**Buburuze de 2009 in actiune (32)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

uitasem...

eu zic GEMENI hi hi hi

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

fetelor,azi dimineata am zis ca mor..mi-era un rau de nu puteam sa stau in picioare,si totul se trage de la eurespal pentru tusemi-am bagat picioarele in el si gata...sa vad cu ce ma mai doftoricesc..
ana deci pestele ala al tau ar trebui sa fie condamnat pe viata ca a ucis cu sange rece un impotent
getikhai nu te mai necaji ca iar va certati si doar ce era si la voi armoniecapul sus ca o sa ai odata si odata ocazia sa ii platesti soacrei cu eceeasi moneda
ana multam de cafeluta
simina din ce spui tu acolo,e putin probabil sa fie de la dintisori,sa nu fie altceva..da o fuga la dr. si vedeti ce e
picky nu ne mai tine in suspans ca am imbatranit si riscam un infarctin afara de bazdacii si terorismul adanc introdus in bucinele,e relativ mai bine..doar un pic de muciuleti

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

fetita-3
baietel-1

Inca mai astept pronosticuri

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 19+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

eu zic ca e cu cuc

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=2" target="_blank">frumoase Clipe de vara - ali1 si ali2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Cris, da ce-ai patit?? un efect negativ la eurespal? eu dintr-asa am pt naty, e drept ca n-am folosit niciodata
Picky, Anna, sarumana pt voturi!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=2" target="_blank">frumoase Clipe de vara - ali1 si ali2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Alic-ai cate un vot si de la mine ptr ambele poze!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

copila doarme eu ma forumesc ca nu am chef de nimic altceva..
alic nu te impacienta te rog..nu tuturor le face rau eurespalul,celor al caror organism il accepta ca si medicatie le este foarte bine si scapa usor de tuse,numai ca la mine a avut efect negativ..citeste bine prospectul,iar daca il folositi si incepe cumva sa verse sau sa fie agitata,il intrerupi imediat

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Am revenit din parc, am culcat copila si acum sunt prezenta..si unte ca o sa divulg cum a fost la eco...dar ...inainte..

Cris bine ca ai oprit siropul..ceva simtome negative a avut si fratele mueu cu un spray de nas...hemoragie nazala..cum l-a oprit, a mai sangerat 1 data apoi gata... Bine ca Miru e mai ok sa speram ca trec si mucisori..deci de aceea nu esti tu activa..nu te lasa Miru si treburile...
Alic putem vota in fiecare zi?!

Vreau idei ptr cina de diseara ...

Pana acum pronosticul e asa:
fetita-3
baietel-2
gemeni-1(dar de care)

Revin ..

Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Le eco:
Bebe e bine, are 13.20 cm si 290 g. Inimioara e ok, ii bate bine. Presiunea pe care o simt jos se datoreaza de la faptul ca bebe e pozitionat foarte jos...contractii inca am asa o sa fiu in medical pana la nastere. Statea cumintel inghesuit acolo si nu vroia sa se miste..asa ca fetelor v-am tinut mult timp in suspans...dar va rog nu aruncati cu rosii in mine daca va dau raspunsul la urmatorul control ..sper....cand vom afla si noi poate ce este. Ptr ca acum isi tine piciorusele strans, ghemuit cu cordonul ombilical intre picioare, deci nu se putea vedea nimic..a incercat doctorul pe toate partile, am incercat si eu sa-l fac sa se miste din acel loc si sa-si desfaca piciorusele..dar nu a vrut sub nicio forma... Doctorul a zis ca mai multe sanse vom avea cand se va intoarce..dar la cat de speriat era si cum statea el ghemuit nu m-ar mira ca si data viitoare sa-l gasim in aceasi pozitie..nici macar nu a vrut sa-si intinda piciorusele, le tine strans ghemuite cu condonul intre ...Asa ca surpriza e tot surpriza ..ar fi culmea sa patesc ca Anna si sa aflam ce este numai la nastere..daca si data viitoare e la fel, incepem sa ne gandim si la nume ptr baietei si la nume ptr fetite .....

Acum nu aruncati cu rosii da...am vrut si eu sa va tin pe jar si sa vad cam ce v-ati dori sa fie ..si vad ca balanta se inclina spre fetita...bine ar fi ..;dar mai important de toate e sa fie sanatos indiferent ce ar fi tot puiul meu ramane

Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Ma asteptam sa nu fi vazut sexul.Dar ne-ai cam tinut pe jar!Hai ca te iertam acum,ce sa facem?Pe cand urmatorul control?

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

piky esti rea
m-ia fata o iepuroaicaaaaaaaa

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput