Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo am comandat un tort cam mare, ca pana la urma nu vor veni vreo 5 copii care initial confirmasera-racelile, mama lor..dar vedem noi ce facem cu el :):) |
venim noi la ce ramane
![](pofticios.gif)
si cum gargaiam eu acolo..incepe si el..gggg..iiigggg.. imi venea sa rad, da nu puteam..:) |
![](olala.gif)
![](olala.gif)
_
![](surf.gif)
![](majoreta.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
crispro spune:
Am tras un pic de plans... s-a trezit copilul dupa 2 ore, era vremea de papa, l-am pus la san si a inceput sa urle...nici nu a apucat sa traga , decat de vreo 2-3 ori... Se tot chinuia cu kk, ca nu a facut ieri... Azi a facut un pic, dar a intrat bine de tot in pampers.... MA gandesc sa nu aiba ceva la burtica, ca si lui i se aud sunete horror in burta... i-am dat iar san, prostindu-l din nou cu degetul intai- vad ca merge, a papat bine... Si apoi iar a inceput sa urle, dar urla si la san, si in brate, si pe spate... Cu suzeta s-a linistit... Si acum tot imi fac mustrari...oare prea l-am invatat cu suzeta??? Ca mai mereu o are in gura...doar cand mananca nu, nici la baie, si nici in ora de joaca de dupa masa... dar in rest cam tot cu suzeta e...
Asa ca fetele care ziceti ca se bucura copilasii vostri si chiuie de veselie cand va vad sanii, imaginati-va sentimentele mele cand al meu plange cand imi vede sanii... SI lapticul meu din bibe il vrea, deci nu se pune problema ca nu imi e bun laptele... Dar cum va ziceam, saptamana asta va papa strict la san, nu ma mulg , nu ii dau cu bibe, nu ii dau LP, sa se descurce cu titi din dotare... Doar ca mi se rupe sufletul cand vad ca refuza sanul...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
crispro spune:
Rodi, scumpa de Isa, cum a inceput ea sa planga... Inseamna ca deja intelege tot mai multe...
Al meu aseara, ne jucam cu o jucarie, si ii tineam manuta lui sa mangaie jucaria, si io tot ziceam "draga, draga, cum facem la jucarie, draga, draga", iar el a scos ceva de genul "dada, dada"... asa m-am distrat...multe gangureste ...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Paula, distractie placuta! Arunca si tu o felie incoa'
Cris, sper sa treaca starea asta a piciului, poate nu-i niciun crocobaur, daca mai apar si alte semnale, faceti un copro, pt linistea ta.
Alina Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
Florentina_C spune:
Crispro si al meu bebe e la fel...nu vrea sa faca caca si se chinuie muuuult cand face. Si eu sunt cam ingrijorata...nu a facut nici ieri si docamdata nici azi..... Doctora a zis de calciu carbonic...tu ii daib ceva???
In legatura cu suzeta si el facea la fel...era dependent de suzeta....si incepusem sa imi fac ganduri ca nu il mai pot dezvata...dar spre uimirea mea, saptamana asta o refuza total...e dupa dispozitie cred...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lalala13/lalala13.jpg)
lalala13 spune:
citat din mesajul lui sorina_goga![]() ![]() Sa traiti sanatosi si voiosi si sa va bucurati parintii! ![]() 13 iulie 2010 |
saru mana saru mana
apropos sa treceti si andrei..caci plodu' meu are 3 prenume cu semnificatii toate
![](icon_smile_big.gif)
Victo spune:
la multe lunite sarbatoritilor de azi!
io m-am dusuit..m-am cremuit..m-am rimelat..acu astept sa se trezeasca strumful, sa pape si sa putem pleca.
i-am cumarat ieri scutece pufies..par ok asa ca si aspect, grosime etc. sa vedem capacitatea de absorbtie. asta noapte nu m-am riscat, am zis sa vad peste zi cum se comporta.
sunt mai ieftine decat pampersul?ca eu n-am mai cumparat scutece de multisor, ca am cumparat bax mare, plus ce am mai primit, mi-a ajuns pana acum
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui Victo la multe lunite sarbatoritilor de azi! io m-am dusuit..m-am cremuit..m-am rimelat..acu astept sa se trezeasca strumful, sa pape si sa putem pleca. i-am cumarat ieri scutece pufies..par ok asa ca si aspect, grosime etc. sa vedem capacitatea de absorbtie. asta noapte nu m-am riscat, am zis sa vad peste zi cum se comporta. sunt mai ieftine decat pampersul?ca eu n-am mai cumparat scutece de multisor, ca am cumparat bax mare, plus ce am mai primit, mi-a ajuns pana acum Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
paula, distractie faina...imi pare rau ca pierdem ocazia...uffff...si ma tot gandesc la tortul vostru...
![](pofticios.gif)
![](bang.gif)
![](pupic.gif)
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
rodyka spune:
tu cristina, ma tot gandeam de ce nu mai vrea Vladut titi... se poate ca in vreo zi sa fi mancat ceva ce a schimbat gustul laptelui si sa nu-i fi placut, de aia face nazuri. dar cand va da de gustul bun, se va reobisnui... sau, te-ai uitat in gurita lui sa nu aiba ceva ciupercute care sa-l supere? eu in duminica in care le-am descoperit adanc in fundul gurii pe limbuta (erau la inceput) am obs ca nu mai vroia titi, dar biberonul parea ok... in 2 zile au trecut, dar am continuat o sapt tratamentul. daca nu-i nici una din astea, pai sigur isi exprima personalitatea. lasa-l sa pape in legea lui, si-asa ziceai tu ca nu sti cand i se face foame ca el nu cere. dupa sapt de proba iti poti da seama cat de cat daca ii ajunge cat papa el singurel sau daca e de facut altceva... lasa ca nu e slab sa te ingrijorezi ca o sa fie bai o saptamana... pupici multi si tie si lui Vlad
_ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
i-am dat sa pape isabelei lp la amiaza, ca era prea mica distanta de cand luasem ibuprofenul, ne-am jucat o vreme, a stat cumintica in fisher cu mami in bucatarie pana am terminat papa, apoi i-am pus sacul de dormit in patul mare si am bagat-o acolo la caldurica, si eu pe langa ea, poate adormim amandoua... dar pana am dat eu o raita prin casa sa vad ce face si maria, isa adormise, asa ca nu mai vad farmecul de a ma intinde si eu, mai ales ca ma chinui mult pana adorm, si nici la noapte nu vreau sa bantui prin casa, ca nu stiu ce-o avea de zis maseaua mea. deocamdata, vad ca ibuprofenul asta mi-a luat durerea cu mana, dar altul nu mai iau, sper sa fie sufi amoxicilina si paracetamolul...
am mai vrut sa zic ceva, dar am uitat
_ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)