Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

help!!!! fetele cum se numesc pastilutele homeopate pt aparitia dintisorilor. Nu ma mai inteleg cu Bogdan. E super agitat, si-ar baga ambii pumni in gurita si cand ii masez gingia cu degetul meu se calmeaza. Iar cand imi prinde degetul musca cu o forta....

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Voi cum ii imbracati la 6 grade? Le acoperiti gurita/ nasucul?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Astazi am iesit afara cu piciul meu 3 ore cu slingul.afara erau 6 grade.era SOARE,nu i-am acoperit fata deloc, l-am imbracat intr-o salopeta mai grosuta si un pulover din linica sa tina caldura in interior.a dormit dus, si eu mi-am facut treburile:luat pe roby de la gradi, cumparat ghete de iarna pt boys, uitat si pipait rochite si bluzite pt mine, doar uitat nu cumparat,la sunci nu se potrivesc.pe al treilea vreau sa-l calesc mai ceva ca pe copiii din Norvegia

Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Lalala, La multi ani! pt 4 lunite ale lui Sebi! Sa creasca mare, sanatos si cuminte!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

LA MULTI ANI SEBI si de la noi!sa cresti sanatos si norocos si multe pt mami

Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am fost la eco, toate bune si frumoase, sa speram ca e totul ok daca 3 doctori au spus asta

e tare fain aici la euroclinic. sper sa cumpere astia de la cmu mai repede euroclinic ca sa putem veni si aici ca noi suntem abonati la cmu kids, dar asta e mai aproape de casa si mi-ar fi mai la indemana sa vin repede in caz de urgenta, ca acum

apoi am iesit la plimbareala, in marsupiu. m-am prins cum sa il pun mai usor si e tare bun marsupiul asta de la mothercare. greutatea se distribuie pe in mai multe puncte si nu il simti asa greu ca atunci cand il duci in brate

acum sper sa nu fi racit ca azi noapte a tusit de cateva ori, nu stiu daca de la raceala sau ca se ineaca ca sta mereu cu degetul in gura azi e mucios (dar a si plans mult cand sa iesim din casa ca era imbracat si obosit) si tot stranuta...i-am dat oscilo, il urmaresc...

si sunt supi mi-a scazut lapticul cu sperietura asta...zilele astea tot i-am dat completare o masa de lp si acum, dupa 3 ore jumate sanii nu erau plini am inceput galactogil, o sa iau si nutrinatal / galafor, bag bere, poate isi revine macar pana la 6 luni sa mai reusim sa fim pe san

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

help!!!! fetele cum se numesc pastilutele homeopate pt aparitia dintisorilor. Nu ma mai inteleg cu Bogdan. E super agitat, si-ar baga ambii pumni in gurita si cand ii masez gingia cu degetul meu se calmeaza. Iar cand imi prinde degetul musca cu o forta....

13 iulie 2010

chamomilla vulgaris 9 CH - ii dai de 3-4 ori pe zi, cate 5 pastilute, dizolvate in putina apa (lingurita sau biberon)

si poti sa ii faci masaj cu gengigel de 3 ori pe zi sau la nevoie

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Florentina, al meu a facut kk mai devreme... Cica nu e motiv de ingrijorare daca nu fac 3-4 zile... Io ii dau Bonisan, se zice ca ar regla si asta tranzitul... Racusor foloseste Debridat, si se pare ca merge. Io zic sa mai astepti o zi, doua, daca nu se intampla nimic poti incerca cu un supozitor..

Rodi, m-am uitat un pic in gurita, dar nu vad nimic... MA mai uit, mai atenta, cine stie.. Si io am crezut ca nu ii place gustul laptelui, dar m-am muls, si i l-am dat pe loc- a fost delicios... zice Vlad... E mofturos ca ma-sa, asa imi zic prietenele...

Racusor, ma bucur ca a fost bine la eco... Nu ai de ce sa iti faci griji... CU lapticul nu te stresa, ca esti SUPER!!! Cat ai tras tu de laptic... Cat o fi, atat ii dai.. Oricum, nu dispare laptele de azi pe maine. Minim 2 luni tot va fi laptic...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

La MULTI ANI SI DE LA NOI, Ce mari s-au facut delfinasii nostri!!!!

Btz, Lala, cu prafurile alea am si eu, nu le-am folosit ca m-a avertizat medicul ca vor aduce si constipatia, si mi-a zis ca doar mai inchiaga acolo in burtica dar nu este garantie ca nu va veni inapoi devreme ce sfincterul este baiul asa ca am mai pus inca o carte sub picioarele din fata ale patutului si sta si mai ridicata.
Btz sa nu-l culci pe perna daca se intoarce deja ci ridica-i patutu-l ca daca se intoarce pe burtica pe perna , cum e moale nu are pe unde sa respire va fi practic inconjurat de perna si e periculos!

Oricum eu nu vreau sa incep diversificarea cu cerelale, prafurile alea sunt asemanatoare si pitica mea la 6 kg la trei luni jumate si 64 de cm e bine!
Deasemenea mai cunosc 2 mamici cu bbi cu reflux au luat prafurile si tot a venit inapoi asa ca eu prefer din cand in cand sa-i dau des si putin pana se vindeca esofagul ca el se irita in procesul ala si deaia se zbat asa la papa ca ii doare..

Si aici e interzisa portocala pana dupa 7-8 luni chiar un an!
sTIU CA IN SPANIA SE DA UNEORI CA remediu pentru constipatie inca din prima luna dar acolo copilasii au alt pigment nu ca in nord sau pe aici extrem de albi blonzi, aici sunt cu predispozitii spre astm si alergii si leti se incadreaza aici de aceea mi-a interzis citrice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Fetelor nu vreau sa va sperii dar lasati-o mai moale cu galactocilul, daca va amintiti v-am trimis niste articole medicale in care spuneau ce periculos este, plus aici am intrebat de el si au spus ca l-au retras ca au descoperit ca e daunator chiar cancerigen...
Copii sanatosi cu mamici sanatoase nu trebuie facut sacrificiul suprem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

13 iulie 2010

chamomilla vulgaris 9 CH - ii dai de 3-4 ori pe zi, cate 5 pastilute, dizolvate in putina apa (lingurita sau biberon)

si poti sa ii faci masaj cu gengigel de 3 ori pe zi sau la nevoie

9 iunie 2010

Multumesc mult!!! Acum vroiam sa-ti trimet mesaj pe fermerama!

13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Voi cum ii imbracati la 6 grade? Le acoperiti gurita/ nasucul?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

nu, nu ii acopar;de imbracat:dres, pantaloni - dar nu chiar de iarna, body, plovar, gecuta, caciula, manusi; inca nu folosesc fular gros.
pt ca de multe ori plange si isi pierde rabdarea la imbracat iar gecile ibtra m greu pe manuta, ii pun salopeta de fas; in acest caz o imbrac f subtire pe dedesubt, dpar cu un body subtire si entual un dres

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput