oferi si lumina incaperii...eu in living am facut 2 nuante: orange deschis si gri inchis..nu e o idee rea caramiziu dar trebuie sa vezi daca nu inchide prea mult camera, in dormitor merge un perete caramiziu(ideal cel pe care aveti pus patul) ca-i ofera camerei un aer mai intim.
Gata mancarica fetei ..vrea sa pape si apoi sa o culc..revin mai tarziu
Povestea Stefaniei